Προηγούμενες ενημερώσεις 3

Mεταμελημένοι πρώην αμφισβητίες τού ΤΕΛΟΥΣ των καυσίμων:

Ιn 1816, blocks of river ice from the Mississippi River were encountered by ships 100 kilometres out in the Gulf of Mexico. This was due to the Tambora eruption the year before. As the current de Vries cycle event progresses [αδύναμος ήλιος=αύξηση ηφαιστειακών εκρήξεων/νεφοκάλυψης], the chance that a major volcanic eruption will have an agricultural impact continues to rise.
http://wattsupwiththat.com/2011/10/08/peak-oil-climate-change-and-the-threat-to-food-security

ΚΑΝΕΝΑΣ εγωμανής δεν ευτυχεί ούτε γίνεται αιωνόβιος!

Μπορεί ο Στιβ Τζομπς να ήταν ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ανάπτυξη της τεχνολογίας και τους πιο πλούσιους Αμερικανούς, όμως από τα χρήματα που έβγαζε ελάχιστα πήγαιναν σε φιλανθρωπίες και αρκετά προέρχονται από την εργασία υπό άθλιες συνθήκες εργαζομένων (ακόμα και παιδιών) στην Κίνα. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό κατά την επιστροφή του στην Apple το 1997, είχε διακόψει όλα τα φιλανθρωπικά προγράμματά της, παρότι η εταιρεία είχε κέρδη 14 δισεκατομμύρια τον προηγούμενο χρόνο.

Snowtober cuts power to 1.7 million!…

Δείτε τα βίντεο από τις αντιστασιακές παρελάσεις τής 28ης Οκτωβρίου!

A large exclusion zone of 45 km is in place around Hudson volcano in southern Chile. The volcano remains on the highest level 5 alert due to high seismic activity. Steam and minor ash emissions reached height of 5.5 km on Thursday 27th October.

Meanwhile the European Union development and climate change aid to the «developing country» China continues as if nothing has happened. Millions and millions («Indicative funding» for 2007 – 2013 is 240 million euro) of EU taxpayers´ money either have been granted  or are in the process of being given…

Peru – Magnitude-6.9 quake shakes coast.

Earliest New York City snow since Civil War!…

Floods Hit Italy – Two videos.

 Τα ‘καλά’ τής ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗΣ γεωργοπροβατοτροφίας των Κάιν-Άβελ…: http://www.youtube.com/watch?v=osUgviyB-ws

Αποχώρησε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ο Παπούλιας από την παρέλαση – Σε κλοιό διαδηλωτών η Θεσσαλονίκη.

Θα συνεχίσουμε το 1821, που ξεκίνησε με ακομμάτιστο ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο στις 3 πρώτες εκλογές και τα 3 πρώτα Συντάγματα!
http://www.youtube.com/watch?v=DWb3PcT4foY

ΕΛΛΑΔΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Στην Καλαμάτα τους πήραν στο κυνήγι!

Στην Πάτρα γιούχαραν τον υφυπουργό άμυνας και του πέταξαν αυγά!

Στον Πειραιά φώναζαν “Κάτω οι τροϊκανοί από την εξέδρα”!

Στον Πύργο έπεσε ξύλο και φυγαδεύτηκαν άρον άρον.

Στον Βόλο το ίδιο!

Η Ελλαδα εγείρεται από άκρη σε άκρη ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν!

Liguria region in Italy flooded – Cinque Terre devastated.

Chile orders evacuations as Mount Hudson fires up!

Lamenting The Loss Of Glacial Ice

15,000 years ago, Chicago was under a mile of ice. Then people started driven Oxen, and it all melted. Too bad Bob Berwyn wasn’t there to warn them. Chicagoans could have saved their precious ice and year round cold.

Double eruptions at Indonesia’s Mount Lokon.

Hudson volcano in southern Chile has been placed on the highest level 5 alert, with an eruption possible within hours or days.

Η συνολική EΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ διαρροή ραδιενέργειας από τη Φουκουσίμα μεγαλύτερη του Τσερνόμπιλ.

Αντιμέτωποι με έντονες αποδοκιμασίες πολιτών ήρθαν κυβερνητικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη.

Κίνδυνος μυωπίας για τα παιδιά που μένουν κλεισμένα στο σπίτι.

Mounting crisis – One third of Thailand under water!…

One-hundred-year flood in Dublin!…

Turkey fears earthquakes could trigger eruption!…

17η φετινή έκρηξη της Αίτνας!… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η κατευθυνόμενη παγκόσμια απάθεια…

“Horror Winter” to hit Central Europe, say German meteorologists…

El Hierro Volcano – Earthquakes Getting Stronger

Σε έλλειψη σκληρών δίσκων δείχνουν να οδηγούν οι πλημμύρες στην Ταϊλάνδη. Πού να μην προλάβουμε τα ηφαίστεια και το ΤΕΛΟΣ τού πετρελαίου!…

EU climate hoax chief: You know what’s great? Public policy influence by massive, well-coordinated, well-financed, business-allied organizations with axes to grind!…

Ισχυρός σεισμός 7,3 ρίχτερ στην ανατολική Μικρασία – πληροφορίες για εγκλωβισμένους. ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ-οργανώστε ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ!ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ των 900 ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΚΤΟΝΩΝ αντιδραστήρων!

Krakatau – Tremors increase to 5,000 a day.

«Scientists» take unnecessary fossil-fueled trips to Miami to discuss how to convince other people not to take unnecessary fossil-fueled trips!…

Λάμπες φθορισμού=πονοκεφάλων και τύφλωσης.

Washington: Energy-saving fluorescent lights can harm eyes, say scientists. A new research, led by the Australian National University, has warned that the global trend towards using fluorescent globes instead of incandescent ones could be increasing eye disease.
The research, published in the ‘American Journal of Public Health’, has found that fluorescent lighting may cause a 12 per cent rise in UV-related eye diseases like cataracts and pterygia.
http://www.firstpost.com/fwire/life-fwire/energy-saving-fluorescent-lights-linked-to-increasing-eye-diseases-114651.html
Ως την επαναφορά των λαμπτήρων πυράκτωσης όλων των κατηγοριών (για την οποία αγωνίζoνται τώρα στις ΗΠΑ και βουλευτές που πρότειναν την κατάργησή τους!), προτιμάτε συνδυασμούς λαμπτήρων πυράκτωσης, όπως σποτ.

Το 1821 ΔΕΝ έγινε με διαδηλώσεις, αλλά με ΕΝΙΑΙΟ  κατά ΟΛΩΝ των παρασίτων που το μισούν!

Ελληνικά ολοκαυτώματα ΦΩΤΙΖΟΥΝ την ιερή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΕΠΙΣΗΜΗ παραδοχή για ΤΕΛΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ-ΑΠΑΘΕΙΑ για αποκέντρωση-αιγοτροφική αυτάρκεια.

Νέα Ζηλανδία: Σεισμός 7,6 βαθμών.

China Faces Potential Winter Power Cuts – WSJ.com

Monarchist UK Met Office off to another bad start

National Wildlife Foundation president: global warming caused five consecutive harsh Iowa winters!…

Is a giant super volcano awakening in Bolivia?

A sudden onset of harsh winter conditions caused transport chaos in Bulgaria on Tuesday, with one man freezing to death, eight people missing in mountains, 600 villages without power and schools closed.

Ανοιχτή επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο απευθύνει ο Κώστας Βαξεβάνης, μετά την τηλεοπτική τους κόντρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Αlter.

Τη διαμάχη πυροδότησαν οι αναφορές του δημοσιογράφου περί καταθέσεων τριών εκατ. ευρώ του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο υπ! ουργός Οικονομικών σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατηγόρησε ευθέως τον κ. Βαξεβάνη για μεροληπτική στάση αναφέροντας μάλιστα και την ιδιότητά τού ως δημοσιογράφου σε κρατικό μέσο.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του Κ. Βαξεβάνη:

«Κύριε Βενιζέλο,

Αυτά που σας γράφω τα ξέρετε και εσείς και εγώ. Τα υποψιάζεται, φαντάζομαι, πλέον και ο κόσμος. Θα περιοριζόμουν στην «αντιπαράθεσή» μας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αν δεν μου πατούσατε τον «κάλο» με αυτό το «είσαι δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και πληρώνεσαι από τον ελληνικό λαό». Εύχομαι να μην εννοείτε αυτό που όλοι κατάλαβαν.

Είμαι λοιπόν δημοσιογράφος και αυτή την εποχή τυγχάνει να εργάζομαι στη Δημόσια Tηλεόραση και όχι Κρατική, όπως την αποκαλείτε εσείς. Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό, γιατί αντικατοπτρίζει την αντίληψη που έχει ο καθένας για την ΕΡΤ. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ελέγχει την εξουσία. Αυτή είναι η υποχρέωσή μου, άσχετα αν αυτό δεν! σας αρέσει.

Το γεγονός επιπλέον πως «με πληρώνει ο ελληνικός λαός» είναι μια ακόμη ευθύνη για μένα, καθώς πρέπει να «αξίζω το μισθό μου». Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως και τους δυο μας πληρώνει ο ελληνικός λαός. Εσάς από το 1989, εμένα για τα 2-3 χρόνια που είμαι στην ΕΡΤ.

Το δεύτερο που ακούστηκε ως απειλή σε αυτή την εκπομπή είναι πως θα δημοσιοποιήσετε το πόθεν έσχες των δημοσιογράφων. Αμήν! Προς το παρόν δημοσιοποιήστε στο ίντερνετ το πόθεν έσχες των βουλευτών, όπως ορίζει ο νόμος 3979 του 2011 (νόμος Ραγκούση), γιατί ως την ώρα που σας γράφω είσαστε παράνομοι. Θα πρότεινα επίσης να ελέγξετε το «πόθεν» και όχι το «έσχες» των εκατομμυριούχων βουλευτών και βεβαίως να το φορολογήσετε. Είναι πιο ηθικό και αποδοτικό από το να κόβετε συντάξεις των 300 ευρώ.

Δεν κατηγορώ κανέναν Έλληνα πολιτικό για κλέφτη. Αλλά ξέρετε τα περί της γυναικός του Καίσαρα. Αν και στην ελληνική Βουλή δίνεται η εντύπωση πως ο Καίσαρας είναι η γυναίκα του βουλευτή, που απλώς έτυχε να έχει προίκα.

Πάμε τώρα στα πιο δύσκολα. Κύριε Βενιζέλο, είσαστε μια πολύ σημαντική μονάδα αυτού που ονομάζουμε πολιτικό σύστημα. Του συστήματος που ευθύνεται, σε μεγάλο βαθμό, γι αυτό που είναι η χώρα. Μας αρέσει να μιλάμε αορίστως γι αυτό, αλλά εγώ έχω μάθει να μιλώ συγκεκριμένα. Στα υπουργεία που υπηρετήσατε, τα νομοθετήματά σας (ναι, ξέρω είναι της Βουλής, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ) τα συναντώ συνεχώς σε έρευνές μου, ως «ασπίδα προστασίας» του πολιτικού συστήματος και του ζωτικού του χώρου.

Ο νόμος «περί ευθύνης υπουργών», περί μη ευθύνης δηλαδή, είναι δικό σας δημιούργημα. Αυτό το έκτρωμα που οδηγεί στην ατιμωρησία, που μετρά την παραγραφή όχι με χρόνια αλλά (άκουσον άκουσον) με θητείες στη Βουλή, που είναι μια πρόκληση για την κοινωνία. Αυτό το νόμο χρησιμοποίησε ο κύριος Καραμανλής για να παραγράψει τα αδικήματα των υπουργών του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και όχι μόνο.

Δικός σας νόμος είναι και αυτός που ορίζει τα περί λειτουργίας των καναλιών. Σε όλη τη χώρα, δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε περίπτερο χωρίς άδεια. Μπορούν όμως τα κανάλια. Αυτά τα κέντρα εξουσίας, λειτουργούν με προσωρινές άδειες. Έτσι καναλάρχες και κυβερνήσεις μπορούν να αλληλοεκβιάζονται και να «αυτορυθμίζονται».
Δικός σας είναι ο νόμος που ρύθμισε τα χρέη των ΠΑΕ, δηλαδή Ανωνύμων Εταιριών, κάτω από την «λαϊκή απαίτηση» των οπαδών.

Οι ΠΑΕ αυτές χρεώθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους (μέχρι και πλαστά τιμολόγια έκοβαν) και εσείς χαρίσατε τα χρέη. Τα κλεμμένα. Πήρατε δηλαδή τα δικά μου λεφτά και τα δώσατε στα λαμόγια και τις παράγκες.

Ας αφήσουμε το παλιό σας νομοθετικό έργο και ας πάμε στο δεύτερο. Δηλαδή στο Proton. Σημειώνω προκαταβολικά πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως είναι μια προσωπική σας μεθόδευση και όχι μια κυβερνητική απόφαση. Αυτό δεν έχει να κάνει με την δική μου «επιθετική σχεδίαση» αλλά με την πραγματικότητ! α. Στο υπουργικό συμβούλιο δεχθήκατε σφοδρή επίθεση για την υπόθεση Proton, αλλά προχωρήσατε.

Η εφημερίδα Ελευθεροτυπία αποκάλυψε πως τον Ιούλιο του 2011, πήρατε την απόφαση να δώσετε 100 εκατομμύρια από τα αδιάθετα του Δημοσίου στην Τράπεζα Proton του κυρίου Λαυρεντιάδη. Την εποχή εκείνη ο κύριος Λαυρεντιάδης και η Τράπεζά του ήταν υπό έλεγχο για υπεξαιρέσεις.

Επίσης ο νόμος 2362/95 (νόμος που έγινε ακριβώς για να μην υπάρχουν σκάνδαλα Κοσκωτά) δεν επέτρεπε αυτή την χρηματοδότηση. Τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με επιστολή τους σας είχαν πει πως αυτό είναι παράνομο.

Εσείς όμως το κάνατε. Στην εκπομπή είπατε πως η απόφαση αυτή των στελεχών του Λογιστηρίου του Κράτους «ήταν παράνομη γιατί δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα» Πρωτοτυπία νομική. Κάτι είναι ή όχι παράνομο, με βάση το αν συμπορεύεται με το νόμο και όχι με την κυκλοφορία των εφημερίδων.

Πέρα βέβαια από το γεγονός πως όταν σας κοινοποιήθηκε η διαφωνία, δεν είχε δημοσιευτεί σε καμιά εφη! μερίδα. Ο παράνομος ήσασταν εσείς, με βάση το νόμο του 1995.

Αυτό το ξέρατε καλά. Γι αυτό προχωρήσατε σε ένα άλλο «νομοθέτημα». Σε άσχετο νόμο, τον 4002/2011 προσθέσατε άρθρο που σας αμνηστεύει προκαταβολικά. Νομοθετήσατε δηλαδή πως αν πρόκειται για θέματα συστημικής ευστάθειας των Τραπεζών, έχετε το δικαίωμα να πάρετε αποφάσεις χρηματοδότησης των Τραπεζών. Αυτό το «συστημικής» είναι μια νέα εφεύρεση.

Μάλιστα ο νόμος φροντίζει να αμνηστεύσει τους υπουργούς Οικονομίας (και εσάς βέβαια) από το 1997. Γιατί από το 1997; Είχαμε συστημική αστάθεια από τότε ή παρουσιάζει αστάθεια κάποιος υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη;

Αφού δώσατε τα 100 εκατομμύρια τώρα χρεώνετε το Δημόσιο με άλλα 800 για την κρατικοποίηση της Τράπεζας. Η πτώση βεβαίως της Τράπεζας Proton δεν έχει καμία σχέση με την κρίση. Είναι αποτέλεσμα της διαχείρισης της από τα αφεντικά της. Επιχορηγούσαν τον εαυτό τους. Αντί να ασκήστε έλεγχο (με την Τράπεζα της Ελλάδας, (άλλη μεγάλη αμαρτία μια ιδιωτική Τράπεζ! α που εμφανίζεται ως θεσμικό όργανο του κράτους) τους χρηματοδοτήσατε και τελικώς μας τα φορτώσατε στην πλάτη.

Αλλά δεν σταματήσατε εκεί. Ο κύριος Λαυρεντιάδης, ο οποίος φέρεται να έχει καταχραστεί 51 εκατομμύρια, δεν θα πάει φυλακή. Δεν θα υπάρξει καν ποινική δίωξη. Ο λόγος είναι ένας άλλος νόμος που έχετε ψηφίσει. Πάλι εδώ η υπογραφή σας. Με τον νόμο 3904/2010, θεσμοθετείτε το ακαταδίωκτο γι’ αυτούς που θα καταχραστούν χρήματα αλλά θα τα επιστρέψουν πριν διωχθούν ποινικά.

Ετσι ο κύριος Λαυρεντιάδης, επιστρέφοντας τα 51 εκατομμύρια (αφού τα επένδυσε, κέρδισε απ αυτά ή οτιδήποτε άλλο) δεν διώκεται. Πρόκειται για μία ακόμη νομική «επανάσταση» που γίνεται με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των φυλακών.

Ως πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, γνωρίζετε πως κατά καιρούς νόμοι για «αποσυμφορήσεις» κρύβουν την απελευθέρωση ολίγων επωνύμων που καταδικάστηκαν. Έτσι στο παρελθόν έχουν αποφυλακιστεί, «για την αποσυμφόρηση του σωφρονιστικού συστήματος» ο Μάκης Ψωμιάδης, ένας καναλάρχης και κάποιοι απατεώνες δικηγόροι εκ Θεσσαλονίκης.

Μπορώ να σας πω πολλά ακόμη. Πολλά, τα οποία είναι η δουλειά μου να σας τα πω. Πώς τα λένε στα δικαστήρια στις αγωγές κατά δημοσιογράφων (άλλος δικός σας νόμος); «Γεγονότα και αξιολογικές κρίσεις». Αυτό ακριβώς κάνω. Ένας λόγος παραπάνω γιατί πληρώνομαι «από τα λεφτά του Ελληνικού Λαού», όντας εργαζόμενος στην πολύπαθη Δημόσια Τηλεόραση που οι κυβερνήσεις θεωρούν τσιφλίκι τους.

Θα σας παρακαλούσα να το σεβαστείτε. Και να σπαταλήσετε λίγη από την φημολογούμενη ευφυΐα και ρητορεία σας, να μου απαντήσετε. Γιατί αυτή είναι η δικιά σας υποχρέωση. Εκτός αν προτιμάτε να με απολύσετε».

A series of earthquakes occurred under Mauna Kea volcano in Hawaii on 19th October 2011. The largest earthquake was magnitude 4.5 and had a focus at a depth of 18 km at a location 9 km NE of the summit.

Greedy investors: Preventing the «complete collapse of human civilization» isn’t enough incentive for us to make green investments; what we really want is cash!…

Κάποιοι φορείς από τον χώρο των ανανεώσιμων πηγών υποστηρίζουν ότι οι ΑΠΕ είναι φτηνές και συμφέρουσες. Μια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ενεργειακό μέλλον της Ε.Ε. έως το 2050, που θα κυκλοφορήσει σύντομα αλλά την οποία «υπέκλεψαν» χθες οι «Financial Times» δεν τους βοηθά:

Σύμφωνα με την έκθεση, οι Ευρωπαίοι καταναλωτές βρίσκονται αντιμέτωποι με 20 χρόνια αυξήσεων στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος. Μάλιστα, όσο μεγαλύτερη είναι η διείσδυση των αιολικών και των φωτοβολταϊκών τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αύξηση των τιμολογίων

New island forming near El Hierro – Video.

Ozone holes in Antarctic and Arctic relate to cold rebounds from warming events.

Sun Not Shining on State Solar Subsidies [Michigan Capitol Confidential]

Sea level expert Nils-Axel Mörner: ‘Computer modelling by persons not having visited the sites in question is not good enough…There is no ongoing rise in the sea level at all [in the Maldives] and since 1970, it fell by about 20 cm and has remained quite stable for the last 30 to 40 years’.

O αστυφύλακας ήταν ο… τσιλιαδόρος.

REUTERS: Ζητάνε προδότη-δωσίλογο να κυβερνήσει την Ελλάδα!
«Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το
μέρος των Ελλήνων»! Με αυτή τη φράση αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής
Ένωσης περιγράφει στο Reuters το σχέδιο που συγκεντρώνει όλο και
περισσότερους υποστηρικτές και θέλει να υπάρξει ευρεία παρέμβαση στα
εσωτερικά της Ελλάδας, ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές, συμπληρώνοντας πως το σχέδιο  «πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια… ή
κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε. Θα υπάρξει μεγάλη
αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες
πρέπει να το δεχθούν αυτό»..
Δηλαδή ζητάνε έναν ξενόψυχο προδότη, δωσίλογο, ανάλογο με την
κυβέρνηση Ράλληδων και Λογοθετόπουλων της Κατοχής!
Θα τα ανεχθούμε όλα αυτά;

The Jakarta Post today reported «Anak Krakatau volcano, situated in the Sunda Strait, erupted 12 times on Sunday, spewing hot ash and debris into the atmosphere.

The head of the volcano monitoring post in Pasauran, Banten, Anton Tripambudi, said volcanic tremors from Anak Krakatau had reached 5.575 on the Richter scale on Saturday evening».

Γνωστοί Ελλαδίτες καλλιτέχνες, οι οποίοι φέρονταν ψευδώς από το ΑΚΕΛ πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε «γιορτή» στις 24 Οκτωβρίου μιας «Κίνησης Πολιτισμού» της κομουνιστικής νεολαίας ΕΔΟΝ, ξεκαθάρισαν ότι δεν θα μετάσχουν στο πανηγυράκι που στήνουν τα φερέφωνα των Βρετανών και των Τούρκων. Πρώτη η Ευρυδίκη: «Αντί να κάνουμε συναυλίες προς τιμή των ηρώων μας, προς τιμή αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα μας, Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών, χρησιμοποιούμε τους καλλιτέχνες και τη δύναμη του κόμματος για να στηρίξουμε αυτούς που προσπαθούν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια;».

Ακολούθησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου λέγοντας «δεν επιθυμώ να λάβω θέση σε πολιτικές διενέξεις που αφορούν στην πολιτική ζωή στην Κύπρο» και επισημαίνοντας ότι όχι μόνο δεν ενημερώθηκε σωστά από τους διοργανωτές για τον σκοπό της εκδήλωσης, αλλά και ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε εν αγνοία της. «Εκ παραδρομής το όνομά μου στην ανακοίνωση της εν λόγω εκδήλωσης», δήλωσε ο Δημήτρης Μακρής, λέγοντας ότι το όνομά του ανακοινώθηκε εκ παραδρομής. Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση άλλων τριών γνωστών στο ευρύ κοινό καλλιτεχνών. Η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε πως «η αρχική μου απόφαση να μη συμμετέχω στη συναυλία της 24ης στην Κύπρο είναι η μόνη αλήθεια». Εκτός συναυλίας έθεσαν εαυτούς και οι Μελίνα Κανά και Γιώργος Ανδρέου.

Φυσικά, οι κομουνιστές διοργανωτές, έχουν ανακοινώσει για το πανηγυράκι τους της 24ης Οκτωβρίου και άλλους, όπως η Γλυκερία, οι αδερφοί Κατσιμίχα, ο Διονύσης Τσακνής, ο Μάνος Πυροβολάκης… Αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις από το πρόγραμμα που οι διοργανωτές ανακοίνωσαν, απ’ ό,τι αποδεικνύεται, εντελώς αυθαίρετα…

Κατακραυγή για εγκληματική αδιαφορία  δεκάδων περαστικών υπερπληθυσμιακών Κινέζων σε παιδί θύμα τροχαίου!…

Frost threat puts chill on crops – Australia

SOUTH-eastern Australian crops have been damaged by frost over recent weeks – and the potential is still there for further events to cause more widespread problems.

Experts warn over Katla Iceland volcano

UN carbon dioxide swindle market has shrunk by nearly 80% since 2007

Mexican drug cartels recruiting Texas children…

BREAKING: An IPCC backchannel ‘cloud’ was apparently established to hide IPCC deliberations from FOIA…

Είχε να χιονίσει τόσο νωρίς στην Πάρνηθα από το 1859!!!

 Δεκάδες νεκροί από καταρρακτώδεις βροχές στην κεντρική Αμερική…

Όμορφη πρόταση αναγνώστη για αυτοοργάνωσ η – αποκέντρωση – δημιουργία οικισμών!

Κατέθεσαν προσφυγή στη Χάγη κατά του ΓΑΠ!

Greens buy 4x4s to save them from global cooling!…

Another forecaster warns of “mini ice age”.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: ΤΡΕΜΟΥΝ τις ηφαιστειακές εκρήξεις που μπορούν να προκαλέσουν νέα παγετώδη. Άραγε θα καταλάβουν την πρόταση ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ;;;

Ενώ οι οικοφασίστες:

AGW Wackiness reaches new low! ‘Retiree has been told he cannot develop his land because rising sea levels will inundate his property by 2100’!…

USGS Reports Record Number Of Strong Earthquakes In 2011.

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΔΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!… Θα τους αφήσουμε;;;

Πολυδιαφημισμένο οικοφασιστικό μπλογκ ‘τα γυρίζει’ τώρα για το κλίμα…:

Huffington Post column slams ‘thoroughly discredited IPCC’ & ‘the delusional consensus behind deranged boondoggle of cardigan-clad builders of windmills and solar panels’…

Ιταλός δικαστής μηνύει τις ΗΠΑ για τους δίδυμους πύργους…

Radiation in Tokyo far exceeded level in Fukushima…

Κρούσματα λιποθυμίας μαθητών λόγω ασιτίας καταγγέλλουν εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας ΕκπαίδευσηςΦονικές καταιγίδες στην Κεντρική Αμερική – στους 13 οι νεκροί …

Coal Shortage Leads To Power Outages Across IndiaGreen taxes could force one in four into fuel poverty | Mail Online

Volcanic Red Alert – Residents Evacuated From El Hierro Town.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας η Βάσω Παπανδρέου ανέφερε ότι δεν υπάρχει διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης ενώ τόνισε ότι με τη μορφή που έχει σήμερα το πολυνομοσχέδιο για το μισθολόγιο, το βαθμολόγιο και τις συλλογικές συμβάσεις, δεν περνάει.

Η ίδια ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών πριν βγουν στην εφεδρεία χιλιάδες εργαζόμενοι, να καταργηθούν οι 77 οργανισμοί που ιδρύθηκαν από την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ την τελευταία διετία.

Επίσης, η κυρία Παπανδρέου πρότεινε τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» πολιτικών προσώπων και αξιωματούχων της τελευταίας δεκαετίας αλλά και να ελεγχθεί η προσωπική περιουσία μεγαλο-οφειλετών του Δημοσίου και φοροφυγάδων.

Στην παρέμβασή της η Λούκα Κατσέλη τόνισε ότι η απότομη μείωση των μισθών από 10-30% θα αφαιρέσει 4,5 έως 13,5 δις ευρώ από την ελληνική οικονομία και θα έχει ως αποτέλεσμα μείωση του ΑΕΠ κατά 2 – 6,3%.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας είπε ότι η εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας είναι το όριο, και η κατάργησή της δεν θα περάσει. Προσέθεσε ότι πρέπει να ελεγχθεί «ποιοί εργοδότες λειτουργούν ως κουκουλοφόροι και θέτουν τέτοια ζητήματα από την πίσω πόρτα».

Με τη σειρά της η Μιλένα Αποστολάκη ανέφερε ότι «δεν είναι μόνο οι επιδόσεις της κυβέρνησης κατώτερες των περιστάσεων αλλά είναι λάθος και η συνταγή που ακολουθείται». Αναρωτήθηκε δε αν η κυβέρνηση έχει τη νομιμοποίηση να συζητεί με την τρόικα για τον προϋπολογισμό του 2014 και υπογράμμισε ότι η ύφεση έχει σκοτώσει τη χώρα.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι είναι η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης κατώτερη των περιστάσεων.

«Healing» the planet: Warmist scientists utilize two icebreakers!!!…

Καταλαβαίνετε τι θα γίνει στην πιο ανεμοδαρμένη θάλασσα του κόσμου, το Αιγαίο, αν δε σταματήσουμε τους παράσιτους εγωμανείς: Τεράστια οικολογική καταστροφή προκαλεί η διαρροή πετρελαίου από πλοίο στη Νέα Ζηλανδία…

El Hierro volcano (Canary Islands, Spain): new submarine eruption has started.

Βίασαν ανήλικη μπροστά στα μάτια του πατέρα της…

Μεσσηνία: 25 σπίτια ακατοίκητα μετά από σεισμούς σήμερα!…

Βρετανικό κράτος: μπαίνουμε σε νέα μικρή (;) παγετώδη περίοδο (να γιατί απειλούν τους Νοτιοευρωπαίους!)

State Meteorological (Met) Office publishes in Nature its prediction that Europe could be facing a return of the “little ice age” that gripped Britain 300 years ago, causing decades of bitter winters.

http://thegwpf.org/the-climate-record/4062-met-office-u-turn-europe-may-be-facing-return-of-little-ice-age.html

Άραγε θα δυναμώσουμε τη συνεργασία για ΑΠΟΤΡΟΠΗ των ηφαιστειακών χειμώνων που αυξάνουν νεφοκάλυψη-ψύξη, άρα και το ενδεχόμενο παγκόσμιου λιμού-κανιβαλισμού, όπως έπαθαν και κατέρρευσαν οι αλαζόνες αποδασωτές Μάγιας-Αζτέκοι-Ίνκας;;;

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ να εξαλείψουν τους νοτιοευρωπαίους  οι ‘υπερθερμασμένοι’ βόρειοι κανίβαλοι:
Μετά από τους νεοναζί τής Μέρκελ και της Δανίας,
oι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ένα ελληνικό νησί!
«Μετά την απόκτηση του νησιού από την κυβέρνηση της Λιθουανίας, δεν θα είναι απλά ένας μοναδικός χώρος για ξεκούραση στη Μεσόγειο για τους πολίτες μας, αλλά και μια μεγάλη παγκόσμια διαφήμιση για τη Λιθουανία». http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=151225.
Μόνο που ξεχνάνε ότι ΚΑΝΕΝΑ φοβικό καθεστώς δε μακροημερεύει: φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγιας, Ίνκας, Αζτέκοι κ,λπ κλπ…

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΝΤΗΛΕΡ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ: Η Ελληνική Δημοκρατία προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να μην εισπράξει 15 εκατ. ευρώ από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!

Οι λαθρέμποροι του τζόγου εγκαλούν την Ελλάδα για “εχθρική συμπεριφορά” την ώρα που διακινούν πακτωλούς μαύρου χρήματος!…

Showtime for Alaska volcano?

Φινλανδικό κράτος: εμβόλιο γρίπης ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΑΤΟ!!!

The Finnish government and major insurance companies announced Wednesday they will pay for lifetime medical care for children diagnosed withnarcolepsy after receiving the swine flu vaccine.

«The compensation will provide much-needed financial assistance for the families, although it cannot take away the emotional distress caused by this condition,» Social Services and Health Minister Paula Risikko said in a statement.

Finnish and international researchers recently found a conclusive link between the Pandemrix swine flu vaccine and new cases of narcolepsy, a chronic nervous system disorder which causes people to often uncontrollably fall asleep.

http://news.yahoo.com/finland-vows-care-narcolepsy-kids-had-swine-flu-183019281.html

Ο υπερθερμασμένος μοναρχικός Γκάρντιαν κατά του Γκορ για ξεκάρφωμα!

“Ah-hem,” says reader Caroline Snyder. “Isn’t that how glaciers begin?”

Obama: Why don’t we keep blowing taxpayer money on losing solar power investments that private investors are too sensible to make?

NSIDC acknowledges that multi-year Arctic sea ice has been increasing since 2008. Cryosphere Today acknowledges that Antarctic sea ice has been increasing for 30 years. Rutgers Global Snow Lab acknowledges that winter snow is increasing. Trenberth can’t find the missing heat.

global sea levels actually fell over most of the last year,” says Carmen Boening, a JPL oceanographer and climate scientist. Boening and colleagues presented these results recently at the annual Grace Science Team Meeting in Austin, Texas.

http://www.jpl.nasa.gov/news/news.cfm?release=2011-262

Δικάζεται για παραπλάνηση στην Αυστραλία η Standard & Poor’s…

Is White House «Flunking Science»? : Discovery News

During a panel discussion this week at the National Press Club, one aspect that was repeatedly raised as being particularly irksome was a widespread inability to speak directly to scientists who conduct government-funded research without first going through PR contacts at the relevant governmental agency – contacts who, all too often, don’t respond in time or at all.

Nancy Shute, president of the National Association of Science Writers (NASW), observed that «this has been an issue for decades. It seems with every new administration we have to begin over again. Some of us naively hoped the Obama administration, with its emphasis on openness, would make life easier. But you call a scientist, he or she says you have to go through [the relevant agency]. Days, weeks go by [and you hear nothing]. We’re not talking about controversial stuff here, but good science funded by taxpayer dollars.»

So what, specifically, would be controversial stuff or bad science?

Αστυνομικοί αναλώνονται στην φύλαξη της ισλαμοφασιστικής παρανομίας!

O Χέλμουτ Σμιτ δήλωσε: «Σε σχέση με την τότε κατάσταση της Γερμανίας και την προθυμία παροχής βοήθειας από τα κράτη, που λίγα χρόνια πριν ήταν εχθροί μας, το παρόν ελληνικό πρόβλημα είναι μικρότερο – και να πάρει ο διάολος τους Ευρωπαίους αρχηγούς κρατών, αν δεν καταφέρουν να σώσουν την Ελλάδα!»

«Eco»-School Left Out Of Pocket After ‘Unproven’ Wind Turbine Breaks

A school has been left £55,000 out of pocket after its wind turbine broke – with governors admitting that it was based on «completely unproven technology».

The company that installed the turbine has gone bust leaving the school with a pile of scrap.

Συσκευές αλκοτέστ που μπλοκάρουν τις μηχανές οχημάτων εάν ο οδηγός έχει πιει θα πρέπει να εγκαθιστούν οι οδηγοί στην Ολλανδία που έχουν ήδη πιαστεί να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

KATAPPEOYN!Οι περικοπές στον αμυντικό προϋπολογισμό των Ηνωμένων Πολιτειών σημαίνουν ότι η Ουάσιγκτον δεν θα μπορεί πια να υποστηρίζει με τον ίδιο τρόπο τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λίον Πανέτα…

The times, they are a-changing: Now Nature publishes a well-written piece attacking the idea of «consensus» reports!…

On the contrary : Polar Bear Populations increasing and increasingly Attacking !
“A group of polar bears have attacked a small town in Russia’s Far East. Witnesses insist one person was eaten alive – and have pictures of her picked-over remains. Meanwhile, more attacks are reported to have taken place.”

Who Is Bankrolling Time Magazine? | Real Science

Being the morons that they are, they are asking the wrong question. The correct question is “who is bankrolling the billions which go to alarmists?”
My total compensation this year for denier activities is $0.00 That comes out to $0.00 per hour. In Australian dollars, it is $0.00 and in pounds it is £0.00.
Meanwhile, Hansen is about to become a millionaire for his alarmist activities.

Με πραγματική θλίψη μάθαμε ότι το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, γνωστό ως το «ταμείο Μολυβιάτη», που είχε δημιουργηθεί για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Δ. Ελλάδας, καταργήθηκε και το ποσό των 118 εκατομμυρίων ευρώ που προήλθε από 92.000 δωρητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, περιήλθε στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αρμοδιότητας Υπ. Οικονομικών !

“Icelandic earthquake map really lit up today – Something is up!”

A large (2-3 km high) ash cloud was seen rising from Krakatau observatory on Java’s west coast.

Michael ‘Climategate’ Mann Suffers Three Legal Blows in Court Escapade

Discredited global warming scientist, Michael Mann, sees his last-ditch efforts to hide data fall apart as legal experts reveal a mountain of legal precedents against him.

Διεκδικούμε το κατοχικό δάνειο-στηρίζουμε τις λαϊκές κινητοποιήσεις για την διεκδίκησή του!

ΑΛΛΗ μια φορά: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ οι σεισμοί!

Discovery News: Cold times led to angry runts, famine, and war; warm times led to The Renaissance

Are we still all in favor of blowing $45 trillion for scams that will allegedly prevent warm times?

«Καταπέλτης» είναι το πόρισμα της διερευνητικής επιτροπής για την πολιτική ηγεσία της Κύπρου καθώς ο πρόεδρος της Πόλυς Πολυβίου διαπιστώνει στην έκθεση του ότι ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας έχει προσωπικές και πολιτικές ευθύνες καθώς είχε το γενικό πρόσταγμα, την ευθύνη για την ανεπάρκεια που επέδειξαν οι υπουργοί – σύμφωνα πάντα με το πόρισμα – και γνώριζε για την επικινδυνότητα του φορτίου από το Σεπτέμβριο του 2011.

Παρόμοια συμπεράσματα υπάρχουν στο πόρισμα για τους τότε υπουργούς Άμυνας, Κώστα Παπακώστα και Εξωτερικών, Μάρκο Κυπριανού. Ο κ. Πολυβίου διαπιστώνει επίσης πως από το μαρτυρικό υλικό προκύπτει η διάπραξη σοβαρών ποινικών και πειθαρχικών αδικημάτων kαι προτείνει να εξεταστεί το ενδεχόμενο διάπραξης τέτοιων αδικημάτων από όλους τους εμπλεκομένους μηδενός εξαιρουμένου.

Το κυβερνών φασιστικό κόμμα ΑΚΕΛ έβγαλε ανακοίνωση – απάντηση στο πόρισμα υποστηρίζοντας ότι ο Πόλυς Πολυβίου παρενέβη τους όρους της εντολής που του δόθηκε και προχώρησε σε πολιτικά συμπεράσματα.

Murdering Honduran Peasant Farmers For Fun And AGW Profit: ‘Reported murders of 23 local farmers who tried to recover land, which they say was illegally sold to big palm oil plantations’.

Another «planet-healing», taxpayer-financed company in trouble

A U.S.-Backed Geothermal Plant in Nevada Struggles – NYTimes.com

WASHINGTON — In a remote desert spot in northern Nevada, there is a geothermal plant run by a politically connected clean energy start-up that has relied heavily on an Obama administration loan guarantee and is now facing financial turmoil.
The company is Nevada Geothermal Power, which like Solyndra, the now-famous California solar company, is struggling with debt after encountering problems at its only operating plant.

Η Σούζαν Σάραντον, ο [υπερθερμασμένος] Μάικλ Μουρ, η Γιόκο Όνο, ο Μάικ Ράφαλο ήταν μερικοί μόνο από όσους τάχθηκαν με τους διαδηλωτές ή κατέβηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, για να λάβουν μέρος στην πορεία «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ».

«Το να αγωνίζεται κανείς για την ελευθερία, για τη δικαιοσύνη και την ισότητα είναι όσο πιο «αμερικανικό» γίνεται. Είστε πραγματικά εναντίον αυτού;» έγραψε το Σάββατο ο ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο στο Tweeter.

«Οι αλλαγές δεν γίνονται ποτέ από την κορυφή, οι αλλαγές γίνονται από τη βάση. Αυτό είναι υπέροχο» είπε σε διαδηλωτές η Σούζαν Σάραντον, η οποία συμμετείχε στην πορεία «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ».

«Η αλλαγή πρέπει να αρχίσει από κάπου. Γιατί όχι από εδώ;» είπε ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Ο Μ.Μουρ, μιλώντας στο Γκάστον Χολ, σε φοιτητές του ιησουητικού πανεπιστημίου Τζορτζτάουν, τόνισε ότι «η πιο θανάσιμη αμαρτία της χώρας» είναι η απληστία».

«Εμείς οι Αμερικανοί αφήσαμε μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων να ασκεί με μεγάλη δεξιοτεχνία μια από τις επτά θανάσιμες αμαρτίες» επισήμανε. «Και αυτή η αμαρτία, φυσικά, είναι η απληστία».

Τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 «όταν μεγάλωνα στην πόλη Φλιντ, στο Μίσιγκαν» -είπε ο Μουρ- όπου υπήρχαν εργοστάσια της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι πλούσιοι πλήρωναν υψηλούς φόρους, αλλά ζούσαν πολύ καλά.

Ικανοποιητικά, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ζούσαν και οι όχι τόσο πλούσιοι: είχαν καλά σπίτια, δωρεάν παιδεία, εργασιακή ασφάλεια.

Δεν ισχύει το ίδιο σήμερα, είπε ο σκηνοθέτης των ταινιών Bowling for Columbine, Fahrenheit 9/11, Sicko και Capitalism: A Love Story.

«Τι μας έπιασε στην διάρκεια των τελευταίων τριάντα ετών […] και δημιουργήσαμε μια κοινωνία που έχει τόση πολλή φτώχεια;» αναρωτήθηκε, αναφερόμενος στα 46,2 εκατ. Αμερικανών που ζουν στην ανέχεια.

Την τακτική της αστυνομίας κατήγγειλε ο συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι. «Η παγκόσμια οικονομία έχει καταστραφεί από αυτούς τους άπληστους εμπόρους. Και όμως, είναι οι διαδηλωτές που φυλακίζονται» έγραψε στο Tweeter, αναφερόμενος στους εκατοντάδες διαδηλωτές που συνελήφθησαν στη διάρκεια της πορείας.

Η Γιόκο Όνο έγραψε στο Tweeter: «Όπως έλεγε ο Τζον (Λένον): «Ένας ήρωας δεν μπορεί να τα καταφέρει. Πρέπει όλοι μας να γίνουμε ήρωες». Και εσείς είστε. Σας ευχαριστώ».

Ο κριτικός κινηματογράφου Ρότζερ Έμπερτ έγραψε στο Tweeter: «Οι διαδηλώσεις τις Γουόλ Στριτ εξαπλώνονται στο Λος Άντζελες. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τους κλέφτες».

Η ηθοποιός Ροζάν Μπαρ βρέθηκε και εκείνη στο πλάι των διαδηλωτών και κάλεσε τους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης να ταχθούν μαζί με τους διαδηλωτές ενάντια σε εκείνους που «προσπαθούν να τους αρπάξουν τις συντάξεις».

7 ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ εξουθενωμένα δισεκατομμύρια ανθρώπων λογαριάζουν ανυποψίαστα χωρίς τα ηφαίστεια:

2745 earthquakes struck  around Krakatoa volcano by noon today…

Ενώ οι 2, τουλάχιστον, προτάσεις για ΑΠΟΤΡΟΠΗ των αποτελεσμάτων των ηφαιστειακών εκρήξεων, ακόμα ‘μελετώνται’…

http://iceagenow.info/2011/10/anak-krakatoa-raised-highest-alert-status.

«Δικτατορία εμπειρογνωμόνων» στην ΕΕ φοβάται ο Αυστριακός πρώην καγκελάριος Γκούζενμπαουερ.

«Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στο Στρασβούργο και έμαθα κάτι που δεν γνώριζα: οι οικογένειες Ρομά πουλάνε νεαρά κορίτσια έναντι 120.000 ευρώ για ένα χρόνο. Εξωθούνται σε κλοπές και πρέπει να ξοφλήσουν τα 120.000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο» είπε.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Γκεάν τάχθηκε υπέρ του επαναπατρισμού των παραβατών -ακόμη και των ανηλίκων- στις χώρες τους.

Χωρίς εκπρόσωπο της κυβέρνησης οι εορτασμοί για την Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς!

Telegraph Blogs

What’s more the documents show that in a period of five years, Hansen earned in outside income between $1.47 million and $2.67 million, in addition to his basic salary as a government employee of $180,000.

Under the terms of contract governing that salary, Hansen is forbidden from privately benefiting from public office and from taking money for activities related to his taxpayer funded employment.

1945 Shock News : Taxing Starving People Didn’t Stop The Drought!…

This is weird. Our top ecofascist scientists tell us that taxation is the cure for all climate problems.

Rail commuters warned of major cold weather travel disruption

Glaciergate’s Other WWF Connection

15η έκρηξη Αίτνας σε 9 μήνες!Τριπλασιάζουν τα εκχιονιστικά στο Χίθροου!…

Getting ready for more global warming: Heathrow airport triples snow clearance fleet!…

ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο παντού στο Νέο Σύνταγμα που προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο.

Armed troops burn down homes, kill children in name of global warming!…

Polar Bear Population “May now be near historic highs”!

Δε φαίνεται ξεκάθαρα αν προτείνεται ενιαίο ψηφοδέλτιο στο συνταγματικό προσχέδιο στην Ισλανδία, πάντως: κατοχυρώνεται η δυνατότητα διεξαγωγής δημοψηφισμάτων για έγκριση/απόρριψη νόμων που έχουν περάσει από τη Βουλή, εφ’ όσον το αίτημα υπογράφεται από το 10% του εκλογικού σώματος. Ενώ, αρκεί ένα 2%, όταν πρόκειται για κατάθεση νομοσχεδίων προς ψήφιση στη βουλή, από τους ίδιους τους ψηφοφόρους. Επίσης, αν η Βουλή αποφασίσει να υπογράψει συνθήκη που να περιέχει εκχώρηση μέρους της εθνικής κυριαρχίας, τότε υποχρεούται να φέρει τη συνθήκη για έγκριση σε δημοψήφισμα.

http://wattsupwiththat.com/2011/09/28/video-analysis-and-scene-replication-suggests-that-al-gores-climate-reality-project-fabricated-their-climate-101-video-simple-experiment.

Warmist Robert Socolow laments: «We are losing the argument with the general public, big time…I think the climate change activists, myself included, have lost the American middle».

Free Our Light, Save the Bulb!

Petition to the U.S. House and Senate: The undersigned demand that you repeal the ban on incandescent light bulbs beginning in 2012 that was enacted in 2007.

Ξύπνησαν οι Αμερικάνοι και δηλώνουν Αγανακτισμένοι έξω από τη Wall Street!

India has accused Monsanto of biopiracy and is now engaged in legal action.

Have you deleted your cookies recently? Facebook tracks your web surfing behavior even after you log out! It’s just the latest absurd invasion of your privacy by Facebook, which appears to be more and more like a spying network rather than a social network…

Island of El Hierro Prepares for Eruption.

Artists enjoy free arctic cruise while accusing others of «systematic greed»

If you are an artist and want to go on an exotic cruise to arctic waters – what should you do? The answer is simple: Pretend that you are interested in exploring how artists could help to «understand» global warming by e.g. cruising the waters of Svalbard and Spitsbergen.
Mentioning climate change/global warming in your application for financing is the easy way to get rich foundations to pay for this kind of «artistic» tourism.

MIT Climate Scientist: ‘Ordinary people see through man-made climate fears — but educated people are very vulnerable

When asked about climate fears, Lindzen dismissed the notion that «ordinary» Americans are buying into former Vice President Al Gore’s climate views.
«We are too smart for that. You look at the polls, ordinary people see through this, but educated people are very vulnerable,» Lindzen quipped.

James Delingpole is a bestselling British author and blogger who helped expose the Climategate scandal back in 2009. Reason.tv caught up with Delingpole in Los Angeles recently to learn more about his entertaining and provocative new book Watermelons: The Green Movement’s True Colors. At its very roots, argues Delingpole, climate change is an ideological battle, not a scientific one. In other words, it’s green on the outside and red on the inside. At the end of the day, according to Delingpole, the «watermelons» of the modern environmental movement do not want to save the world. They want to rule it.

Discussion point for your next townhall meeting: Do you favor hiring 230,000 new EPA bureaucrats in an «absurd» and “impossible to administer” attempt to prevent bad weather caused by trace amounts of invisible natural gas?

Obama: If Rick Perry Had Only Believed In Voodo, Er, Climate Change, There Wouldn’t Be Any Fires In Texas Or Something

Someone should tell Professor of Climate Change Obama that the most recent major fires in Bastrop County, TX were caused by wind gusts knocking trees into power lines. Does «climate change» cause wind now? Trees to grow too tall? Of course it does all of that, it does EVERYTHING!

Also, someone might want to clue Obama in that that wildfires aren’t exactly a new thing.

Βενιζέλος: Έχουμε υψηλό επίπεδο ζωής!!!
Δημοσιογράφος: Πώς γίνεται να έχουμε υψηλό επίπεδο ζωής με συντάξεις 400 ευρώ; Γιατί δεν ζητάτε από την Γερμανία το κατοχικό δάνειο; Γιατί δεν πάτε σε εκλογές αφού το μεγαλύτερο μέρος του λαού δεν σας δέχεται πλέον;
Βενιζέλος: Δεν απαντώ στις συγκεκριμένες ερωτήσεις… Δεν μου άρεσε ο τόνος σας…

ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο παντού στο Νέο Σύνταγμα που προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο.

Με κεντρικούς πυλώνες την ανακλητότητα όλων των αιρετών μορφών εξουσίας, την απόλυτη διάκριση εξουσιών και τελικό κριτή των πάντων, τον Ελληνικό Λαό, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της σύνταξης του Νέου Συντάγματος, που προτείνει στην ελληνική κοινωνία το Πατριωτικό Μέτωπο.

Οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται το Νέο Σύνταγμα της Ελλάδος, είναι:

Α. Εκλογές και ανακλητότητα των αιρετών αξιωματούχων.

1. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι της εκτελεστικής, νομοθετικής, δικαστικής, ελεγκτικής και συμβουλευτικής εξουσίας, εκλέγονται κατ’ ευθείαν από τον Λαό, τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

2. Το εκλογικό σύστημα δεν αναγνωρίζει κόμματα ή πολιτικούς φορείς. Οι υποψήφιοι για την εκτελεστική, δικαστική και ελεγκτική εξουσία σε όλα τα επίπεδα, εθνικά και τοπικά, είναι αναγεγραμμένοι σε ξεχωριστό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, με απόλυτη αλφαβητική σειρά. Με απόλυτη αλφαβητική σειρά, σε ξεχωριστό ενιαίο ψηφοδέλτιο επίσης, είναι αναγεγραμμένοι και οι υποψήφιοι για τα νομοθετικά και συμβουλευτικά σώματα, εθνικά και τοπικά.

3. Εκλέγονται: α) Στις μονοπρόσωπες μορφές εκτελεστικής, δικαστικής και ελεγκτικής εξουσίας, οι υποψήφιοι οι οποίοι λαμβάνουν το 50 +1% των έγκυρων ψηφοδελτίων. β) Στις πολυπρόσωπες μορφές, νομοθετικής ή συμβουλευτικής εξουσίας, όσοι υποψήφιοι πλειοψηφούν.

4. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι, ανακαλούνται (πέρα από την έκπτωσή τους από τα αρμόδια όργανα) και από τον Λαό, μετά από πρόκληση ψηφοφορίας από το 10% των υπογραφών του εκλογικού σώματος το οποίο τους εξέλεξε και την αποδοχή ή απόρριψη της απόλυτης πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος επίσης που τους εξέλεξε.

5. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι, αντικαθίστανται (στην περίπτωση έκπτωσής τους από το αξίωμά τους, είτε από τα αρμόδια όργανα, είτε άμεσα από τον Λαό) αμέσως από τον επιλαχόντα υποψήφιο της ίδιας εκλογικής αναμέτρησης, διατηρώντας έτσι τη σταθερότητα της δομής των εξουσιών που έχουν εκλεγεί για μία πλήρη τετραετία.

Β. Δημοψηφίσματα.

1. Οι διεθνείς συμβάσεις που υπογράφονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, με αντικείμενο τα εθνικά θέματα και τα κρίσιμα οικονομικά θέματα της χώρας, τίθενται υποχρεωτικά σε δημοψήφισμα.

2. Όλες οι αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας, μπορούν να ανακληθούν από το Λαό, μετά από πρόκληση ψηφοφορίας από το 10% των υπογραφών του αντίστοιχου εκλογικού σώματος κατά περίπτωση (εθνικά ή τοπικά) και την αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης από την απόλυτη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος επίσης κατά περίπτωση, είτε πρόκειται για Εθνικό Νόμο, είτε για απόφαση Νομαρχιακού, Δημοτικού, ή Κοινοτικού Συμβουλίου.

http://www.pamet.gr/deltiatypou/etoimo%20to%20neo%20syntagma%2026%209%2011.php

OΧΙ στο ραγιαδισμό και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. ΟΧΙ στη διάλυση του κοινωνικού ιστού που επιχειρείται.

Now the folks at the New York Times are urging us to fly in private jets!…

Πολιτικό γραφείο αντιπροέδρου τής χουντοκυβέρνησης:
162. 812,00 ευρώ βασικός μισθός – 46.319,34 ευρώ για κινητή τηλεφωνία. με υπογραφή, μάλιστα, Παπανδρέου!
Με τα έξοδα του κινητού του, πόσες οικογένειες ή συνταξιούχοι ηλικιωμένοι θα μπορούσαν να βολευτούν;

Άλλο ένα αποτέλεσμα της αυξημένης ηφαιστειογενούς νεφοκάλυψης και του ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ υπερπληθυσμού:

Δύο εκατομμύρια Ινδοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους εξαιτίας των πλημμυρών.

Η κυρία Πηνελόπη Παπαϊωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.
Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαϊωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.
Ιδού και το ΦΕΚ  για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Η κυρία Παπαϊωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή σύνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί “μεταφοράς” των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο.

Νόμιμο, θα πείτε.
Ηθικόν;
Αλλά τι λέμε τώρα.
Το θέμα δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και όπως του πρέπει θα θαφτεί από όλα τα ΜΜΕ. Το βράδυ όμως στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, στο “ΚΟΝΤΡΑ” στις 10.15 ,θα πάρει την αξία που του πρέπει όπως και άλλα ονόματα φίλων του κ. δελφίνου-Βασιλάκη Καΐλα του ΠΑΣΟΚ που βολεύτηκαν στο δημόσιο με υπέρογκους μισθούς.
Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, πριν από μία εβδομάδα έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. “1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες”.
Είναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;”

Για τους ψευτοπροοδευτικούς οπαδούς τής σαρία:

Εφ. Ραντικάλ 23-9-2011 Φοβερή εικόνα Η ¨Αναφορά βίας σε βάρος γυναικών¨ παρουσίασε την φρικτή πραγματικότητα. Τα τελευταία 7 χρόνια στην αποκαλούμενη ‘Τουρκία’ δολοφονήθηκαν 4190 γυναίκες, ενώ εντοπίστηκε πως το 88% των γυναικών που υπέστησαν φυσική ή σεξουαλική βία το έκρυψαν. Λόγω ανεπαρκών αποτρεπτικών μέτρων και ανάλογης κοινωνικής ευαισθητοποίησης η βία σε βάρος των γυναικών δεν μειώνει την ταχύτητα της.

Πώς ο Καποδίστριας έδωσε μάθημα στην παρασιτική ‘ιερά’ συμμαχία
Ο Καποδίστριας διακρίθηκε στην Κέρκυρα ως ανθρωπιστής γιατρός, δωρεάν υπηρεσιών, εξαιρετικός συμφιλιωτής στα πολιτικά τής ημιαυτόνομης Επτανησιακής Πολιτείας, και διοργανωτής στη Λευκάδα το 1807 της συμφωνίας των καπεταναίων με επικεφαλής τον Κατσαντώνη για την αποφασισμένη Επανάσταση.
Γαλλοορωσική συμφωνία όμως καταργεί το επτανησιακό κράτος, και έτσι αποδέχεται πρόταση για εργασία στο υπουργείο εξωτερικών τής Ρωσίας, αφού βλέπει ότι από εκεί θα βοηθήσει με τοντρόπο του περισσότερο τους αδικημένους λαούς τής Ευρώπης.
Πραγματικά, το 1813, βρίσκεται απεσταλμένος στην Ελβετία, που απειλεί ο Ναπολέοντας ανταγωνιζόμενος την αυστριακή μοναρχία. Ο Lebzeltern, απεσταλμένος τού μισάνθρωπου αυστριακού υπουργού εξωτερικών Μέτερνιχ, έχει εντολές να προσεταιριστεί τους μειοψηφικούς μοναρχικούς τής Ελβετίας σε βάρος των δημοκρατικών, και προτείνει στον Καποδίστρια να υπογράψει εκ μέρους τού τσάρου ότι δέχεται να εισβάλει αυστριακός στρατός στην Ελβετία για ‘προστασία’.
Ο Καποδίστριας στην αρχή δεν δέχεται, αλλά λίγο αργότερα, υπογράφει χωρίς εξουσιοδότηση την αυστριακή πρόταση και πηγαίνει με αντίγραφό της κατευθείαν στον τσάρο, που δυσαρεστείται.
Ο Καποδίστριας απαντά ότι η ανακοίνωση της διακοίνωσης και η εισβολή του αυστριακού στρατού στην Ελβετία, θα είχαν ως αποτέλεσμα να αποδειχθούν οι Αυστριακοί ως υποκινητές πραξικοπήματος. Συνέστησε μάλιστα στον τσάρο να ζητήσει την αποκήρυξη της διακοίνωσης, μιας και οι Αυστριακοί δεν θα μπορούσαν να επικαλεστούν την υπογραφή τού μυστικού πράκτορά τους.
Το αποτέλεσμα των διπλωματικών κινήσεων του Καποδίστρια ήταν οι Αυστριακοί να χάσουν κάθε έρεισμα στην Ελβετία, η οποία εξασφάλισε την ουδετερότητα και την ανεξαρτησία της. Ο Καποδίστριας ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ευρωπαϊκή σύρραξη, έγινε υπουργός εξωτερικών.
Μάλιστα συνεισέφερε στο ελβετικό σύνταγμα, που προέβλεπε αυτόνομα κρατίδια (καντόνια) σαν μέλη τής αμεσοδημοκρατικής Ελβετικής Συνομοσπονδίας, με προσωπικά προσχέδια. Συγκεκριμένα απέστειλε υπόμνημα προς τον πρόεδρο της βουλής με τις βασικά στοιχεία που θα έπρεπε να περιέχει το σύνταγμα. Πράγματι κατά το μεγαλύτερο μέρος του, το υπόμνημα ακολουθήθηκε. Να σημειωθεί επίσης ότι η συμμετοχή της Γενεύης στο νέο αυτό κρατίδιο ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία. Γι΄ αυτό θεωρείται μεγάλος ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ τής Ελβετίας.
Από τότε ως σήμερα στην Ελβετία, αν και υπάρχουν κόμματα-όμιλοι, οι εκλογές γίνονται με δικαίωμα των πολιτών να ψηφίζουν όποιον συνδυασμό υποψηφίων, κομματικών ή ακομμάτιστων θέλουν, δηλαδή εφαρμόζεται παραλλαγή του ΕΝΙΑΙΟΥ ψηφοδελτίου, με το οποίο πραγματοποιήθηκαν και οι 3 πρώτες εκλογές στην απελευθερωμένη Ελλάδα το 1821-24, και το οποίο χρησιμοποιεί πάνω από το 90% των συλλόγων στη χώρα (πολιτιστικών, γονέων και κηδεμόνων, επιστημονικών κλπ).

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! την έκτακτη εισφορά

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! την έκτακτη εισφορά

* Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί έως 30/09, σύμφωνα με το σημείωμα της ΔΟΥ.Αν δεν το πληρώσεις έως τότε, προστίθεται προσαύξηση 1% κάθε μήνα. Π.χ. Εάν είναι 300 ευρώ η δόση, έως 30/10, το ποσό που πρέπει να πληρώσεις είναι 303 ευρώ κ.ο.κ.

* Άρα αν καθυστερήσεις έστω και ένα ή δυο μήνες να το πληρώσεις η προσαύξηση είναι αμελητέα, μπροστά στο ποσό που καλείσαι να πληρώσεις ούτως ή άλλως, μα κυρίως μπροστά στον στόχο μας: αν αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε, μπορούμε να τους αναγκάσουμε να το πάρουν πίσω, ακόμα και να τους διώξουμε!

* Στην περίπτωση που σου χρειάζεται φορολογική ενημερότητα, μπορείς να πας να την πάρεις ΤΩΡΑ! Πριν τις 30/09. Ισχύει για 1-12 μήνες, ανάλογα.

* Για τις απειλές τους (για αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς), κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν για ποσά των 5.000 ευρώ και άνω.

* Επίσης, έχει συνταχθεί κείμενο που επεξεργάστηκαν Δικηγόροι, Εφοριακοί και συνδικαλιστικές οργανώσεις και αφορά τη δήλωση αντίθεσης και αδυναμίας πληρωμής προς την αρμόδια ΔΟΥ. Εδώ μπορείς να βρεις το κείμενο, καθώς και οδηγίες : http://www.eforiakoi.org/images/stories/doc2011/DILOSI_ANTITHESIS.pdf

* Τέλος, ακόμα ένας λόγος να καθυστερήσεις την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς, είναι για να δείξεις την αλληλεγγύη σε όσους δεν έχουν να την πληρώσουν!

* Έχεις την Ιστορία με το μέρος σου: το 1991 ένα κίνημα άρνησης πληρωμής του κεφαλικού φόρου έριξε την κυβέρνηση Θάτσερ.

Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου:

Σε όποιους νομικούς εκβιασμούς και τερτίπια κι αν προχωρήσουν, θ’ απαντήσουμε οργανωμένα και όλοι μαζί ενωμένοι και όχι ατομικά. Η συλλογικότητα είναι το όπλο μας – κανένας μόνος του.

Μίλα με τους συναδέλφους σου, τους γείτονες σου, τους φίλους σου. Διάδωσε το!

Οργάνωσε στην πολυκατοικία σου, στην γειτονιά σου μια συζήτηση. Δράστε από κοινού!

Μπορoύμε να μαζέψουμε συλλογικά δηλώσεις άρνησης πληρωμής και να τις καταθέσουμε στο Υπουργείο Οικονομικών.

Να θυμάσαι:

Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ των Μνημονίων!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! φόρο ακίνητης περιουσίας

Ο 1ος λογαριασμός που θα έχει προστεθεί ο φόρος ακίνητης περιουσίας (ο οποίος πλέον είναι μόνιμος!!!!), θα έρθει μέσα στον Οκτώβρη .

Καλό είναι, αν βέβαια μπορούμε, να έχουμε εξοφλήσει τους προηγούμενους λογαριασμούς.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι έχουμε 85 μέρες περιθώριο από την επίδοσή του λογαριασμού για να τον εξοφλήσουμε και 25 ημέρες μετά την έγγραφη ειδοποίησή μας με τον επόμενο λογαριασμό, μέχρι την επικείμενη διακοπή ρεύματος.

Πρέπει να γνωρίζουμε επίσης ότι δυνατότητα διακανονισμού για τον φόρο δεν προβλέπεται (το αποφάσισε η «δημοκρατική» μας κυβέρνηση).

Μπορούμε να πάμε να πληρώσουμε το ποσό για την παροχή ρεύματος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (είτε ατομικά, είτε συλλογικά) . Η σύμβαση με την ΔΕΗ αφορά μόνο την παροχή ρεύματος και όχι τους φόρους. Αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί νομικά στην συνεχεια.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Πέντε μήνες χρειάζεται το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ για να ολοκληρώσει την αποστολή των εκκαθαριστικών για το τέλος ακινήτων, σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, που σημαίνει ότι το τέλος για το 2011 θα πληρωθεί τους πρώτους μήνες του 2012.

Η Ομοσπονδία αναφέρει, επίσης, ότι το κόψιμο της παροχής ρεύματος «δεν είναι εφικτό, καθώς σε παρά πολλά ακίνητα είναι ανέφικτη η είσοδος σε συνεργεία της ΔΕΗ, επειδή οι μετρητές βρίσκονται σε εσωτερικούς απροσπέλαστους χώρους κλπ» Δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε! Αν αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε:

* Θα δημιουργηθεί χάος στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ.

* Μα κυρίως θα δημιουργηθεί χάος και πανικός στην κυβέρνηση της Τρόικας και του ΔΝΤ!

Επειδή τα μέτρα τους δεν έχουν τελειωμό,

ας τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς!

Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Another Professor Resigns – From The Belgian European Society of Engineers and Industrialists SEII

News from Belgium…

Yet another professor, Dr. Ir. Henri A. Masson, has resigned from yet another once prestigious organisation, which too has succumbed to the darkness of dogmatism and censorship.

In late August the Société Européenne des Ingénieurs et Industriels (European Society of Engineers and Industrialists – abbreviated SEII) had organised a conference where scientists S. Fred Singer and Prof. Claes Johnson, of the Royal Institute of Technology in Stockholm, had been scheduled to speak on climate change.

However this all came to the attention of IPCC Vice Chair Jean-Pascal van Ypersele, who found that skeptic views have no place in the climate religion, and so moved quickly and demanded the SEII disinvite the 2 distinguished speakers. The conference had to be moved.

For SEII event coordinator Dr. Henri A. Masson, this closed-minded attitude by the SEII and van Ypersele became intolerable and so he has submitted his resignation…

Healing the planet: Live Earth global warming hoax pitchwoman Naomi Campbell’s new mansion will only have 25 bedrooms!!!…

Δανός ευρωβουλευτής ζητά την Κω ως… «υποθήκη»

23-9-2011. Για όσους αμφιβάλλουν ότι οι απανταχού γενίτσαροι, ίδιοι με τους νταβατζήδες τους, νομίζουν ότι είναι …αθάνατοι και θα γλιτώσουν την αλληλεξόντωσή τους στη Μεσόγειο ή αλλού, αν δεν προλάβουμε να τους αφοπλίσουμε.

Στα 7 τρισ. το χρέος τής Γερμανίας(;)…

[AVERTABLE-ΠΡΟΛΗΨΙΜΕΣ] Icelandic Eruptions Could Kill Hundreds of Thousands in Europe!…

600.000.000 ευρώ ΧΡΩΣΤΑΕΙ η ΜΑΡΙ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ στο ΔΗΜΟΣΙΟ!…

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά…!!!
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ…..
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ… ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !!!!

Η Γαλλίδα κόμισσα Λουΐζα Ριανκούρ που έδωσε τα πάντα στην Ελλάδα

Θερμή φιλελληνίδα με γενναίες χορηγίες
Η Λουΐζα Ριανκούρ γεννήθηκε στο Saint Didier της Γαλλίας στις 19-1-1846. Από μικρή έμαθε κι εθαύμαζε τον ελληνικό πολιτισμό και ήρθε στην Αθήνα να τον γνωρίσει. Επέστρεψε στη Γαλλία, παντρεύτηκε, απέκτησε δύο παιδιά (Ραούλ και Ελίζα) , αλλά τα φιλελληνικά της αισθήματα την ξανάφεραν πίσω.
Η Λουΐζα ήταν άνθρωπος που άνοιγε πολύ εύκολα το πορτοφόλι. Είχε στο αίμα της την φιλανθρωπία και την χορηγία. Πρωτοστάτησε σε εράνους προσφέροντας πολλά χρήματα για το Άσυλο Ανιάτων, για τα θύματα του Μακεδονικού αγώνα και των βουλγαρικών ωμοτήτων, ενώ ταξίδεψε στις Σέρρες συνοδεύοντας είδη πρώτης ανάγκης στους μαρτυρικούς κατοίκους.
Οργάνωσε φιλανθρωπικούς χορούς για να ενισχύσει φτωχούς και ορφανά, ενώ διέθεσε απλόχερα 50.000 δρχ. (τεράστιο ποσό το 1905) για την δημιουργία εργοστασίου κεντημάτων και εργοχείρων για τις άπορες κορασίδες, προσφέροντας μάλιστα και το οικόπεδο! Έδινε βραβεία σε απόρους αριστούχους μαθητές κι έκανε δωρεές στην Πολυκλινική, σε Συλλόγους και Συνδέσμους.
Πέθανε στην Αθήνα στις 27-2-1941.
Ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου έγραψε στις 8-1-1903 για τους κατ’ επίφασιν και τους πραγματικούς φιλέλληνες : «… Η κόμησσα Ριανκούρ επέταξε τον κομητικό τίτλο, έκαμε τον υιόν της Ραούλ φαντάρο Έλληνα ( σ.σ. πήρε μέρος στους Βαλκανικούς πολέμους ως υπαξιωματικός) έγινε Ελληνίς, παρακολουθεί την ελληνικήν ζωήν, τας εκδηλώσεις της και τας ανάγκας της Ελλάδος, όσον ολίγοι Έλληνες!» Η Ριανκούρ απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια στις 30-11-1902 ορκισθείσα ενώπιον του νομάρχου ως Eλληνίς και ενεγράφη στα Δημοτολόγια του Δήμου Αθηναίων, γνωρίζουσα απταίστως την ελληνική!

Έχει ένα γιο που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου.
Ο γιός της όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB (Διεθνές Μπακαλορεά).
Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:
1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Δημόσιο Σχολείο.
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.
Ποια είναι αυτή η μητέρα;
Μα η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, που «υπεραμύνθηκε» στη Βουλή του Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστήμιου!!! Αυτά.

Διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ!!!

Καινούργια γέφυρα την παρέσυρε το ρέμα!…

Η Γερμανία κρύβει χρέος 5 τρις ευρώ;;;

George Soros — More AGW Hypocrisy

1940 Shock News : Greenland Glaciers Nearing “Catastrophe”.

1952 Shock News : Melting Arctic To Drown Australian Ports.

Healing the planet is complicated: Lawyers raked in millions of our dollars through insane attempt by politicians to prevent tornadoes by backing a money-losing solar company…

Another Obama green company favorite under investigation… in China...

The Washington Post is reporting a $38.6-billion loan guarantee program the Obama administration set up in 2009 to create or save 65,000 “green” jobs, has so far created just 3,545, with almost half the money spent. Solyndra Scandal Faces Its Enron Moment
Executives with bankrupt solar company Solyndra will refuse to answer questions at a congressional hearing Friday looking into the company’s $528 million government loan, their lawyers reported Tuesday.

Al Gore claims 8.6m viewed 24 Hours of Reality though the real figure was 17,000 | Mail Online

Despite Gore successfully getting speakers including Renee Zellweger to make appearances, website ‘Watts Up With That?’ has revealed that internet viewing figures were way below those reported by Gore.

Using web traffic information to estimate visitor numbers, the website said that even 17,000 viewers was possibly generous.

Video highlights of the talks posted on YouTube have also proved to be popular, with some films receiving just one or two views.

Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών: Αρνούμαι να πληρώσω!!!
Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω άλλη φοροεξόντωση.
Οι λόγοι είναι απλοί:
Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους. …
Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε.
Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε; Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του;
Στο πρόσωπο του Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου.
Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον Μαντέλη και στον κάθε Μαντέλη; Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία.
Δεν σας πληρώνω, αφού δεν φορολογείτε, δεν εισπράττετε και δεν δεσμεύετε τις περιουσίες αυτών που φοροδιαφεύγουν. Μέχρι σήμερα τα κανάλια αναφέρονται σε 37 δισεκατομμύρια από ανείσπρακτους φόρους, τους οποίους δεν μπορείτε και δεν θέλετε να εισπράξετε. Προχθές ο κύριος Ρακιτζής, αναφέρθηκε σε κρατικό υπάλληλο, η οποία υπεξαίρεσε 16 εκατομμύρια ευρώ και της επιβλήθηκε η ποινή της εξάμηνης διακοπής από την εργασία της. Και για όλα αυτά ζητάτε να πληρώσω εγώ ο μισθωτός;
Δεν σας πληρώνω, γιατί αποτύχατε εδώ και 30 χρόνια να φτιάξετε την υγεία, την παιδεία και γενικά όλες εκείνες τις υποδομές που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κράτος. Δεν σας πληρώνω, γιατί αναλάβατε την διακυβέρνηση με ψέματα και συνεχίζετε να κυβερνάτε με ψέματα. Δεν σας πληρώνω, γιατί δεν έχετε εντολή από τον λαό, να υπογράφετε τέτοιου είδους μνημόνια. Δεν σας πληρώνω, γιατί αρνούμαι να ταΐζω 301 ανθρώπους και την κλίκα τους, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προδίδουν τα όνειρα του λαού και να ζούν εις βάρος του.
Θα πληρώσω την συμμετοχή μου στο κράτος, όταν αυτό αποφασίσει να γίνει δίκαιο και να κατανέμει τα βάρη δίκαια. Θα πληρώσω, όταν το κράτος θα λειτουργήσει σαν κράτος και όχι σαν κομματική επιχείρηση με τα «δικά τους» παιδιά. Θα πληρώσω, όταν αυτοί που μας κυβερνάνε και οι δημόσιοι λειτουργοί θα λειτουργήσουν για το κοινό συμφέρον και όχι για να φτιάξουν περιουσία.
Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι ο πολιτικός σας χρόνος (αναφέρομαι σε όλο το πολιτικό σύστημα) τελείωσε.
Ο ραγιάς ξύπνησε, από εδώ και στο εξής θα ακούτε και θα νοιώθετε μόνο την οργή του. Υποδουλώσατε τα όνειρα μου και το μέλλον των παιδιών μου. Πιστέψτε με, δεν έχω τίποτα να χάσω…

Fifty Climate Experts Catch Washington Post in Global Warming Lies!…

2011 : Record September Snow In The Alps

Lorne Gunter: Global warming is afraid to come out of hiding

Communes in Caracas: Communal Organization Includes the City

Solar Power Pollution Causes Riots in China
What Are The Chances NASA’s Rogue Satellite Kills You?

Yes, NASA, the agency which claims it can predict global temperature two decades hence to a precision of a tenth of a degree, cannot do better than derive a forty-eight-hour window to predict the dropping to the Earth of a mass of metal and cable, even though they can track that object in space down to the meter.

Παιδικός διαγωνισμός απαγγελίας του Κορανίου με έπαθλο Καλάσνικοφ στη Σομαλία 20/9/2011Times Atlas: «Ice-free» means any ground not covered by 500 meters or more of ice!…

What if you gave a carbon dioxide hoax propaganda speech and no one showed up?

No one’s listening to Greg Combet’s «Carbon Tax» propaganda – YouTube

28/July/2011 Greg Combet talking at Sydney University about the carbon tax , It appears no one showed up.
ABC News24


It’s Heating Or Eating In Winter For Us, Pensioners Warn London Mayor

Pensioners today urged Boris Johnson to tackle fuel poverty as it emerged that more vulnerable people than ever are struggling to pay their energy bills. More than one in four people in the capital are currently unable to meet their energy bills as rising prices and welfare reforms threaten to send even more into fuel poverty.

Summer snow cripples Austria.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΩΗΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ!

http://wattsupwiththat.com/2011/09/19/early-winter-in-switzerland.

«Ποτέ πια Φουκουσίμα» φώναξαν δεκάδες χιλιάδες Ιάπωνες στο Τόκιο

“Villagers like Hasanuddin Sanusi have heard since they were young how the mountain they call home once blew apart in the largest eruption ever recorded — an 1815 event widely forgotten outside their region — killing 90,000 people and blackening skies on the other side of the globe.

“So, the 45-year-old farmer didn’t wait to hear what experts had to say when Mount Tambora started being rocked by a steady stream of quakes. He grabbed his wife and four young children, packed his belongings and raced down its quivering slopes.

“Aside from a few minor bursts in steam in the 1960s, the mountain has been quiet for much of the last 200 years.”

http://iceagenow.info/2011/09/farmers-flee-mount-tambora/

Then, in April of this year, “volcanic quakes jumping from less than five a month to more than 200.” At the same time, it “started spewing ash and smoke into the air, sometimes as high as 1,400 meters (4,600 feet), ” something that observers hadn’t seen in their lifetimes.

Τις περασμένες εβδομάδες η ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου είχε μετατραπεί κυριολεκτικά σε γκέτο εγκληματικότητας από τους λαθρομετανάστες. Αμέτρητα τα περιστατικά βίας που κατεγράφησαν. Μπαγκλαντεσιανός παράνομος υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας επιχείρησε να βιάσει νεαρή Ελληνίδα και όταν αυτή αντιστάθηκε, της προξένησε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα με μπαλτά!
Ο δράστης δε συνελήφθη. Προ ημερών άλλη νεαρή γυναίκα υπέστη βιασμό από ομάδα Πακιστανών. Όταν κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν, ένας νεαρός δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι από συμμορία λαθρομεταναστών.
Κανείς από τους δράστες δε συνελήφθη. Τα περιστατικά αυτά (που δεν ήταν μεμονωμένα), ανάγκασαν τους κατοίκους της περιοχής να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, καθώς η αδιαφορία των αστυνομικών αρχών ήταν προκλητική.

Προσπάθησαν να καταλάβουν τη Γουόλ Στριτ (δε θα αργήσει να καταρρεύσει και χωρίς εμάς!).

Butterfly numbers fall after coldest summer in two decades

Δυο ανήλικοι στο νοσοκομείο από αλκοόλ

Is There Anything Which Gore Isn’t Lying About?

Sea level is falling at a record rate. Temperatures have been declining since the start of the millennium. Sea ice is growing at a record rate.

Overheated planet update: In the future, Duluth children won’t know what it’s like to reach September 14 without snow.

Today’s question: Should we transfer billions of your hard-earned dollars to the Maldives as CO2 reparations, so that they can use the money to finance a huge new airport and underwater golf course in an attempt to increase fossil-fueled tourism that will allegedly kill every person in the Maldives?

ΑΡΧΙΣΕ η ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ στο Β. Ημισφαίριο, λόγω της αυξημένης ηφαιστειογενούς νεφοκάλυψης: http://iceagenow.info/2011/09/heavy-snow-colorado-big-chill-sets-denver-post.

2,200 Manhattans Of New Ice In The Last Five Days!!!…

I guess Freeman Dyson wasn’t available: Al Gore gets TV’s «The Nanny» to do a climate hoax panel with «scientists»!…

Gore’s spokesperson Maggie Fox ducks radio debate at last minute with skeptic! ‘They know that their claims will not withstand critical scrutiny’ .

Sea Level Continues Its Historic Decline [λόγω ΨΥΞΗΣ των ωκεανών] — ‘Envisat shows that the 2 year long decline is continuing, at a rate of 5mm per year’.

Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός καταγγέλλεται από βουλευτή και από Αυστριακό ευρωβουλευτή για αγοραπωλησίες CDS την ώρα που η χώρα μας έμπαινε στο ΔΝΤ, στην Ιταλία είναι σε εξέλιξη μια «επιχείρηση καθαρά χέρια» για τους Οίκους Αξιολόγησης. Ναι, γι’ αυτούς που το Ελληνικό Δημόσιο καταγγέλλει ότι παίζουν παιχνίδια, σπρώχνοντας τη χώρα μας στη χρεοκοπία, για να βγάλουν χρήματα, αλλά κανείς δεν τολμά να αγγίξει.
Στην Ιταλία, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Athens Post, o
εισαγγελέας που, κατόπιν εντολής του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ερευνά την υπόθεση για τους οίκους αξιολόγησης, καλεί τον δικηγόρο Γ. Νούλα και τον οικονομολόγο Κ. Τόμπρα στις 25 Σεπτεμβρίου να καταθέσουν στοιχεία και ό,τι άλλο γνωρίζουν για την υπόθεση. Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες και η μήνυσή τους (στα ελληνικά δικαστήρια) κατά των οίκων αξιολόγησης που κατέθεσαν πριν μερικούς μήνες. Μαζί τους θα είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος ο οποίος έχει και εκείνος στοιχεία για τα cds και τους οίκους αξιολόγησης.  Η έρευνα στην Ιταλία ξεκίνησε κατόπιν εντολή του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος και έκλεισε όλους τους οίκους της χώρας του στέλνοντας το αντίστοιχο «ΣΔΟΕ» και ξεκίνησε την έρευνα. Μαθαίνοντας ο Ιταλός εισαγγελέας για τους Έλληνες μηνυτές κατά των οίκων αξιολόγησης και ότι έχουν πληθώρα σημαντικών στοιχείων αμέσως επικοινώνησε και τους κάλεσε στην Ιταλία για να καταθέσουν ότι γνωρίζουν.

Fiji Region – Magnitude Earthquake 7.3.

Up to 6 inches snow expected in Colorado!…

Ecofascists fight against freedom of information!…

Κάτω από το όριο της φτώχειας ένας στους έξι Αμερικανούς !

Nobel Prize-Winning  Physicist Who Endorsed Obama Dissents! Resigns from American Physical Society Over Group’s Promotion of Man-Made Global Warming!…

Pointless, unsustainable ‘green industries’ begin inevitable train wreck | JunkScience Sidebar

Congressional Investigator: More Solar Bankruptcies to Come…

Gore effect on his ecofascist day!http://www.bishop-hill.net/gorathon.

BBC Meteorologist Confirms Climate Skeptic Forecaster Was Right!!!

Σεισμός 4,5 βαθμών στην Μεσσηνία. «ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ για χειρότερα»!…

Earthquakes at Iceland’s Tallest Volcano.

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε ότι «το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων, που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».(από τον Τύπο)

Είμαι μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων.
Υπηρετώ την Εκπαίδευση 12 χρόνια. Έχω αξιολογηθεί πολλάκις από τους μαθητές μου, τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους μου, τις τοπικές κοινωνίες, όπου δούλεψα, ως τουλάχιστον επαρκής.
Δεν είναι δική μου ευθύνη που το Κράτος είναι ανίκανο, ως αμιγώς κομματικός μηχανισμός που είναι, να θέσει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και μάλιστα αδικούμαι απ΄ αυτήν τη πρακτική.
Έζησα και δούλεψα 4 χρόνια στα Ψαρά που ο υπουργός αγνοεί κατά που πέφτουν.
Έχω δουλέψει πριν το Δημόσιο 16 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα όπου και σε όλες τις εργασίες που έκανα αξιολογήθηκα θετικά.
Πληρώνω κανονικά τους φόρους μου 30 χρόνια, δεν χρηματοδοτήθηκα ως ΜΚΟ, δεν έλαβα κρατική επιδότηση κανενός τύπου όταν έρρεε το χρήμα, δεν πήρα δωράκι από υποβρύχιο ούτε αντάλλαξα λίμνη με τη Μονή Βατοπεδίου.
Έχω εργαστεί σε ΟΛΕΣ τις δουλειές από που πέρασα ,εκτός ωραρίου και πέραν αμοιβής, όταν υπήρξε ανάγκη (στο Δημόσιο δεν είχα ούτε καν την ηθική επιβράβευση).
Δεν έχω κάνει στη θητεία μου στο Δημόσιο ούτε μία ώρα αμειβόμενου ιδιαίτερου μαθήματος σε μαθητή.
Μού έχουν γίνει τους τελευταίους 20 μήνες, 5 περικοπές οριζόντιου τύπου στις αμοιβές μου που ως εκπαιδευτικού είναι οι χαμηλότερες στο Δημόσιο και αυτή τη στιγμή είναι χαμηλότερες του αντίστοιχου συναδέλφου σε ιδιωτικό σχολείο.
Λοιδορούμαι συστηματικά από ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο, ζουν πάμπλουτα και λένε ότι «δεν γουστάρουν να με πληρώνουν πια».
Ο μόνιμος χαρακτηρισμός που μου αποδίδεται είναι «κοπρίτης».
Με το νέο μισθολόγιο θα φτάσω στα όρια της εξαθλίωσης και με την εργασιακή εφεδρεία δεν μου επιτρέπεται καν να απολυθώ απευθείας, να πάρω την αποζημίωση μου καθώς και ό,τι έχω αποδώσει για το εφάπαξ μου και να φτιάξω μια δουλειά δική μου έξω, στην αγορά.
Σήμερα ο Λοβέρδος συλλήβδην με έβαλε στους αποδιοπομπαίους τράγους που ευθύνονται για τα πάντα σ΄ αυτή τη χώρα..
Ο κος υπουργός δεν έχει αξιολογηθεί ποτέ στην Ελλάδα για το έργο το δικό του και των κυβερνήσεων του κόμματός του που διέλυσαν τη χώρα (παρακαλώ να μην μου φέρετε ως επιχείρημα ότι αξιολογείται δια της ανά τετραετίας ψήφου διότι θα καγχάσω)
Κε υπουργέ είμαι σίγουρη ότι εάν τα μέλη των κυβερνήσεων σας έδιναν στον ΑΣΕΠ η πλειονότης ούτε κλητήρες δεν θα διοριζόσασταν.
Όμως , 20 μήνες τώρα, σας αξιολογεί η τρόικα, ο δικός σας ΑΣΕΠ, και σας έχει αξιολογήσει ως άχρηστους αλλά σας διατηρεί στην εξουσία ως βολικούς και ταπεινούς υπαλλήλους.
Αγαπητέ υπουργέ, που πάσχετε από σύνδρομο αδικημένου καλλιτέχνη μελοδραματικής ταινίας, θα σας έπρεπε μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και αστική αγωγή για αποζημίωση, αλλά οι φοβερές συνδικαλιστικές μας ενώσεις δεν διαθέτουν μήτε τμήμα νομικής υποστήριξης, αφού χρόνια τώρα αποτελούν το αριστερό σας χέρι.
Σας παραδίδω στη χλεύη των σκεπτόμενων ανθρώπων και των έντιμων εργαζόμενων γνωρίζοντας ότι όλοι οι μικροαστοί νοικοκυραίοι θα επικροτήσουν με ζητωκραυγές τις ισοπεδωτικές επικοινωνιακές τακτικές.
Θα σας έλεγα : Ντροπή σας, αλλά η έννοια της ντροπής προϋποθέτει την ύπαρξη Αρχών και Συνείδησης που ως φαίνεται δεν διαθέτετε.
Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω τους δραματικούς λίβελούς σας-άξιους δευτεροκλασσάτου ηθοποιού- και θα σας αναμένω όταν θα έχει παρέλθει η εξουσία απ΄τα χέρια σας και θα φτάσει η ώρα της αληθινής λαϊκής αξιολόγησής σας.
Σοφία Λαμπίκη
Mar. 2007: Al Gore Refused to Take Energy Reduction Pledge – YouTube

Former Vice President and full-time environmental alarmist Al Gore was eager to tell members of Congress how they should use their legislative powers to change the way Americans live but refused to take a pledge to lower his own energy consumption to the levels equal or below the average American household.

Merkel’s Solyndra – Germany’s Green Industries Start Their Collapse
The latest to bite the economic bullet are a biofuel plant in Freiberg, and Germany’s E10 ethanol blended fuel.

Shiveluch volcano on Russia’s Kamchatka Peninsula has erupted, with ash rising to an altitude of 6 miles (10 km) above sea level, RIA Novosti news agency reported Tuesday.

Έκρηξη σε εργοστάσιο επεξεργασίας πυρηνικών αποβλήτων στη Γαλλία.

Just in time for Gore’s next global warming event: Minnesota temperatures to drop nearly 30 degrees over the next two days!…

If the idea is to convert skeptics, “assaulting” them, demeaning them, trying to make them out to be bad people is probably not the wisest of ideas. But, then, the idea for this 24 hour gig is not to change people’s minds, but to show that Gore is still relevant, and to get his cult like followers to lobby governments to enact legislation that affects That Other Guy (and could put more money in Gore’s pockets). for a $175,000 speaking fee, he tells his delirium…

Last winter was Northern Ireland‘s worst in a century with record freezing temperatures, but an alert has been issued that this year could be even worse!…

Shock News : Greenland Used To Be Much Warmer!

Wall Street Journal Europe editorial writer presents CERN galactic-climatic electricity!

Wall Street Journal Europe editorial writer Anne Jolis on tells how solar flares and cosmic rays may be driving long-term weather trends. http://iceagenow.info/2011/09/cosmic-rays-drive-climate-video.

Στους δρόμους χιλιάδες διαδηλωτές στην Ιαπωνία κατά της πυρηνικής ενέργειας!

Al Gore Hopes To Kill Climate Skeptics During His 24 Hours Of Lies!…

Greenland Summit Camp Getting Buried In Snow!!!…

Greenland Temperatures Declining For 70 Years!!!…

«Healing the planet»: Australian government to spend $9.000 each for 40 bureaucrats to take business class flights to Durban climate hoax meetings…

ΕΠΙΣΗΜΟ: οι πάγοι στην Ανταρκτική ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ τουλάχιστον 10 χρόνια!!! 

Fast ice extent across the East Antarctic coast shows a statistically-significant (1.43±0.30% yr−1) increase.

Journal of Climate 2011 ; e-View
doi: 10.1175/JCLI-D-10-05032.1

Η αστυνομία μπορεί να ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει όχημα που διαθέτει αντλία νερού υψηλής πίεσης που φέρει την ονομασία «Αίαντας», προκειμένου να τη στρέψει ενάντια στους διαδηλωτές στην πορεία του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη αλλά οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ έχουν άλλη άποψη. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν το όχημα της Αστυνομίας να τροφοδοτηθεί με νερό, καθώς μέτρα όπως αυτά «μας γυρίζουν σε άλλες εποχές, εποχές κατοχής και δικτατορίας».

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ακόμη ότι η χρήση του «Αίαντα» μπορεί να αποβεί μοιραία για την ίδια τη ζωή και ότι, αν γίνει χρήση της, επιφυλάσσονται να κινηθούν δικαστικά κατά κάθε τυχόν εμπλεκόμενου. «Η ειρηνική διαμαρτυρία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε πολίτη αυτής της χώρας και ότι ο μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων κατά την περίοδο της ομιλίας του πρωθυπουργού μόνο να δυναμιτίσει μπορεί την ατμόσφαιρα» σημειώνουν τέλος στην ανακοίνωσή τους.

Solar Shop shuts as subsidies evaporate!

Australia’s largest seller of solar panels, Solar Shop, has been placed in receivership and will be put up for sale…

 Earthquake shakes Netherlands.

Is Tambora waking up?

Al Gore’s credibility wanes – just 24% now consider him to be an “expert” on «global warming»…

U.S. Cooling Over Last 15 Years!…

RSS AMSU, Jan-Aug: 2011 second coldest in this century!…

Ban Ki-moon thinks Kiribati is sinking – Study says it is growing!

So, no need to make flight reservations to exotic Kiribati – although it would be nice to visit the island state and other Pacific islands now, when summer is over in Europe and the US (as the Secretary General is doing now). A little bit of reading, instead of the constant traveling could do good for Ki-moon. That would also reduce his huge carbon footprint!

Nasa warns of fresh risk from £468m satellite falling from space – Telegraph

The volume of abandoned rockets, shattered satellites and missile shrapnel in the Earth’s orbit is reaching a “tipping point” and is now threatening the $250 billion (£174bn) space services industry, according to the US Defense Department’s interim Space Posture Review.
Meanwhile in a report earlier this month, the National Academy of Sciences admitted that scientists had “lost control” of the space environment.

Aιχμάλωτο 12 αλλοδαπών στην περιοχή τού Αγ. Παντελεήμονα το 13χρονο κορίτσι…

A special report, Politics & Global Warming: Democrats, Republicans, Independents, and the Tea Party reports how the members of each political party respond to the issue of global warming.

Some notes on this survey:

–page 8: Assuming global warming is happening, only 46% of those surveyed (and only 43% of Independents) said it is mostly caused by human activities

–page 10: Only 9% of those surveyed (and only 7% of Independents) said they were «very worried» about global warming.

–page 12: 8% of Democrats consider themselves «very well informed» on global warming; 30% of Tea Party people felt that way.

–page 13: 8% of those surveyed felt that the issue of global warming is «very important» to them.

–page 22: 4% of those surveyed «strongly trust» the mainstream news media as a source of global warming information.

–page 24: 16% of Democrats (and 45% of Tea Party people) have heard anything about «Climategate»…

Warmists complete several years of fossil-fueled pole-to-pole flights; conclude that excessive flying is bad!…

CERN confirms galactic-climatic electricity

Cloud formation may be linked to cosmic rays
Experiment probes connection between climate change and radiation bombarding the atmosphere.
http://www.nature.com/news/2011/110824/full/news.2011.504.html

Role of sulphuric acid, ammonia and galactic cosmic rays in atmospheric aerosol nucleation

http://www.nature.com/nature/journal/v476/n7361/full/nature10343.html

‘Hockey Stick’ creator, ecofascist Michael Mann seeks court’s help to ensure No Inquiry!…

Η δίωξη του πρώην πρωθυπουργού της Ισλανδίας ανοίγει τον δρόμο και για μας…

Extremely shocking information has recently been revealed in a new report released by the University of Queensland. According to the report, a person reduces his lifespan by 22 minutes for every hour spent watching television.

British medical journal Lancet had secret financial ties to Merck during publication of articles attacking dr Wakefield, who fights lethal vaccinations.

ΑΡΧΙΣΕ ο χειμώνας στη Δολαρία!…

Lots of tremors beneath Katla volcano…

Does the Chief Minister of India’s most populous state really believe in the global warming hoax?

WikiLeaks: Mayawati sent a jet to Mumbai to get her a pair of sandals

When she needed new sandals, her private jet flew empty to Mumbai to retrieve her preferred brand. According to Lucknow journalists, she employs nine cooks (two to cook, the others to watch over them) and two food tasters.

ΔΕΝ είναι ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ οι ΦΟΝΙΚΕΣ μισανθρωπικές, ρωμαϊκές μονομαχίες: Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό μεταξύ οπαδών ΟΦΗ – Ηροδότου στην Κρήτη

Sweden – Expanding Sea Ice Leads To Icebreaker Recall!!!…

Γνώριζε ο Χριστόφιας για την επικινδυνότητα του φορτίου!…

Friday 2nd September 2011
Katla Volcano, Iceland

An earthquake swarm has occurred near Katla volcano in Iceland.

Global Warming And Extreme Weather On Neptune | Real Science

Top scientists tell us that extreme weather is caused by excess heat in the system, which is caused by global warming – which is of course caused by man-made CO2 (AKA “carbon.”) This explains why the weather is very extreme in Honolulu, and mild in Winnipeg.
Neptune is -200C and has 1,200 MPH winds – almost supersonic. There you have it – high winds and big storms are caused by your SUV.
This message brought to you by the Union of Concerned Scientists And Marijuana Retailers.

The most important new form of participation takes place inVenezuelan community self-organization, via citizen assemblies, which since 2006 have resulted in the creation of more than 30,000 communal councils and dozens of agglomerations of community councils, known as communes. Communal councils are formed when 150-400 families come together and decide to work on a wide variety of community improvement projects, for which they receive substantial funding from the government.

Another form of civil society participation takes place in the nomination of members to three independent branches of government (judiciary, prosecutorial, and electoral branches).

With regard to the media, ordinary Venezuelans now participate in the creation of hundreds of new and independent community radio and television stations across the country. Previous governments persecuted community media, but state institutions now actively support them.

Επερώτηση-βόμβα του Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer:”Κερδοσκοπία τού πρωθυπουργού στην Ελλάδα σε βάρος της χώρας του”!…

Beslan 2004. Ο αγώνας ενάντια στον ισλαμοφασισμό και τον σκοταδισμό συνεχίζεται!

Συναγερμός για 18(!) ηφαίστεια στην Ινδονησία – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πομπηιακή ΑΦΑΣΙΑ

http://iceagenow.info/2011/09/18-indonesian-volcanoes-alert-status.

After blowing $593 million on failed solar companies, Obama plans to blow $622 million more on new solar companies

1 September 2011 Tokyo roads blocked in earthquake drill-http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-14743825.

As predicted, team Obama just wasted $535 million – Solyndra, the California-based solar tech outfit, which we on Planet Gore have considered a bad investment for taxpayers for over a year, is reportedly out of business as of today.

Solar’s lead balloon of pollution in developing countries-http://wattsupwiththat.com/2011/08/31/solars-lead-balloon-of-pollution-in-developing-countries.

EU light bulb ban further increases cost of mercury lamps by 20-25%

Tambora volcano in Indonesia has been raised to level 2 alert (out of maximum 4) after an increase in volcanic earthquakes.

Και πριν καν σβήσουν τα αποκαΐδια στην Δαδιά, στελέχη της κινεζικής Sinovel Wind Energy Group Co., έρχονται στην Χώρα μας για να υπογράψουν με τη ΔΕΗ σύμβαση για την εγκατάσταση γιγαντιαίου αιολικού πάρκου ισχύος 200-300 μεγαβάτ στην Ροδόπη. Η κυβέρνηση θέλει να «αναπτύξει» τα παρθένα δάση της Ζαγκραντένιας και του Καραντερέ! Αν αυτό δεν είναι έγκλημα, τότε τι είναι;

Tambora volcano in Indonesia has been raised to level 2 alert (out of maximum 4) after an increase in volcanic earthquakes.

Και πριν καν σβήσουν τα αποκαΐδια στην Δαδιά, στελέχη της κινεζικής Sinovel Wind Energy Group Co., έρχονται στην Χώρα μας για να υπογράψουν με τη ΔΕΗ σύμβαση για την εγκατάσταση γιγαντιαίου αιολικού πάρκου ισχύος 200-300 μεγαβάτ στην Ροδόπη. Η κυβέρνηση θέλει να «αναπτύξει» τα παρθένα δάση της Ζαγκραντένιας και του Καραντερέ! Αν αυτό δεν είναι έγκλημα, τότε τι είναι;

Tambora volcano in Indonesia has been raised to level 2 alert (out of maximum 4) after an increase in volcanic earthquakes.

Papandayan Volcano, Indonesia
Unrest continues at Papandayan volcano in Indonesia. Between 1-24 August 501 shallow volcanic earthquakes were detected. The alert status at the volcano remains at level 3 out of a maximum 4.

2 EKATOMMYPIA να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους: Πού είναι οι ‘πανίσχυροι’ τύραννοι με τα ραδιοφωνικά ΗΑΑRP που δήθεν ‘εξουσιάζουν’ τη φύση;;;

http://news.yahoo.com/2-million-ordered-leave-irene-takes-aim-212056071.html.

Σεισμική δόνηση 7 βαθμών στο Περού.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της επιρροής τού γαλαξιακού ηλεκτρισμού στην ΑΥΞΗΣΗ της νεφοκάλυψης: http://wattsupwiththat.com/2011/08/24/breaking-news-cern-experiment-confirms-cosmic-rays-influence-climate-change. Kαι ΔΕΝ υπολογίζουν τη διέγερση μάγματος/ηφαιστείων απο το γαλαξιακό ηλεκτρισμό.

Σεισμός 6 Ρίχτερ στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να…

 εκκενωθούν το Πεντάγωνο και το Καπιτώλιο. Κτίρια εκκενώνονται και στη Νέα Υόρκη. Ο σεισμός  έγινε αισθητός στην Ατλάντα (1.000 χλμ) και το Οχάιο! Πού είναι οι ‘πανίσχυροι’ τύραννοι με τα ραδιοφωνικά ΗΑΑRP που δήθεν ‘εξουσιάζουν’ τη φύση;;;

Απομακρύνονται 40.000 χιλιάδες κάτοικοι στην Καλιφόρνια υπό το φόβο έκρηξης, ω, παντοδύναμοι ‘επιστήμονες’!…

ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ από το νέο σεισμό, ΟΥΤΕ ανάγκη ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ εγκατάλειψης οικισμών, όπως σε άλλες χώρες με ΠΡΟΝΟΙΑ.

Φόρος τιμής σε άλλον έναν ηρωικό διασώστη που χάθηκε στις φωτιές.

Electric Gravity in an Electric Universe.

US Temperatures Dropping At A Rate Of Almost 10 Degrees Per Century Since 1998.

Ισχυρός σεισμός 7,5 βαθμών στο Νότιο Ειρηνικό.

Brilliant Scientists Predict What Is Already Observed

Scientists Predict Possible Ice Increase in Arctic

A new computer model suggests that changes in atmospheric conditions could slow and even halt the melting of ice in the Arctic. Scientists at the National Center for Atmospheric Research (NCAR) even believe that there could be a growing ice cover again.

 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=364718&cid=38
Aug 16, 2011

New Zealand blizzards ‘heaviest in 50 years’New Zealand’s Rotorua’s first snow in 50 years!…

Carbon dioxide «has killed» so many bears in Yellowstone since 1975 that the grizzly population has only increased by a factor of more than THREE!…

Question: If Greenland’s ice has been thinning so fast since the dawn of the Industrial Revolution, why were World War II-era planes found buried under 80 meters of ice in 1988?

Evergreen Solar Inc., the Massachusetts energy company that received millions in state subsidies from the Patrick administration for an ill-fated Bay State factory, has filed for bankruptcy, listing $485.6 million in debt.

Monday 15th August 2011
Eruptions occurred at Soputan volcano in Indonesia on 14th August.  An 8 km exclusion zone has been placed around the volcano.

Η ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ξεκινά από τη Ν. Ζηλανδία! http://www.youtube.com/wat​ch?v=FHL8thpzyRo

10η έκρηξη της Αίτνας σε 8 μήνες! http://www.youtube.com/watch?v=ay6vxYsfLqE

Τέσσερις στους δέκα εγκρίνουν το γιαούρτωμα πολιτικών!

SOS: Σε μεγάλο κίνδυνο οι καταναλωτές με την υποβάθμιση των κινδύνων από σπασμένο θερμόμετρο!…

Ο πολυπολιτισμός, η πολυβαρβαρότητα και η(οι) Κάφρα(οι)

ΦΥΣΙΚΑ γαλακτοκομικά ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yD7tmeCNfHo

Αποσπάσματα από την Report in Favor of Natural Milk των Aajonus Vonderplanitz, Ph.D., και William Campbell Douglass, M.D.
Ι. [Εκτός από τα ΑΜΕΤΡΗΤΑ δισεκατομμύρια ευεργετημένων βρεφών ζώων και ανθρώπων από την εμφάνιση του θηλασμού] Σε όλη την έκταση των ΗΠΑ, για σχεδόν 40 χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι ήπιαν πάνω από 3 δισεκατομμύρια ποτήρια ΦΥΣΙΚΟΥ γάλακτος και δεν συνέβη ούτε μια επιδημία, ούτε αποδείχτηκε καμία περίπτωση ασθένειας εξαιτίας του (Σχήμα Κ, σ. 58) .
II. Ακόμα και όταν το ΦΥΣΙΚΟ γάλα χρησιμοποιήθηκε ως συντηρητικό ώστε να κρατήσει το ωμό κρέας επί 13 χρόνια, δεν έβλαψε κανέναν από τους καταναλωτές. (RFNM σ. 33).
III. Ωστόσο, υπάρχουν εκτενή στοιχεία που δείχνουν ότι η παστερίωση αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την υγεία τού κοινού: Παστεριωμένο γάλα προκάλεσε πολλές επιδημίες, με θύματα 200 άτομα, 468 άτομα, 1.492 άτομα, 16.284 άτομα, 17.000 άτομα και 197.000 άτομα…Το παστεριωμένο γάλα έχει προκαλέσει πολλές επιδημίες. Σε κάθε περιστατικό το προϊόν προερχόταν από έναν μόνο παραγωγό. Κατά τα έτη 1978-1997, 232.485 άνθρωποι υπέφεραν λόγω της εκδήλωσης κρουσμάτων από παστεριωμένο γάλα (RFNM σελ. 8-10.) Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η CDC () ανέφερε ότι η έρευνα έδειξε ‘καλή παστερίωση’. Τα στοιχεία τής CDC δείχνουν πως τα συμπεράσματα της FDA (Food Department Agency – Υπηρεσίας τροφίμων) ότι «η παστερίωση παρέχει εγγυήσεις έναντι λοίμωξεων» είναι  αναξιόπιστα. Επιστημονικά και στατιστικά, το ΦΥΣΙΚΟ γάλα είναι το ασφαλέστερο διατροφικό αγαθό [τόσο για τα θηλάζοντα ζώα όσο και για τους ανθρώπους].
IV. Η μείωση της κατανάλωσης φυσικού γάλακτος συνέπεσε με μια δραματική αύξηση των ασθενειών από σαλμονέλα (πίνακας CDC, RFNM σ. 42). Θα μπορούσε εύλογα να υποστηριχθεί ότι η στέρηση του ΦΥΣΙΚΟΥ γάλακτος από το κοινό είχε ως αποτέλεσμα επιδείνωση της υγείας.
* Στελέχη βακτηρίων έχουν αποκτήσει ανοσία σε αντιβακτηριακούς παράγοντες και οι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι στις ασθένειες (RFNM σ. 40, 4). Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι οι άνθρωποι αποκτούν ανοσία στα βακτήρια στα οποία είναι τακτικά εκτεθειμένοι. Νομικά και ηθικά, θα ήταν σωστό να επιτρέπουν στους ανθρώπους να αναπτύξουν ή να διατηρήσουν τη φυσική ανοσία από την πρόσληψη βακτηρίων στα τρόφιμα. Οι άνθρωποι που αγοράζουν ΦΥΣΙΚΟ γάλα είναι ενημερωμένοι ανθρώποι.
* Δεν υπάρχει εμπειρική επιστημονική απόδειξη ότι η διατροφή ή επαφή με το ΦΥΣΙΚΟ γάλα είναι επικίνδυνη για τα βρέφη και τα παιδιά, ούτε με ομάδες «υψηλού κινδύνου» όπως ορίζονται από το FDA και το CDC. Υπάρχουν στοιχεία ότι τα βρέφη και τα παιδιά δυναμώνουν με το ΦΥΣΙΚΟ γάλα, ακόμη και με υψηλά επίπεδα βακτηρίων (RFNM σελ. 28-30 και έκθεμα L). Ασθένειες σε βρέφη έχουν θεραπευτεί επιτυχώς με ΦΥΣΙΚΟ γάλα επί αιώνες σε νοσοκομεία και κλινικές (RFNM σελ. 28-29). Το ΦΥΣΙΚΟ γάλα μείωσε τους θανάτους βρεφών στο νοσοκομείο St. Vincent κατά 94% (RFNM σ.28, 6).
* Η FDA και το CDC ισχυρίζονται [ψευδώς] ότι δεν βρήκαν καμία επιστημονική μελέτη που να αποδεικνύει ιατρική ωφέλεια από το ΦΥΣΙΚΟ γάλα. Η RFNM παρουσιάζει ένα μέρος των στοιχείων των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα οφέλη του ΦΥΣΙΚΟΥ γάλακτος από: τα πανεπιστήμια Harvard, Princeton, Cambridge, Tufts, το Τμήμα Επιστήμης Γαλακτοκομικών τού παν. της Georgia, Dartmouth College, Σχολή Γεωργικής Χημείας του παν. Ohio, Ιατρική Σχολή παν. της Ουάσιγκτον, την Κλινική Μάγιο της Μινεσότα, τα Ιδρύματα Price-Pottenger και Weston Α. Price καθώς και ιατρικά περιοδικά, όπως τα Lancet, Certified Milk Magazine, JAMA (Journal of the American Medical Association), American Journal of Clinical Nutrition, New England Journal of Medicine, British Medical Journal, και έντυπα της Αμερικανικής Ένωσης της Ιατρικής Επιτροπής Γάλακτος, του Παγκόσμιου Ταμείου για την έρευνα στον καρκίνο, της Consumer Reports, της Ένωσης Καταναλωτών, των νοσοκομείων St Vincent και Hartford (RFNM σ.28-33).
* Ο Δρ J.E. Crewe, MD, από την Κλινική Μάγιο, είπε: «η αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών κατά τη διάρκεια δεκαοκτώ ετών, με σχεδόν αποκλειστική διατροφή ΦΥΣΙΚΟΥ γάλακτος με έχει πείσει προσωπικά ότι ο σημαντικότερος παράγοντας για την πρόκληση νόσων και της αντίστασης σε αυτές είναι τα τρόφιμα» (RFNM σελ. 32, 1).ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Η σημερινή συστηματική παραπληροφόρηση τού κοινού όσον αφορά το ΦΥΣΙΚΟ γάλα είναι κατά κύριο λόγο αντιεπιστημονικές εικασίες και δεν βασίζεται σε εμπειρική διερεύνηση (RFNM σ. 39-43). Κάθε διάδοσή τους από τις υπηρεσίες της USHHS (FDA, CFSAN, CDC) συνιστά παραβίαση της προστασίας τής υγείας όλων των Αμερικανών, η οποία έχει ανατεθεί στους εν λόγω οργανισμούς.

Η FDA και το CDC με αντιεπιστημονική εκστρατεία προσπαθούν να εξάλειψουν πλήρως τη διατροφή με ΦΥΣΙΚΑ γαλακτοκομικά. Γιατί; Από άγνοια ή / και στενομυαλιά; Ή μήπως λόγω συμπαιγνίας (RICO) με τη βιομηχανία τροφίμων για να καταργήσουν τον ανταγωνισμό και να αυξήσουν τα κέρδη τους; Ή μήπως και λόγω συμπαιγνίας με το ιατρο-φαρμακευτικό κατεστημένο, που προφανώς θέλει να αρρωσταίνουμε για να κερδοσκοπεί;

Το ΦΥΣΙΚΟ γάλα είναι ασφαλές. Έχει ενσωματωμένη φυσική προστασία, που καταστρέφεται από την παστερίωση (RFNM σελ. 25-27).

http://www.rawmilk.org/pdf/report-in-favor-of-raw-milk-final-06-07.pdf

http://www.karlloren.com/aajonus/p15.htm

KATAΠΕΛΤΗΣ κατά της κατευθυνόμενης μικροβιοφοβίας:

http://www.whale.to/a/aajonus-interview-apr-2009.pdf.

Η συμβολή τής Ελληνίδας στον πόλεμο του 1940!

Λεκτική βία- Όταν οι λέξεις πονάνε.

Αμερικανικές ΜΚΟ σε Μ. Ανατολή – Β. Αφρική…

Τσερνόμπιλ, 25 χρόνια μετά: Νέα στοιχεία για τον αριθμό των ΑΝΩ του 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ θυμάτων.

Κολοκοτρώνης:

“Στρατιώτης ήμουνα. Κράταγα επί 49 χρόνια στο χέρι το ντουφέκι και πολεμούσα νύχτα μέρα για την πατρίδα. Πείνασα, δίψασα, δεν κοιμήθηκα μια ζωή. Είδα τους συγγενείς μου να πεθαίνουν, τ΄ αδέρφια μου να τυραννιούνται και τα παιδιά μου να ξεψυχάνε μπροστά μου. Μα δε δείλιασα!

Γερουσία των ΗΠΑ: Έκθεση καταπέλτης για την Goldman Sachs.
«Πόλεμο» στο δολάριο ξεκινά η BRICS.

Το ξεκλήρισμα των εγκλωβισμένων Από τις 20.000 Ε/κ τον Σεπτέμβρη του 1974 στα κατεχόμενα απέμειναν μόνο 338.

Ο παπατζής πάει να ξεπουλήσει και το ΝΕΡΟ!!! ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠ’ΟΛΑ!!!

Γερουσία των ΗΠΑ: Έκθεση καταπέλτης για την Goldman Sachs.

Spanish Wind, Revisited

So far, in the solar industry alone, an estimated 75,000 jobs have been lost in Spain as a consequence of the subsidy cuts and another 40,000 jobs are expected to be lost by the time the cuts are fully effective.

The green jobs may have evaporated, but the residue from Spain’s renewable policies remain: Retail electricity rates increased from 20%, for residential rates,to over 100% for some industrial users, and unemployment passed 20%, all in 2010. What has happened in Spain was precisely as predicted by Professor Álvarez two years earlier.

The snowfall has been increasing and spreading across the region, leading to closure of 111 roads and bringing daily life to a standstill in most eastern provinces.
See Heavy snowfall blankets eastern Turkey.

Snow hits Australia two months early

ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ. ΚΤΥΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…

Το ξεκλήρισμα των εγκλωβισμένων Από τις 20.000 Ε/κ τον Σεπτέμβρη του 1974 στα κατεχόμενα απέμειναν μόνο 338…

Ποιές συνθήκες χρειάζεται η ελληνική οικογένεια σήμερα;

Ρίχνουν τοξικά και πυρηνικά απόβλητα στο Ιόνιο…

«Πόλεμο» στο δολάριο ξεκινά η BRICS.

Έκτακτο! Ξύλο στον Λοβέρδο! Τα ρίχνει και αυτός στον…ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη επίθεση στην Κερατέα σε εξέλιξη!

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ & ΛΗΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, “ΑΦΓΑΝΟΣ” ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.

«ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ …ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ»!…

Στο εδώλιο οδηγούνται οι «ψευδομουφτήδες» Κομοτηνής και Ξάνθης.

Παραίτηση – ράπισμα Βουλέλη από το ΑΠΕ.

Η μεγάλη λεηλασία. Σαν σήμερα, η σταυροφορική άλωση.

Ανοιξιάτικη κολεξιόν “Μαζί τα φάγαμε” #3.

ΚΑΙ Ιάπωνες ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ. Αν δεν τους σταματήσουμε, θα αναλάβουν τα ηφαίστεια και τα ξερά και τα χλωρά…

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και στην Ευρώπη για ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ τρόφιμα!… ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ από τα ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΑ ραδιενεργά ψοφο-ιερατεία.

Europeans warned to avoid drinking milk or eating vegetables due to high radiation levels

Υπολογίσιμοι οι κίνδυνοι από τη ραδιενέργεια

EurActiv.gr 11/04/2011

Οι κίνδυνοι που συνδέονται με τη μόλυνση ιωδίου 131 στην Ευρώπη δεν είναι πλέον «αμελητέοι», σύμφωνα με το CRIIRAD, ένα γαλλικό όργανο μέτρησης της ραδιενέργειας. Η ΜΚΟ συμβουλεύει τις έγκυες και τα βρέφη να αποφύγουν τις «επικίνδυνες συμπεριφορές» όπως η κατανάλωση φρέσκου γάλακτος ή λαχανικών με μεγάλα φύλλα.

Σε απάντηση στις χιλιάδες απορίες των πολιτών για τις συνέπειες της πυρηνικής καταστροφής στη Φουκουσίμα για την Ευρώπη, το CRIIRAD παρέχει ένα πακέτο πληροφοριών για τους κινδύνους μόλυνσης από ραδιενεργό ιώδιο 131 στην Ευρώπη.

Το κείμενο που δημοσιεύθηκε στις 7 Απριλίου, στρέφεται κατά της κατανάλωσης του νερού της βροχής και ισχυρίζεται ότι οι ευαίσθητες ομάδες όπως τα παιδιά, οι έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες να αποφεύγουν την κατανάλωση λαχανικών με μεγάλα φύλλα, το φρέσκο γάλα και το κρεμώδες τυρί.

Οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την μόλυνση των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού πλέον δεν πρέπει να θεωρούνται «αμελητέοι» και τώρα είναι απαραίτητο να αποφύγουν «τις επικίνδυνες συμπεριφορές», ισχυρίζεται το CRIIRAD.

Ωστόσο το ινστιτούτο επισημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να κλειδωθεί κάποιος στο σπίτι του ή να πάρει ταμπλέτες ιωδίου.

Τονίζει επίσης ότι αυτές οι πληροφορίες δεν περιορίζονται μόνο στη Γαλλία αλλά αφορούν και στις άλλες χώρες  της Ευρώπης, καθώς το επίπεδο μόλυνσης του αέρα είναι ίδιο στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Eλβετία για παράδειγμα.

Τα στοιχεία για τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ που δέχθηκαν το ραδιενεργό νέφος 6-10 ημέρες πριν τη Γαλλία, αποκαλύπτουν ότι τα επίπεδα συγκέντρωσης ραδιενεργού ιωδίου 131 είναι 8-10 φορές υψηλότερο, τονίζει το ινστιτούτο.

Νερό βροχής και πόσιμο νερό

Σύμφωνα με το CRIIRAD, μια μεγάλη αναλογία στις έρευνες έδειξε ότι υπάρχουν κίνδυνοι που σχετίζονται με το πόσιμο νερό και το νερό της βροχής.

Το ινστιτούτο ωστόσο, τονίζει ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος, ακόμη και για τα παιδιά, να στέκονται κάτω από τη βροχή χωρίς προστασία. Ωστόσο η κατανάλωση νερού της βροχής ως πρωταρχική πηγή για πόσιμο νερό πρέπει να αποφευχθεί συγκεκριμένα για τα παιδιά, τονίζει.

Αναφορικά με το νερό της βρύσης, οι υπόγειες λεκάνες ή οι μεγάλοι ποταμοί δεν πρέπει να παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο η κατάσταση των υδάτων από δεξαμενές που συλλέγουν νερό της βροχής από μία ή περισσότερες λεκάνες απορροής, όπως οι πλαγιές των βουνών, πρέπει να εξεταστεί πιο στενά.

Όσον αφορά στο πότισμα των κήπων με νερό βροχής, το CRIIRAD προτείνει το πότισμα του εδάφους και όχι των φύλλων των λαχανικών, καθώς η απορρόφηση είναι γρηγορότερη και πιο σημαντική στην επιφάνεια του φύλλου παρά μέσω των ριζών.

Τροφική αλυσίδα

Το σπανάκι, οι σαλάτες, το λάχανο και άλλα λαχανικά με μεγάλη επιφάνεια είναι ανάμεσα σε αυτά τα τρόφιμα που είναι ευαίσθητα στη μόλυνση από ιώδιο 131, εάν καλλιεργηθούν έξω και είναι εκτεθειμένα στο νερό της βροχής. Το πλύσιμο των λαχανικών δεν βοηθά καθώς το ιώδιο 131 μεταβολίζεται γρήγορα από τα φυτά.

Το φρέσκο γάλα και το κρεμώδες τυρί, όπως επίσης και το κρέας που προέρχεται από ζώα που βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο και τρώνε χόρτο, υπάγονται στην κατηγορία των τροφίμων που μολύνονται άμεσα και πρέπει να παρακολουθούνται. Η μόλυνση του γάλακτος και του τυριού από τις κατσίκες και τα πρόβατα είναι σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι τα προϊόντα από αγελάδες.

Συνέχιση της μόλυνσης τις ερχόμενες εβδομάδες

Το CRIIRAD σημειώνει ότι «τεράστιες ποσότητες ραδιενεργού υλικού απελευθερώθηκαν από τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Φουκουσίμα το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011. Την Τρίτη 5 Απριλίου, 24 ημέρες μετά το ατύχημα, η διαρροή συνεχίζεται

http://euractiv.gr/periballon/ypologisimoi-oi-kindynoi-apo-ti-radienergeia

http://www.euractiv.com/en/health/radiation-risks-fukushima-longer-negligible-news-503947

Mεθεόρτια της παράστασης με τους 300 λαθραίους…

Ο μύθος του ουμανιστή, κομμουνιστή και γαλαντόμου ιδιοκτήτη της Κ-Research μετά της εθελόντριας συζύγου του, δεν έπεισε από την αρχή τους πιο δύσπιστους ανταγωνιστές τους που έψαχναν ψύλλους στ’ άχυρα στους κοιτώνες του νεομπαρόκ της Υπατίας. Κατά το ρεπορτάζ, ο αγαπημένος φίλος του πρύτανη και θεατρικού ηθοποιού Θεοδόση Πελεγρίνη, Ντίνος Ρουτζούνης, αποτελεί ευνοούμενο εργολάβο δημοσίων συμβάσεων με το πράσινο κράτος της ανάπτυξης ενώ η σύζυγος του, εθελόντρια από τον προηγούμενο Νοέμβριο, βρίσκεται διορισμένη στο νευραλγικό πόστο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας(ΙΦΕΤ)με απόφαση του κ.Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και του κ.Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Το διάστημα 2003-2006 η “Comverse Limited”, λάδωσε με 536.000 $ προσωπικό του ΟΤΕ ;;;

Άστραψαν και βρόντηξαν σήμερα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών!!!

Κασιμάτης: Αν δεν αλλάξει το αντισυνταγματικό μνημόνιο τότε υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.

Μπέης: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατώτερος της αποστολής του. Δεν μπορεί να προσποιείται τον ουδέτερο.

Πρέσβης Ουγγαρίας: Οι Έλληνες έχουν βοηθήσει τη χώρα μας!

Διαδηλωτές επιτέθηκαν στον Σημίτη και τη σύζυγό του στο Λονδίνο την ώρα που έκαναν «high class Shopping».

Η αυτο-οργάνωση των ίδιων των λαϊκών δυνάμεων θα φέρει την τελική συντριβή του καθεστώτος χρεοκρατίας.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΩΝ-Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΗΡΩΑΣ «ΓΚΙΑΟΥΡ ΙΜΑΜ»! 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1920!

http://www.zagalisa.gr/content/i-epanastasi-ton-pomakon-kata-ton-kemaliston-o-pomakos-iroas-%C2%ABgkiaoyr-imam%C2%BB-16-febroyarioy-1Έως και εκατό χρόνια θα χρειαστούν για τον καθαρισμό της Φουκουσίμα

Fukushima radiation taints US milk supplies at levels 300% higher than EPA maximums!

Αγνοείται δασολόγος που έχει εναντιωθεί στα αιολικά στα Χανιά.

Δημήτρης Λιντζέρης:”Αυτός ο [τζογο-] νόμος, σε κάθε του άρθρο, κρύβει από πίσω και κάποιο συμφέρον”.

Οι 100 πρώτες μέρες τού γενίτσαρου Μπουτάρη.

Χρηματοδότης τής προπαγάνδας των Σκοπίων ο Τζ. Σόρος

Ο κερδοσκόπος  δισεκατομμυριούχος Τζώρτζ Σόρος, τον οποίο κάλεσε στην Αθήνα, είδε και συνομίλησε μαζί του στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου, είναι ο μεγάλος χρηματοδότης της προπαγάνδας των Σκοπιανών σε βάρος της πατρίδος μας.
Είναι αυτός που βρισκόταν πίσω από την Καναδέζικη εταιρία ΤVX Gold (καθότι υπ’ αριθ. 1 μέτοχός της) στην οποία οι γενίτσαροι έδωσαν το δικαίωμα εξόρυξης και εκμετάλλευσης των πλουσίων κοιτασμάτων χρυσού της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής πού τόσες αντιδράσεις είχε προκαλέσει από τους κατοίκους της Μακεδονίας με τα γνωστά επεισόδια.
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ δείχνουν πόσο η εκκενωμένη Φουκουσίμα μοιάζει με το Τσερνομπίλ:

Στο Τόκιο των 13 εκατ. κατοίκων απαγορεύτηκε να πίνουν νερό από τη βρύση…

A month into the crisis, the utility acknowledges, there is no end in sight. The problems are so far «beyond the design capacity» of the plant that the Japanese are working in uncharted territory, said Michael Friedlander, a former senior operator at U.S. nuclear power plants. «No nuclear power plant has ever considered the inability to get on long-term core cooling for more than a week, much less three weeks,» Friedlander said.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η τελική ένδειξη 100μSv/ώρα στην ταινία σημαίνει 2400μSv/ημέρα=2,4mSv/ημέρα=1/20 μέγιστης συνιστώμενης ετήσιας δόσης (50mSv/έτος), άρα όποιος παραμείνει σε αυτή την (εκκενωμένη) περιοχή 3 εβδομάδες, αργά ή γρήγορα θα κινδυνεύσει από καρκινογόνες μεταλλάξεις, ενώ αν μείνει 6 εβδομάδες θα πεθάνει πρόωρα από αυτές…
O Υφηγητής στο Ινστιτούτο του Αμβούργου Ορυκτοτολογίας Πετρογραφίας Κυριάκος Αρίκας, μίλησε στην ΕΡΑ Κομοτηνής για το θέμα του Χρυσού το οποίο αναθερμαίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, ως πρόταση ανάπτυξης έναντι στην οικονομική κρίση και στις απολύσεις.
Η αναθέρμανση παρατηρείται κυρίως για την περιοχή του Περάματος στον Έβρο μια και η ενδιαφερόμενη εταιρεία ξένων συμφερόντων, η οποία διατείνεται για θέσεις εργασίας 200 και για όχι λίμνες τελμάτων, αλλά για εναπόθεση μιας σφικτής λάσπης.
«Για μένα είναι το ίδιο είτε η λάσπη είναι αραιή είτε σφικτή και θα υπάρχουν τέλματα στην περιοχή με επικίνδυνα απόβλητα», επισήμανε ο κ. Αρίκας.

Γάζα, ξανά – ερχόμαστε!

Η επιτροπή του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ συναντήθηκε στην Αθήνα στις 9 και 10 Απριλίου, προκειμένου να συνεχίσει τις προετοιμασίες για τον υπό συγκρότηση Στόλο, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνει διψήφιο αριθμό πλοίων και συμμετέχοντες από τουλάχιστον 50 χώρες.

Την περασμένη εβδομάδα η οργάνωση «Εβραίοι της Ευρώπης για μια Δίκαιη Ειρήνη» ανακοίνωσαν ότι θα μετέχουν στον Στόλο με αντιπροσωπεία και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα. Το ελληνικό «Ένα Καράβι για τη Γάζα» φιλοξένησε αυτή τη διεθνή συνάντηση και επέκρινε την γενιτσαρική ψευτοελληνική κυβέρνηση ότι απέτυχε ως τώρα να πιέσει το Ισραήλ για την επιστροφή των δύο ελληνικών πλοίων που υπέστησαν πειρατεία σε διεθνή ύδατα και κρατούνται στο Ισραήλ από τις 31 Μαΐου 2010.
Τουλάχιστον 30.000 από κάθε γωνία της Αττικής συμμετείχαν σύμφωνα με τους διοργανωτές στο τριήμερο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην Κερατέα.

Μαθήματα από το ραδιενεργό παρελθόν…

Μονόδρομος η παγκόσμια διαγραφή χρέους!

ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!

Κι άλλο γιουχάισμα στον Πάγκαλο!

Ο κάλπικος αντιιμπεριαλισμός του γενίτσαρου Χριστόφια.

Record snowfall at California resorts.

Θετική σκέψη.

Carbon tax pushing up all costs

Ο παπατζής ΓΑΠ ΨΕΥΔΟΛΟΓΕΙ και για τον τουρκολάγνο παππού του

Οι δικοί μου οι παπούδες ήταν Έλληνες και πολεμούσαν για την ελευθερία της χώρας μας!
Έχουμε λοιπόν διαφορά.
Οι δικοί σου ήσαν εργολάβοι τής επανάστασης για την κονομα, και όταν σας κατάλαβαν οι Πολωνοι, την κοπανησατε για να συνεχίσετε την κονομα αγκαλιά με τον σουλτανο και εναντίον των παπουδων μου!
Ως πότε ;

Οι Ισλανδοί ΔΕΝ πληρώνουν για τις τράπεζες που κατέρρευσαν!

Ο ισλανδικός λαός καταψήφισε την πρόταση να πληρώσει τις ζημιές των βρετανών και ολλανδών επενδυτών στις τράπεζες που κατέρρευσαν το 2008.

2010 : Record COLD Water Bleached Corals.

Σας «πίκρανε» το ΟΧΙ κ. Παπακωνσταντίνου; Ώστε οι συνάδελφοί σας βουλευτές και μάλιστα και πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΙ του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ δέχτηκαν την πρότασή σας για εισαγωγή νόμου με στόχο την πιθανή είσπραξη κάποιων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από τα …’ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ’ κ Υπουργέ Οικονομικών και σας …’πίκραναν’ όπως διαβάζω εδώ στα μπλογκ;… Ξέρετε πόσο πικραθήκαμε εκατομμύρια Έλληνες και εγώ (ως συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ» που αφγορά στον τζόγο, αλκοόλ, ναρκωτικά και άλλα κοινωνικά προβλήματα) όταν πληροφορηθήκαμε ότι θα πλημυρίσετε την πατρίδα με ΤΣΟΥΝΑΜΙ …’φρουτάκια’;
Η διαπίστωση είχε «πικράνει» ήδη, κοινωνικούς επιστήμονες και τον Ελληνικό Λαό: Η τζογομανία έχει καθιερωθεί σε φοβερά επικερδή απασχόληση για το μισελληνικό κράτος σας με τα παιχνίδια ΟΠΑΠ και ιπποδρόμων…

“ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ” ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

Η πολυδιαφημισμένη από τους μισάνθρωπους Κάιν-εχθρούς τής αυτάρκειας ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗ-ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ γεωργία, έγινε με τη σκόνη της αιτία θανάτου 8 ατόμων από σύγκρουση οχημάτων
Απόφαση Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Δεν αναγνωρίζεται η λεγόμενη «μακεδονική» γλώσσα.

Heavy snowfall cuts off electricity in many areas around Moscow.

Νέο γιουχάισμα στον Πάγκαλο σε εγκαίνια Κέντρου Υγείας στην Ελευσίνα! Μα δεν τον προλαβαίνουμε πια…

More Heavy Snow Headed For Arizona This Weekend…

Japan, Russia, Canada and the United States, which never ratified Kyoto, are all firmly opposed to extending Kyoto and want a new agreement.

ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ;;;Two huge Japanese quakes, not one?
Also unreported activity in Missouri
Is the USGS censoring earthquake activity?
8 Apr 11 – There has been a BIG increase in earthquakes, says astrophysicist Piers Corbyn. «But (the) USGS is not showing actual observed new quakes.»
See Two huge Japanese quakes, not one?

Δύο νεκροί και τρείς τραυματίες στο ΧΥΤΑ Νέων Λιοσίων, το αποτέλεσμα συμπλοκής  αθίγγανων από την Αλβανία και Πακιστανών.

Green ‘bribes’ costing Scots taxpayers £8m

TAXPAYERS have been hit with an £8million bill for a new raft of bizarre green projects, including a “real nappy project” and environmental tips for Scotland’s Nepalese ­community.

Shell has pulled out of renewables!…

Σεισμός 6,5 ρίχτερ στο Ν. Μεξικό.

Απόφαση Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Δεν αναγνωρίζεται η λεγόμενη «μακεδονική» γλώσσα.

Νέο γιουχάισμα στον Πάγκαλο σε εγκαίνια Κέντρου Υγείας στην Ελευσίνα! Μα δεν τον προλαβαίνουμε πια…

More Heavy Snow Headed For Arizona This Weekend…

Japan, Russia, Canada and the United States, which never ratified Kyoto, are all firmly opposed to extending Kyoto and want a new agreement.

Two huge Japanese quakes, not one?
Also unreported activity in Missouri
Is the USGS censoring earthquake activity?
8 Apr 11 – There has been a BIG increase in earthquakes, says astrophysicist Piers Corbyn. «But (the) USGS is not showing actual observed new quakes.»
See Two huge Japanese quakes, not one?

Japan, Russia, Canada and the United States, which never ratified Kyoto, are all firmly opposed to extending Kyoto and want a new agreement.

Σεισμός 6,5 ρίχτερ στο Ν. Μεξικό.

Shell has pulled out of renewables!…

Στο φως τα πρακτικά των κατοχικών δανείων με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα…
Νέο γύρο έντασης πυροδότησε στην κατεχόμενη Κύπρο η διαδήλωση πέντε χιλιάδων ατόμων που αντιδρούν στα σχέδια της Αγκυρας για σκληρές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις των τουρκοκυπρίων.Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας , ενώ όπως σημειώνουν τα διεθνή πρακτορεία ακούστηκαν για άλλη μία φορά συνθήματα κατά της Τουρκίας και πολλοί διαδηλωτές κρατούσαν κυπριακές σημαίες.

Πρέπει ΑΜΕΣΑ να περιπολεί ο κόσμος μόνος του!

Σπάσαμε την ομερτά του μνημονίου και των ΜΜ”Ε” για την ΔΕΗ: Στο φως η μεθόδευση πώλησης των ασημικών!

Το κύκλωμα έφερνε από τη Βουλγαρία, ανάπηρους και άτομα με διανοητικά προβλήματα – Τους φυλάκιζαν, τους χτυπούσαν αλύπητα και τους ανάγκαζαν να ζητιανεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Deep-Sea Volcanoes Don’t Just Produce Lava Flows, They Also Explode By Science Daily http://www.sciencedaily.com/releases/2011/03/110328151734.htm Between 75 and 80 per cent of all volcanic activity on Earth takes place at deep-sea, mid-ocean ridges.
Όσο ξετυλίγεται το σκάνδαλο HDW – Υποβρυχίων, τόσο έρχονται στο φως της δημοσιότητας εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πτυχές αυτού του σκανδάλου.
Τα τελευταία στοιχεία στοιχειοθετούν το γεγονός του χρηματισμού πολιτικών προσώπων από την HDW προκειμένου να επιτευχθεί με τους όρους που αυτή ήθελε, η εξαγορά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ). Δηλαδή εκτός από το γεγονός της καταβολής μίζας για να γίνουν οι παραγγελίες των τεσσάρων υποβρυχίων 214 φαίνεται ότι είχαν υπάρξει και μίζες προκειμένου να γίνει η πώληση από την ΕΤΒΑ, των Ναυπηγείων.
Στα όριά τους φαίνεται πως έχουν φτάσει οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών. Η Βάσω Παπανδρέου όταν πήρε το λόγο για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα τυχερά παιχνίδια απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε σε έντονο ύφος: «Δεν το ψηφίζω». Το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος». Ο Γιάννης Αμοιρίδης είπε ότι: «Δεν είναι ηθικό το  νομοσχέδιο».
Greenpeace: witchhunters with $280m dollars to spend
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ για τους οικοφασίστες γενίτσαρους του Ομπόμπα στα 2 νομοθετικά σώματα.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτήν την δικαιοσύνη». Δέκα χρόνια κάθειρξη σε 77χρονο, επειδή τραυμάτισε θανατηφόρα κακοποιό που μπήκε στο σπίτι του για να τον ληστέψει.

Δείτε που συνεδριάζουν οι ευρωπαίοι Υπουργοί Οικονομικών για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη ! ! !

Περίεργες κινήσεις παρατηρούνται στα ελληνικά νησιά!

“Εάν δεν είχαν απεργία τα κανάλια, σήμερα θα είχαμε πέσει”!…

Με την κάλυψη ισχυρής αστυνομικής δύναμης έκανε τον μάγκα ο πράσινος, μνημονιακός βουλευτής. Τρομερές καταγγελίες για ξυλοδαρμό γυναίκας που αποκρύπτονται. Φωτογραφίες – ντοκουμέντο.

Πανευρωπαϊκή άμυνα στη νέα κατευθυνόμενη υπερπληθυσμιακή βαρβαρότητα.

Κυβερνητικό πυροτέχνημα η δήθεν τιμωρία των σκαφάτων φοροφυγάδων.

Αυτή η χώρα είναι η Γη των Ελλήνων!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Νέος σεισμός 7,4 ρίχτερ στην Ιαπωνία – Προειδοποίηση για τσουνάμι.

«Στο διάολο Τουρκία»!

Τουρκοκύπριοι εναντίον “μητέρας Τουρκίας”: Έξω οι εισβολείς από την Κύπρο!

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα στα κατεχόμενα! Για πρώτη φορά μετά το 1964 η σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας κυμάτισε πάνω στον τοίχο της τουρκικής πρεσβείας στη Λευκωσία. Διαδηλωτές που λαμβάνουν μέρος στις σημερινές κινητοποιήσεις εναντίον των οικονομικών μέτρων που επιχειρεί να επιβάλει η Άγκυρα, ανέβηκαν στον τοίχο της λεγόμενης τουρκικής πρεσβείας στη Λευκωσία και ανάρτησαν τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δέκα εκδότες τρομοκρατούν χιλιάδες-κότες-δημοσιογράφους!

Η ραδιενέργεια θα εξοντώσει τους χρήστες ψευτοοικολογικών λαμπτήρων «οικονομίας»: η δολοφονία τής Υγείας.

Το Χρέος είναι προϊόν διαφθοράς, άρα είναι παράνομο! Oι δικαστές που έδιωξαν τον δρα Άρη  Πουλιανό από το Σπήλαιο των Αλτρουϊστών Αρχανθρώπων, γιατί δεν έχουν διώξει ακόμα τη Siemens για σύσταση συμμορίας;;;

ΜΕΧΡΙ και οι ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ στην ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ στα Τίρανα γιατί, λένε, η χώρα τους θα μοιάζει με …ΑΡΑΒΙΑ!

Όταν η Έλλη Στάη και το βαθύ ΠΑΣΟΚ κολυμπούσαν στα ρηχά. ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ (21τμ2) για ΧΡΕΟΣ 5.000 ΕΥΡΩ! (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)…

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για τον καιρό και το κλίμα έκαναν οι Έλληνες με το μηχανισμό των Αντικυθήρων! Οι σκοταδιστές εγωμανείς μοναρχικοί ως σήμερα ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ την ανθρωπότητα να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ για καθε ενδεχόμενο. Υπολογιστής με γρανάζια ήταν ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, που μπορούσε να βρει σε κάθε στιγμή τη θέση του Ήλιου και της Σελήνης στον ουρανό, να προβλέπει της σεληνιακές εκλείψεις και τη θέση κάποιων πλανητών. Δηλαδή ήταν ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ! Μάλιστα ο Μέτωνας κατά τον Χρυσό Αιώνα του ΘΑΡΡΟΥΣ προέβλεπε τις βροχοπτώσεις ανάλογα με τον αριθμό των ηλιακών κηλίδων που παρατηρούσε κατά την ανατολή και τη δύση στο δίσκο τού ήλιου, και το συνόψισε με τη φράση: ηλίου σημεία μέλανα, άρα ύδωρ, δηλαδή, όταν ο ήλιος έχει μαύρα σημάδια αυξάνονται οι βροχές (αφού οι ηλιακές κηλίδες οφείλονται σε αυξημένο γαλαξιακό ρεύμα προς τον ήλιο, άρα περισσότερες λιακάδες-ζεστές θάλασσες-ελαφριά νεφοκάλυψη-ήπιες βροχές, ενώ λίγες κηλίδες σημαίνει λιγότερο γαλαξιακό ρεύμα προς τον ήλιο-περισσότερο γαλαξιακό ρεύμα προς τους πλανήτες, άρα και τη ΓΗ-αναστάτωση του μάγματος-σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις-περισσότερη ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ νεφοκάλυψη-ΨΥΧΡΕΣ νεροποντές-λιγότερες ήπιες βροχές).

Γιούχα σε Καστανίδη στο Μεσολόγγι (βίντεο).

Δίπλα στα σύνορα μας θέλει να φτιάξει η τουρκική χούντα πυρηνικό εργοστάσιο!…

Δύο υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ με ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ καταθέσεις 180 εκατομυρίων. Θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη;

O Παπατζής δεν συμμετείχε στα ΚΥΣΕΑ απευθείας ανάθεσης των υποβρυχίων ;;;

Έκτακτο Νέο: Ο καθ. Άρης Πουλιανός εκδιώχτηκε από το Σπήλαιο των Πετραλώνων!

Ο καθ. Άρης Πουλιανός εκδιώχτηκε από το Σπήλαιο των Πετραλώνων.

Ο αποτρόπαιος και κτηνώδης ρατσισμός των βιαστών.

Η συνέντευξη του Νίκου Κούνδουρου στο Βήμα και η αλλαγή των απόψεών του στο θέμα των λαθρομεταναστών.

Ν. Κούνδουρος: …Τέσσερα κτήνη, 4 βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν με έκαναν να δω την πραγματικότητα.

Μίκης Θεοδωράκης: Με τους Γερμανούς στην κατοχή και με την Χούντα, ο εχθρός ήταν ορατός.

Υπουργός του ΠΑΣΟΚ (νυν) με 342 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του!

Παρέμβαση – κόλαφος πρώην “πράσινου” υπουργού για το αεροδρόμιο των Σπάτων…

ΟΤΑΝ o ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ «ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ», ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ «ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ».

Στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ο Σόρος ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…

Περίεργη η σημερινή συνάντηση Παπανδρέου – Soros στη Βουλή.

GAP, ο Θαπατέρο αποχωρεί, εσύ πότε;;;

O Kεμάλ μαζί με τον Χίτλερ, όπως λέμε ο δάσκαλος με τον μαθητή!

ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ!

Συναγερμός για τοξική σκόνη από τη Σαχάρα

Οι πιθανές επιπτώσεις στο περιβάλλον τής Ελλάδας και ευρύτερα της Μεσογείου από τους βομβαρδισμούς στη Λιβύη.

Στείλτε τον ΓΑΠ στον χασάπη!

Έτοιμο το αντάρτικο στο κοινοβούλιο. 70 βουλευτές έτοιμοι να απαιτήσουν την εξάρθρωση των επίορκων της Siemens…

Το ιστορικό Αίγιο, ανοίγει τον δρόμο της αντίστασης στους νεοταξίτες: Δημοψήφισμα, για το αν θα συνεχίσει η μη ο λαός της Αιγιάλειας να πληρώνει φόρους και ΔΕΚΟ, στην κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων.

Το ΠΑΣΟΚ βάθυνε την κρίση για να προβάλει το ίδιο ως η μοναδική λύση…

κοινωνία εγκλωβισμένη με ΘΑΡΡΟΣ θα απεγκλωβιστεί…

Προκλητικές δηλώσεις Κρεμαστινού: Δεν φταίει το μνημόνιο αλλά η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης!…

Για να θυμούνται οι «παλαιότεροι»… και να μην παραμυθιάζονται οι νεώτεροι… με τους μισθούς των εγωμανών διχαστικών κομματαρχών.

Κύπρος 1974 : Εν ψυχρώ δολοφονίες αμάχων και λοιπές κτηνωδίες Τούρκων στρατιωτών. Μαρτυρίες -Ντοκουμέντα.

ΗΔΗ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ.

Η Κερατέα δείχνει ότι ο Έλληνας γίνεται εύκολα street fighter…

Κερατέα, η Κοινωνία των Αγωνιζόμενων Πολιτών.

Στα 2,5 εκατ. το κόστος της αστυνόμευσης στην Κερατέα!

Μη επανδρωμένα αεροπλάνα καταγράφουν την καταστροφή στη Φουκουσίμα

ΝΕΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ:

An  indicator of a future eruption is that Mt. Baekdu has grown nearly 10 centimeters since 2002.

An intrusion of magma is gradually increasing the height of the mountain as well as raising the temperature on the surface, which they say is a precondition for an eruption.
«Meanwhile, 13 dormant volcanoes in Japan are increasingly showing signs of eruption in the wake of the March 11 quake, according to Sankei Shimbun, a Japanese daily.»

http://www.iceagenow.com/Concern_that_Mt_Baekdu_in_Korea_could_erupt.htm

Congratulations! Successful ‘No Carbon Tax Rally’ in Sydney.

Συναγερμός για την σωτηρία της Φουκουσίμα και της ανθρωπότητας.

Η Κερατέα δείχνει ότι ο Έλληνας γίνεται εύκολα street fighter…

Scamsters Want $5 Trillion Over The Next Decade!…

Μέγαρον Μουσικής Αθηνών: κόσμος ή υπόκοσμος;

Οι ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ εγωμανείς τής ιαπωνικής μοναρχίας και οι λοιποί ομοιοπαθείς τους ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ πόσους θα αφανίσουν με ραδιενέργεια!…

Περισσότερη …ραδιενέργεια και βι-αι-οκαύσιμα στο τελευταίο παραλήρημα του γενοκτόνου νομπελίστα Ομπόμπα…

Οπως αναφέρει η Deutsche Welle, οι δραματικές εξελίξεις στην Ιαπωνία βρίσκουν την Τουρκία στην τελική ευθεία για την κατασκευή του πρώτου της πυρηνικού εργοστασίου. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του έτους στο νότο της χώρας στην περιοχή Άκκουγιου.

Πριν από περίπου 40 χρόνια μια επιτροπή ειδικών έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή του σταθμού. Από τότε όμως πολλά έχουν αλλάξει, λέει ο πολιτικός μηχανικός και καθηγητής Τόλγκα Γιαρμάν, ο οποίος ήταν μέλος της επιτροπής αυτής. Σήμερα πιστεύει ότι η απόφαση θα πρέπει να επανεξεταστεί: «Πριν από μερικά χρόνια είπα ότι το εργοστάσιο δεν πρέπει α κατασκευαστεί διότι είναι άγνωστες οι συνέπειες του έργου στον τουρισμό και την παραγωγή φρούτων και λαχανικών στην περιοχή. Πριν εξεταστούν προσεκτικά οι συνέπειες δεν θα πρέπει να ξεκινήσει το έργο. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι η περιοχή Άκκουγιου είναι σεισμογενής διότι βρίσκεται πάνω σε τεκτονική πλάκα. Επιπλέον η υψηλή θερμοκρασία της θάλασσας στη Μεσόγειο δεν είναι κατάλληλη έτσι ώστε να ψύχονται σωστά οι ράβδοι πυρηνικού καυσίμου».

Σύμφωνα με τα σχέδια το πυρηνικό εργοστάσιο στο Μπέλενε της Βουλγαρίας θα αντέχει σεισμό μέχρι 7 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Settled science: A list of links showing that global warming causes everything, and it also causes the opposite of everything!!!…

Remember that time 20,000 years ago, when we lost that nice mile-thick ice at Chicago, and positive feedbacks resulted in the Earth becoming inhabitable?  Neither do I!

ΓΑΠ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ;

Kι ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ των φοβικών δολαριανών γενιτσάρων των τοκογλύφων, λόγω ΤΕΛΟΥΣ των καυσίμων!

H αμερικανική στρατιωτική βάση «Μπόντστιλ», στο Ουρόσεβατς του Κοσόβου, σύντομα θα κλείσει εξαιτίας του υψηλού κόστους, δήλωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Πρίστινα, Κρίστοφερ Ντελ σε συνέντευξη στην έκδοση «Balkan insight» του βαλκανικού ερευνητικού δικτύου (BIRN).

Αντί για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των σκουπιδιών, όπως προπετρελαϊκά, με αποκέντρωση σε αυτάρκη χωριά, με αλληλοβοήθεια και ΑΙΩΝΟΒΙΟΥΣ,

Πραγματική μάχη στην Κερατέα…

Και 4ος ευρωβουλευτής στο κόλπο με τις μίζες; Αρχίζει έρευνα η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης.

Monkeys More Accurate With Numbers Than Many Climate Scientists!…

Shock News From Catlin : The Arctic Has Severe Storms!…

The Catlin team hasn’t moved for a week due to the weather, despite the fact that leading experts tell us there isn’t enough energy in cold climates to produce storms.

AΝ ξεπαγώσει και πρασινίσει η Ανταρκτική, θα είναι …’καταστροφή’;

Το άλλοθι της «πράσινης» Τίνας στο έγκλημα της Κορώνειας…

Πονοκέφαλος στο Μαξίμου από τις αποκαλύψεις στην υπόθεση των υποβρυχίων.

Η σφαγή τής Χίου

30-03-1822 Ο Καρά Αλής αποβιβάζει στη Χίο δύναμη 7.000 ανδρών, που καταστέλλει την επανάσταση στο νησί. Πυρπολεί την πρωτεύουσα και τα περίχωρα. Επιδίδεται σε ανήκουστες σφαγές. Από τους 117.000 κατοίκους του νησιού 42.000 σφαγιάζονται, 50.000 αιχμαλωτίζονται και 23.000 διαφεύγουν στις ελεύθερες περιοχές της Ελλάδας και στην Ευρώπη.

Στη δικαιοσύνη η ΝΕΑ ΟΔΟΣ για ζημιές στα αυτοκίνητα απο τις μπάρες των διοδίων.

Διεθνής αντι-ραδιενεργή συμμαχία

Το 91% των Αυστριακών ζητούν την άμεση και μόνιμη εγκατάλειψη της πυρηνικής ενέργειας στην Ευρώπη

Αναφερόμενος στην επαπειλούμενη πυρηνική καταστροφή στην Ιαπωνία, ο Αυστριακός καγκελάριος, ο οποίος είχε συνάντηση ειδικά για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, είχε χαρακτηρίσει την πυρηνική ενέργεια «πλάνη από την οποία πρέπει να ξεφύγουμε».

Σύμφωνα με τον καγκελάριο, η Αυστρία θα συνεχίσει να ασκεί πίεση τόσο στην εδρεύουσα στη Βιέννη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας όσο και στην «Euratom», ώστε το κέντρο βάρους της έρευνας να μη βρίσκεται στη διεύρυνση των προγραμμάτων πυρηνικής ενέργειας αλλά στη δυνατότητα εγκατάλειψής της, καθώς κατά την πεποίθησή του «είναι θέμα ανθρωπισμού η εγκατάλειψη τώρα της πλάνης της πυρηνικής ενέργειας και είναι καιρός πλέον για αλλαγή πορείας», κάτι που ο ίδιος θα διακηρύξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πρόσφατη αντιπροσωπευτική παναυστριακή δημοσκόπηση έφερε το 91% των Αυστριακών να ζητούν την άμεση και μόνιμη εγκατάλειψη της πυρηνικής ενέργειας στην Ευρώπη, ενώ το 95,4% των ερωτηθέντων εμφανίζεται να ανησυχεί έντονα ειδικά με τα διαφορετικής τεχνολογίας και διαφορετικών προδιαγραφών ασφάλειας, πυρηνικά εργοστάσια που υπάρχουν σε γειτονικές χώρες της Αυστρίας, η οποία ακολουθεί διαχρονικά πολιτική κατά της πυρηνικής ενέργειας.

Η πλειοψηφία των πολιτών της Αυστρίας είχαν ψηφίσει «Όχι» στο σχετικό δημοψήφισμα με θέμα την πυρηνική ενέργεια που είχε διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου του 1978, απορρίπτοντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη λειτουργίας του ήδη πανέτοιμου τότε πυρηνικού εργοστασίου παραγωγής ενέργειας της χώρας, στο Τζβέντεντορφ, το οποίο μετατράπηκε μετά το δημοψήφισμα σε μουσείο.

Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πυρηνικής καταστροφής οι ιαπωνικές αρχές, μετά τη ραγδαία αύξηση των επιπέδων ραδιενέργειας στη Φουκουσίμα…

http://alethonews.wordpress.com/2011/03/28/deconstructing-nuclear-experts.

http://www.projectworldawareness.com/2011/03/what-theyre-covering-up-at-fukushima.

Ανέτοιμοι για έκτακτες περιστάσεις

Απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσουν καταστάσεις εκτάκτων αναγκών και να απομακρύνουν αν χρειαστεί τον πληθυσμό ενός οικισμού σε περίπτωση κινδύνου είναι οι δήμοι της χώρας. Ενα κράμα άγνοιας και σύγχυσης «για το ποιος κάνει τι» κυριαρχεί στις δύσκολες στιγμές που η φωτιά φτάνει τα πρώτα σπίτια ή το νερό σπάει τα αναχώματα και εισβάλλει ορμητικά μέσα στο χωριό, όπως έδειξε πρόσφατη εργασία επί πραγματικών περιστατικών κινδύνου, το 2010, στους νομούς Εβρου και Τρικάλων…

Αυτά ειπώθηκαν από γραφειοκράτες στο 4ο Συνέδριο για το Περιβάλλον στη Μακεδονία…

No Sea Level Rise For The Past 50 Years.

The amount of Arctic ice greater than 2.5 metres thick has more than doubled since the same date in 2008

Άγριες αποδοκιμασίες κατά της Άννας Νταλάρα.

Αποδοκιμασίες, γιούχα και μαύρες σημαίες στην παρέλαση…

Record snowfall in California. More than 15 METERS of snow so far !

Διπλή σεισμική δόνηση 7 βαθμών στα σύνορα Ταϊλάνδης-Μιανμάρ-Λάος.

ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ ο υπερπληθυσμός, νομπελίστα τής «ειρήνης» μαριονέτα-γενοκτόνε Ομπόμπα!

ΑΥΡΙΟ θα σε κρεμάσουν οι εκατομμύρια πεινασμένοι κάτοικοι της αμ. ηπείρου, μόλις πάει 200 δολάρια το βαρέλι το πετρέλαιο, και δε θα υπάρχουν χαζοκούτια και ναρκωτικά για να τους ελέγχεις.

Θυμίζουμε πόσο τον διαφήμιζαν τα τοκογλυφικά ΜΜΕ και οι οικοφασίστες γενίτσαροι, αυτόν που του έδωσαν το νόμπελ ως έπαινο μόλις ανέτρεψε βίαια το αντικανιβαλικό καθεστώς στην Ονδούρα…:

Obama 2007 : “the president does not have power under the Constitution to unilaterally authorize a military attack in a situation that does not involve stopping an actual or imminent threat to the nation.”

Michael Moore tweets that President Obama should return his Nobel Peace Prize after he approved military strikes on Libya.

http://www.realclearpolitics.com/video/2011/03/20/michael_moore_to_obama_return_your_nobel_peace_prize.html

http://www.youtube.com/watch?v=mbQTPiUwtoc

Και καλόγριες έβγαλαν καταθέσεις στο εξωτερικό!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=58956986

Puffington Host Now For Regime Change Too

Οι ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ τοκογλύφοι θα ψοφολογήσουν χωρίς πετρέλαιο, μόλις φτάσει 3 ευρώ το λίτρο: ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Το πετρέλαιο της Λιβύης φτάνει για κατανάλωση 1 – ΕΝΟΣ μόλις χρόνου. Σε λίγο ΟΛΟΙ θα πειστούν ότι οι τοκογλύφοι ΞΕΨΥΧΟΥΝ!

Στους δρόμους μαθητές και φοιτητές κατά της ελληνικής εμπλοκής στη Λιβύη.

Obama Was Against Regime Change Before He Was For Regime Change

Ενώ στην Ιαπωνία ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ από ‘χαμηλή υπερθέρμανση’…

Incredibly «overheated» Arctic update: Nenana ice only 6 inches thicker than it was 20 years ago!…

Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες.

CNN sends 400 reporters to royal wedding, only 50 sent to Japan

Intense Periods Of Unsupportable Global Warming Propaganda Are Probably Triggered By Threats To Funding.

A Japanese Mayor has gone public with his own accusations that the Japanese government abandoned his people and lied to them about the real situation.

As of right now, the situation remains desperate in Japan, with a confirmation coming this morning that the food near Fukushima is now radioactive.

Efforts to cover the spent fuel rods with cooling water have failed again and again, and now there is concern that at least one of the fuel rod storage pools may be cracked, meaning it cannot hold water. Thus, there’s no way to cover the fuel rods no matter how much water you pump in (and the pumps aren’t even operating yet anyway…)

The official government explanations about radiation exposure in Japan are an insult to intelligence. A few days ago, they would say things like «The amount of radiation people are experiencing is only equal to that of a chest X-ray.» Today with the irradiated food, they now are comparing your exposure to «the amount of radiation you might get from a CT scan.» What they don’t tell you is that a CT scan emits up to 600 times more radiation than a chest X-ray.

What’s next on this scale? Are they soon going to announce that people are only exposed to «the same amount of radiation as a miscalibrated mammogram?» And folks, the radiation exposure in Japan is constant radiation, meaning it’s like getting a CT scan that just keeps scanning 24/7 (if you’re close enough to the Fukushima plant). This isn’t one limited dose that turns off in two seconds, it’s an ongoing radiation avalanche that keeps coming.

The mainstream media has all but abandoned accurate reporting on this issue, almost as if they were all ordered by the White House to just stop talking about Fukushima.

1922 – Swedish High School Teacher Said Einstein Didn’t Deserve The Nobel Prize.

Το κλίμα επιδεινώνεται, οι Αρχάνθρωποι διδάσκουν ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, οι γενίτσαροι ξαναδιώκουν τον δρα Άρη Πουλιανό

Γενίτσαροι επέδωσαν χθες νέα αντισυνταγματική (με φωτογραφική διάταξη) έξωση στον πολλαπλά δικαιωμένο συνιδρυτή Πανεπ. Πατρών-Ευρ. Ένωσης Ανθρωπολογίας, αντιπρόεδρο στο Παγκ. Συνέδριο Ανθρωπολογίας στο Τόκιο και πρόεδρο στο Πανευρ. Συνέδριο Ανθρωπολογίας στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, Δρα Άρη Πουλιανό από το Ανθρωπολογικό Μουσείο (που έφτιαξε ο ίδιος) και το Σπήλαιο των Αρχανθρώπων (όπου είναι επιστημονικός υπεύθυνος με κρατική εντολή, ελλείψει αξιότερου), για να μην καταγγέλλει με τη συνεχή παρουσία του το φασιστικό κράτος, για τις καταστροφές στα σπήλαια Αλιστράτης-Διρού κ.α, και για την παράνομη άρνηση των γενιτσάρων να επιστρέψουν το ΚΛΕΜΜΕΝΟ από το ΑΠΘ κρανίο τού Αρχανθρώπου, τώρα μάλιστα που η ανθρωπότητα έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ των Αρχανθρώπων, οι οποίοι χάρη σε αυτήν επιβίωσαν σε υπεραντίξοες συνθήκες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ παντού για το έγκλημα αυτών που “ξεχνούν” ότι σουλτάνος αφάνισε τους γενιτσάρους του το 1826: έτσι οι ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ τοκογλύφοι θα αλληλοφαγωθούν τώρα που τους τελειώνουν τα καύσιμα.

http://www.aee.gr/hellenic/1st%20month/11/110301/March%202011.htm

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕ ΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

Snow building on Mount Kilimanjaro.
«Οι Ιάπωνες επιχειρούν με πρωτόγονα μέσα, πράγμα που δείχνει ότι έχουν χάσει τον έλεγχο των αντιδραστήρων και επίκειται αποκάλυψη», δήλωσε ο επίτροπος Ενέργειας της Ε.Ε, Γκίντερ Ετινγκερ.

ΕΕΑΕ: Να απομακρυνθούν οι Ελληνες από τον πυρηνικό εφιάλτη.

Πέρασε στα ψιλά το κράξιμο στο Ν. Παπανδρέου.

Την Κυριακή που μας πέρασε έγινε στην Ιερισσό η μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει γίνει ποτέ στη Χαλκιδική, με 5.000 κόσμο σε ένα χωριό των 3.500. http://www.youtube.com/watch?v=mW3m_G9KiEA

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ…

Οι εγωμανείς μαθητευόμενοι μάγοι σε Ιαπωνία και ΝΑΤΟ, σύντομα θα θερίσουν το ΤΕΛΟΣ τους, με την εξάντληση του πετρελαίου και της ανοχής των λαών.
Alert level at Indonesia volcano raised to highest level…
Ukraine Winter Grain May Worsen Amid Frost…

«Only the U.N. Secretariat building is fully lit throughout the night. The shining beacon of statist hypocrisy»…

Απογοήτευση και ανησυχία

Δεν αποκλείουν την ταφή των αντιδραστήρων οι ανισόρροποι της Ιαπωνίας.

Συμμορίες στη Βρετανία στρατολογούν πεντάχρονα για να κλέβουν

Unseasonal Snow in Vietnam...

Εντολοδόχος τού πραξικοπήματος στην Κύπρο το 1974 ο γενίτσαρος Χρ. Λαμπράκης.

Έντονο διάβημα απέστειλε η αλβανική κυβέρνηση (κατόπιν ακολούθησε και η τουρκική) προς την ελλαδική κυβέρνηση με αίτημα να μεσολαβήσει στο Δ.Σ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ούτως ώστε να μην σταματήσουν τα επεισόδια της διαφωτιστικής σειράς «1821».

Επίσης απαιτούν την συνέχιση της χρηματοδότησης , μέσω Εθνικής Tραπέζης, για να γυριστούν και άλλα επεισόδια που θα αναδεικνύουν την «αλβανική» καταγωγή των σημερινών Ελλήνων καθώς και το “θείο” δώρο της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

“Οι Έλληνες θα πρέπει κάποια στιγμή να νιώσουν ενοχές για την όποια φιλοπατρία τους” τόνισαν στο διάβημα οι φίλες και σύμμαχες χώρες.

Τέλος προτρέπουν την κυβέρνηση να τοποθετήσει τον κ.Τατσόπουλο υπουργό Τύπου και τον κ.Βερέμη υπουργό Παιδείας (αν και τους αρκούν οι ήδη υπάρχοντες…)

Κατόπιν των ανωτέρω προβλεπομένων εξελίξεων ο δρ. Μυλωνάς είπε, απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο πρέσβυ της Fyrom, ότι η μόνη λύση για την διατήρηση της κρατικής οντότητος της χώρας του είναι:

1] Να ενωθεί με την Ελλάδα, αφού φωνάζουν τόσο πολύ ότι είναι Μακεδόνες, δηλαδή Έλληνες,  και

2] Να δημιουργήσουν με την Ελλάδα ένα Δυαδικό Κράτος, όπως είχαν ζητήσει και οι Αλβανοί, κατά την διάρκεια αποχωρήσεως των γερμανικών στρατευμάτων το 1944, κάτω από μια κοινή Δούμα, για να τους εξασφαλίζει την εσωτερική τους αυτονομία.

Μήπως η λύση των προβλημάτων της χώρας, είναι ένα νομιμότατο κόμμα με την ονομασία “Κρεμάλα” για ΚΑΘΑΡΣΗ με  τον “κρεμαλισμό”;

Food costs soaring in US after harsh winter. East Asia In The Deep Freeze

[Too many involuntary Earth Hours]: Respiratory illness hits Japan survivors

As snow falls in earthquake and tsunami devastated areas of Japan, health officials are beginning to see people reporting with upper respiratory infections and other types of illness that comes from exposure to cold.

Why Is NASA Hiding James Hansen’s Ethics Records?

http://pajamasmedia.com/blog/why-is-nasa-hiding-james-hansens-ethics-records/?singlepage=true

Settled science: You know what caused past rapid warming? Comet impact. Or burning peat. Or volcanic eruptions. Or oceans burping.

400,000 birds killed per year by American wind turbines, but they don’t make the cover of Time

Is It General Electric’s (GE) Poorly Designed Nukes That Are The Cause?

Nuclear engineers actually resigned from General Electric some 35 years ago regarding the Japanese nuclear plant designs. Apparently GE did not take these concerns seriously, and now it’s literally blowing up in the faces of current GE executives who think polluting the world’s environment with mercury-laden is an exceptional, «imagination» idea.

Is it time to short Obama’s GE?

US energy chief: don’t delay new nuclear plants

Οι “Γιατροί χωρίς Σύνορα” αναγνώρισαν τα Σκόπια ως …“Μακεδονία”…

Παράλληλα η γαλλική Αρχή Πυρηνικής Ασφάλειας (ASN) ανακοίνωσε ότι καθώς ο πυρηνικός σταθμός της Φουκουσίμα κατασκευάστηκε πριν από το πυρηνικό δυστύχημα του Θρι Μάιλ Άιλαντ στις ΗΠΑ το 1979 δεν ελήφθη υπόψη στον τρόπο κατασκευής του ο κίνδυνος τήξης του πυρήνα, γεγονός το οποίο προκαλεί έντονες ανησυχίες.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Ρώσος επικεφαλής της Ατομικής Επιτροπής, Σεργκέι Κιριγένκο, εκτίμησε ότι «επαληθεύεται το χειρότερο σενάριο». Ο Κιριγένκο προσέθεσε ότι η Ρωσία εξακολουθεί να μην έχει πλήρη ενημέρωση από την Ιαπωνία για την κατάσταση και οι ρώσοι ειδικοί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν προσομοίωση των εξελίξεων στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία.

ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ για τις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ η νεκρόφιλη ιαπωνική μοναρχία!…

Εκατοντάδες χιλιάδες άστεγοι στην Ιαπωνία ΚΑΙ με «υπερθερμασμένα»  ΧΙΟΝΙΑ…

Σύμφωνα με διπλωματικό έγγραφο που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Wikileaks και δημοσιεύει η Ντέιλι Τέλεγκραφ, η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) είχε προειδοποιήσει την Ιαπωνία το Δεκέμβριο του 2008 ότι οι πυρηνικές της εγκαταστάσεις δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν σεισμικές δονήσεις άνω των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/wikileaks/8384059/Japan-earthquake-Japan-warned-over-nuclear-plants-WikiLeaks-cables-show.html

Forecasting of Japanese Earthquake was given on 9 March Global Network for the Forecasting of Earthquakes placed the forecast of strong earthquake in the territory of Japan on 9 March.

The forecast was placed in forecast map of the internet-site of the network and all countries which are included into GNFE as full members received it. The forecast was given accurate within 90% with central point of the region of the expected earthquake on Honshu island.

http://seismonet.org/page.html?id_node=130&id_file=129

Κι όσο για το ύψος τού κύματος για το οποίο ΟΛΑ τα παραθαλάσσια μέρη στη Γη πρέπει να είναι έτοιμα, ένα στην Αλάσκα το 1958 έφτασε τα 525 ΜΕΤΡΑ!…

ΠΙΕΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ για ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ οικισμών!

http://www.youtube.com/watch?v=eeBdQud_w58

Κοκαΐνη βρέθηκε για δεύτερη φορά στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Chomsky Proposes Fascism As A Solution To «Global Warming»!…:

«Suppose it was discovered tomorrow that the greenhouse effects has been way understimated, and that the catastrophic effects are actually going to set in 10 years from now, and not 100 years from now or something.

Well, given the state of the popular movements we have today, we’d probably have a fascist takeover-with everybody agreeing to it, because that would be the only method for survival that anyone could think of. I’d even agree to it, because there’s just no other alternatives right now.” (page 388).

Icebreakers freeing trapped ships in Gulf of Finland:

15 Mar 11 – Ten icebreakers have been called in to free 160 ships trapped in the ice for several days near St. Petersburg, Russia.The eastern Gulf of Finland has not seen such thick ice since 1992.

Scientific American Poll: 81% think the IPCC is Corrupt, with Group-think & Political Agenda.

California Politicians Seek To Have Their Constitutional Rights Restored.

But just for them. Not for the peasantry.

Κι ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για σεισμοηφαιστειακή περίοδο!

Σα να μην έφτανε το ΑΠΥΘΜΕΝΟ μίσος των υπερθερμασμένων οικοφασιστών παράσιτων γενίτσαρων για την αυτάρκεια, η βρετανική μοναρχία (βλ. ‘ώρα της υποτα-γής’), τους διορίζει τοποτηρητές της!…

Tuesday 15th March 2011

Kirishima Volcano, Japan

An eruption occurred at Kirishima volcano, Japan on 14th March 2011.

More massive earthquakes and tsunami to come, says astrophysicist

15 Mar 11 – «The massive Japan Earthquake and Tsunami were triggered by massive events on the Sun and there are more to come in the next two years,» says astrophysicist Piers Corbyn.

See More massive earthquakes and tsunami to come, says astrophysicist

http://www.iceagenow.com/More_massive_earthquakes_and_tsunami_to_come_says_astrophysicist.htm

CONCLUSIONS

We have carried out long-term forecasting of the evolution of global seismic, volcanic, tsunami and solar activity. The forecasting was based on identification of cyclicities and other regularities in the distribution of numbers of earthquakes, volcanic eruptions and tsunamis for past periods of time and use of the established regularities in the development patterns for future processes.

All long-term forecasts for natural disasters have been made for the period between 2010 and 2016.

http://www.geochange-report.org/index.php?option=com_content&view=article&id=89:possible-forecasts&catid=35:1st-report&Itemid=111

Deputy Director of the Russian Academy of Sciences’ Institute of Geography Arcady Tishkov:

Seismic and solar activity cycles may coincide, like they will in 2011 through 2015, when the volcanic and seismic activity cycle will reach its highest value.

http://english.ruvr.ru/2011/03/12/47299635.html

Τα πανάκριβα ραδιενεργά εργοστάσια και όπλα στηρίζουν τον καταστροφικό καταναλωτισμό και ΟΧΙ την απαραίτητη αυτάρκεια.

Προς (υποκριτική) ανάκληση η παράταση ζωής των πυρηνικών σταθμών της Γερμανίας.

Ελβετία: αναστέλλεται η ανανέωση πυρηνικών σταθμών.

Αυτοί έχουν κρατήσει κάποια αυτάρκεια και το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο. Μήπως αποφασίσουν να το διαδώσουν όσο είναι καιρός;

Ιαπωνία: σχεδόν 600.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

Huge Snowfalls across US ski areas continue due to epic winter on both coasts of North America

Ο φον Geroulanos… η ανευθυνότητα-ελαφρότητά του, αλλά και ο εθισμός του σε συχνά ταξίδια γιά το τίποτα, με χρήματα του Δημόσιου…

ΠΟΣΟ ‘ισχυροί’ είναι τελικά οι ‘τεχνολογικά’ μανιακοί Ιάπωνες κοκ, όταν ΤΡΕΜΟΥΝ τη φύση, αντί να συνεργάζονται μαζί της με αποκέντρωση-αυτάρκεια-έλεγχο γεννήσεων, όπως οι  ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΕΣ κοινωνίες με τους ΑΙΩΝΟΒΙΟΥΣ τους;

Στα 9 Ρίχτερ αναθεωρήθηκε το μέγεθος του καταστροφικού σεισμού· φόβοι ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 10.000.

Φόβους για έκρηξη και σε δεύτερο αντιδραστήρα εκφράζουν οι αρχές στη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Ιαπωνία…

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΥΤΑ.

Συλλαλητήριο στην Ιερισσό κατά των χρυσομανιακών.

Three volcanoes erupt around same time as Japan quake!…

If the Antarctic ice is «melting» so fast, why is the Old Pole station «entombed under about 30 feet or more of snow»?

Οι διεθνείς κερδομανείς κλίκες μάς διαβεβαίωναν ότι υπάρχουν …»ακίνδυνα ραδιενεργά εργοστάσια», και μάλιστα, με τη βοήθεια μισάνθρωπων παράσιτων οικοφασιστών, τα προβάλλουν ως «καθαρής» ενέργειας…

Πρόβλημα και σε δεύτερο αντιδραστήρα

Canadian Winters Not Getting Warmer – More Cold All Around

Not just Canada is cooling – but the United States too

Σεισμοί και ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τα +25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ηφαίστεια από όπου εξαρτάται η επιβίωσή μας:

Όπως είχαμε αναγγείλει επανηλειμμένα εδώ, εδώ και αλλού, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις λόγω αυξημένου γαλαξιακού ρεύματος που διεγείρει το μάγμα. Ο λόγος που οι περισσότεροι σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις γίνονται στον Δακτύλιο της φωτιάς (Ring of fire) που περιβάλλει τον Ειρηνικό ωκεανό, είναι ότι η λιθοσφαιρική πλάκα τού Ειρηνικού, είναι ελαφρύτερη από εκείνες των ηπείρων, οπότε το γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα την επηρεάζει περισσότερο.

ΟΙ περισσότεροι απο τους 10 ισχυρότερους σεισμούς των 100 τελευταίων ετών  έγιναν σε φάση αδύναμου ήλιου, όπως τώρα. Μάλιστα σε εκείνον του 1964 στην Αλάσκα, το τσουνάμι έφτασε σε ύψος τα 67 μέτρα!…

Ισχυρός σεισμός 8,9 ρίχτερ στην Ιαπωνία με δεκάδες νεκρούς και ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ για τα σημάδια έναρξης νέας παγετώδους περιόδου…

Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία έχει κλείσει το αεροδρόμιο Ναρίτα τού Τόκιο και έχει διακοπεί η λειτουργία τού σιδηροδρομικού δικτύου και του μετρό.

Αυξημένο επίπεδο συναγερμού κηρύχθηκε στον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της νομαρχίας Φουκουσίμα Νταϊίτσι, στη βορειοανατολική Ιαπωνία, μετά τον ισχυρό σεισμό της Παρσκευής, ανακοίνωσε η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) έπειτα από σχετική ενημέρωσή της από την Ιαπωνία. Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν παράλληλα ότι 2.000 κάτοικοι των περιχώρων του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα εκλήθησαν να εκκενώσουν την περιοχή, μερικές ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό.Οι ιαπωνικές αρχές ενημέρωσαν επίσης την ΙΑΕΑ ότι ο πυρηνικός σταθμός αυτός έχει κλείσει και ότι δεν εντοπίστηκε διαρροή ραδιενέργειας.

Ωστόσο, τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι υπάρχει πιθανότητα διαρροής στο σταθμό, καθώς υπήρξε πτώση του επιπέδου του ύδατος σε αυτόν.

«Το πυρηνικό καύσιμο απαιτεί συνεχή ψύξη ακόμη και μετά το κλείσιμο ενός σταθμού«, δήλωσε η ΙΑΕΑ, που ανακοίνωσε ότι οι ιαπωνικές αρχές την ενημέρωσαν ότι σβήστηκε η πυρκαγιά στον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Οναγκάουα.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ οικισμών

Science Daily published an article just this week entitled

«No Such Thing as a Dormant Volcano? Magma Chambers Awake Sooner Than Thought». (Science Daily, Mar. 6, 2011)

«Until now it was thought that once a volcano’s magma chamber had cooled down it remained dormant for centuries before it could be remobilized by fresh magma,» says the article.

However, a theoretical model developed by by Alain Burgisser of the Orléans Institute of Earth Sciences and George Bergantz of the Earth and Space Science Department in Seattle, has completely overturned this hypothesis.

Reawakening could occur «in just a few months»

Twenty to eighty days

The model «predicted that 20 to 80 days were sufficient to remobilize the underlying chamber, whereas the conventional theory gave a figure of 500 years.»

Not just in Christchurch, this research should lead to a reassessment of the dangerousness of other so-called «dormant» volcanoes.

At least 13 volcanic eruptions during Spanish colonization of the region (1450-1850) led to conditions that created drought and famine.

Temperature changes, particularly cold, [ανάμεσα σε χιονιάδες-χαλάζι-ΨΥΧΡΕΣ νεροποντές] cause dry conditions.

Gill pointed to dramatic population decreases of 70 percent in 200 A.D.; 75 percent in 530 A.D.; and finally 92 percent in 910 A.D.

«Four times between 1 and 1500 A.D. there were devastating demographic disasters,» he said. «Five percent of the population (and Mayan cities) survived.

250 Feet Of Ice Accumlated In Greenland Between 1942 And 1992!…

Over the last month, temperatures in Moscow have been averaging a blistering -12oC. For some reason, ecofascist misanthropes seem to have lost interest in ‘overheated’ Moscow.

The “ten second” guide to the world of skeptics

Almost everything you thought you knew about man made global warming might be a worthless half-truth. The evidence shows temperature controls carbon dioxide (you read that correctly). Temperatures rise first, and CO2 follows. Global warming is real, but it started a century (0r two) before our emissions. The world is warmer than in 1850, but cooler than 1,000 years ago, 8,000 years ago, 130,000 years ago, and cooler than most of the history of life on Earth. CO2 is called “pollution” but it feeds all plant-life on Earth. Big oil paid some skeptics, but Big Government outspent it 3,500 to 1, and even Big Oil spent far more on renewables than on “deniers”. Big Greens used to fight big corporates but now they are big-corporates. The real grassroots movement are the skeptics who take on the lot.

Στο σκοτάδι από τα ξημερώματα μεγάλες περιοχές της Αττικής…

Παραπληροφορούσαν το αρμόδιο υπουργείο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από την κακοκαιρία ενώ σχηματίζονταν ήδη ουρές χιλιομέτρων!…

Κατολίσθηση πάλι στα Τέμπη, τραυματίστηκε οδηγός‏…

Χιόνια – χαλάζι-  καταρρακτώδεις βροχές οφείλονται σε πολικούς, ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ανέμους, που κατεβάζουν απότομα υδρατμούς από την ατμόσφαιρα.

Washington Post: “there are sound physical science reasons to think that heavy snowfall may become more common in a warming world”!…

The ShakeOut exercise has become an annual activity in California, with more than 7 million people participating each year. Many of the same emergency preparations are useful for a severe winter storm: laying in emergency food and water, shelter preparations, exercising emergency corporate communications, testing mutual aid agreements, and so on.

Η Ιαπωνία σταματά ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ εμβολιασμούς!

Japan Stops Use of Pfizer, Sanofi Vaccines on Four Deaths!

Σε «υπερθερμασμένο» λευκό κλοιό η χώρα – ΚΑΝΕΝΑΣ παράσιτος μισάνθρωπος οικοφασίστας δεν αυτοκτονεί.

Χαβάη: Σε έντονη δραστηριότητα το ηφαίστειο Κιλαουέα.

Australia’s ecofascist prime-minister Julia Gillard is finished. She will most likely be replaced by Labor before the election, but otherwise by voters at it.This will make two – arguably three – Prime Ministers and probably two Opposition Leaders who will have lost their jobs primarily over the issue of global warming, and despite allegedly overwhelming support that they Do Something. Never has a single issue caused such carnage among the leadership of a government and Opposition.

We the people have the right to govern ourselves!!!

The EU’s Serial Economy Killers: ecofascist hoax For €2.9 Trillion

COLDEST Year Ever : UAH March Temperatures Coldest And Going Down!…

‘We will not pick up toxic new bulbs’: Councils say energy-saving lights are too dangerous for binmen | Mail Online.

L.A. Times: Colleges blow $10 million on ‘wildly impractical’ ‘green’ energy…

Voters ready to punish PM over ‘no carbon tax’ promise poll reveals.

Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη χρήση μέρους των στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου!

«Aν ένα τυραννικό καθεστώς συνάψει ένα χρέος όχι σύμφωνο με τις ανάγκες και τα συμφέροντα του κράτους, αλλά για να ενισχύσει το δεσποτικό καθεστώς, και  να καταστείλει αυτούς που το πολεμάνε, αυτό το χρέος είναι απεχθές για όλο τον λαό (…)» Αυτό το χρέος δεν είναι υποχρεωτικό για το έθνος: είναι ένα χρέος του καθεστώτος, προσωπικό χρέος της εξουσίας, που το συνήψε. Κατά συνέπεια, ακυρώνεται με την πτώση της εξουσίας «.

Κι άλλο άνοιγμα διοδίων…

Εχθρολαγνεία

ΠΡΙΝ οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ μάς αποκαλέσουν «ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ», ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ τα ΒΑΣΙΚΑ!

.Obama & Comrades Spend Taxpayer Monies On Electric Autos No One Wants

The mixing of 10% biofuel E 10 in gasoline turns out to be a failure: the oil industry is forced by law to sell it, Germans don’t buy it, gas stations are in trouble…

1954 : Scientists Seeking Funding Tell Congress That The Arctic Might Be Navigable By 1979

1953 : Low CO2/Low Sea Level Flood Kills More Than 1000 In Europe

1888 : Low CO2 Floods Kill Hundreds Of Thousands Of People In China

Ο οικοφασίστας προσποιείται ότι διαφοροποιείται: Schwarzenegger disses Gore on climate: ‘I’m not a big believer in the guilt trip that has happened; in the Al Gore type of philosophy where you make people feel guilty’…

Coldest Year Ever : UAH March Temperatures Coldest And Going Down!…

Η ιδεοληψία δολοφονει. Ένας Εισαγγελέας να επέμβει…!Οι Ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδεας η κα Βασιλική Παπαλιμναιου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς , ο κος Άρης Μουσιωνης διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Κος Θεόδωρος Γιανναρος διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην Εφημερίδα Realnews τα εξής (ιδε συνημμένο κείμενο από την εφημερίδα)1. «Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που επεβλήθησαν οι «ετοιμοθάνατοι απεργοί» πείνας – λαθρομετανάστες δείχνουν όλες τις παραμέτρους τιμές εντος των φυσιολογικών ορίων..» (Διδάκτωρ Παθολογίας Αναστάσιος Σπαντιδεας )

2. «Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετασθησαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..»(Βασιλική Παλιμναίου, Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς)

3. «Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία .. «σε συγκεκριμένη περίπτωση ο μετανάστης ζήτησε τροφή και σε κάποια άλλη χυμό.. Οι «αλληλέγγυοι» συνοδοί παρενέβησαν στο προσωπικο και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να τα δώσει.!!»

4. «Κάποιοι μετανάστες ζήτησαν να πιουν τσάι με ζάχαρη (το αγαπημένο ρόφημα των μουσουλμάνων) όμως οι συνοδοί «αλληλέγγυοι» δεν το επέτρεψαν.. Μάλιστα σε άλλη περίπτωση ο αλληλέγγυος σύνοδος Έβγαλε τον δίσκο που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο…»(Θεόδωρος Γιάνναρος, διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς)

5. «Τα άτομα αυτά είναι μόνιμα δίπλα στους μετανάστες , παρακολουθώντας μήπως τυχόν τους δώσουμε φαγητό. Αυτό είναι πρωτοφανής παραβίαση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων..» (Βασιλική Παπαλιμναιου, Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς)

Συμπεράσματα:1. Είναι σαφές, ηλίου φαεινότερων ότι οι «αλληλέγγυοι» προσπαθούν να θανατώσουν τους μετανάστες εμποδίζοντας τους να φάνε προκειμένου να δημιουργήσουν θύματα και επακόλουθες αντιδράσεις.

2. Η πολιτεία κακώς κάκιστα δεν έχει το σθένος να αποκαλύψει την αλήθεια και να συνδράμει στην διάσωση των μεταναστών που τους «αυτοκτονούν «οι αλληλέγγυοι» δηλαδή , τα καλόπαιδα του Σύριζα που μαλακιζονται εν Αθήναις.. μαζί με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση..…

3. Συγχαρητήρια στους Ιατρούς που επωνύμως εδηλωσαν την αλήθεια παρά τους κινδύνους που θα διατρέξουν από τους «αλληλέγγυους» Σκαπανείς της Μαλακιας εν Ελλάδι..

4. Περιμένουμε ένα εισαγγελέα να επέμβει!!!

Άγριες μάχες στην Κερατέα για επιβολή σκουπιδότοπων, αντί ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ σε αυτάρκη χωριά ΧΩΡΙΣ τοξικά απορρίματα…

German tax scam may have netted 1 billion dollars!… Πού είναι η ‘υπερθέρμανση’, οέο;;;

Quakes to almost halve NZ economic growth in 2011

Smart grids not so smart!…

. Ερωτηματικά προκαλεί η τοποθέτηση της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ, στενής συνεργάτιδας του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, για το ζήτημα της απεργίας πείνας των λαθρομεταναστών στο μέγαρο Υπατεία. Όπως γράφει η ίδια στην ιστοσελίδα της η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποκύψει στον εκβιασμό των λαθρομεταναστών και να τους νομιμοποιήσει ενάντια στην πολιτική της ΕΕ για την απαγόρευση μαζικών νομιμοποιήσεων, διότι όπως αναφέρει η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, αν ένας από αυτούς πεθάνει θα ξανακαεί η Αθήνα.

Με λίγα λόγια η συνεργάτιδα των πρώην υφυπουργού ΠΡΟΠΟ, ξεδιπλώνει με απλά λόγια τον αληθινό εκβιασμό των λαθρομεταναστών, όχι μόνο απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά και στους πολίτες της Αθήνας.

Οι λαθρομεταναστες πρεπει να απελαθουν αμεσα, μαλιστα σε αλλο μπλογκ ενας πεταξε μια φοβερη ιδεα:

Δημευση περιουσιων των βοθρολυματων (τύπου ανταρσυα) και λοιπον ανθελληνικων οργανωσεων που τους στηριζουν, και με τα λεφτα που θα βγαλουν να μισθωσουν πτησεις προς τις χωρες τους!

2008 : Obama Promises Millions Of New Jobs To Fight «Global Warming«…

The ecofascists Change Every Year, But They Can Make Forecasts Within 0.1 Degrees 100 Years In The Future!…

Volt battery developer says temperature a problem for all batteries

Rep. Collin Peterson (D-Minn.) told POLITICO on Wednesday that he will be co-sponsoring the legislation from House Energy and Commerce Committee Chairman Fred Upton (R-Mich.) and Rep. Ed Whitfield (R-Ky.) that puts a freeze on EPA’s ecofascist regulatory agenda.

Shock News: Cold And Snow was Possible Before Mankind Destroyed The Atmosphere!…

Important Laws Of Climate Change

  • Cold is just another manifestation of heat
  • Whatever the weather is, the climate models predicted it.

Την οικοφασιστική-γενιτσαρική βικιπαίδεια υποστηρίζει το υπουργείο γενιτσαρισμού… Δείτε τα γνωστά υπερθερμασμένα, κερδοσκοπικά – ενοχοποιητικά κατά της ανθρωπότητας παραληρήματά τους εδώ. ΔΕΝ παραπέμπουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ από τους ΔΕΚΑΔΕΣ καθηγητές αμφισβητίες τής ‘υπερθέρμανσης’, ώστε να συγ-κρίνει ο καθένας μόνος του.

http://denplirono.wordpress.com.

Annual Letter from Bill Gates silent on climate change

Ας μην απογοητευόμαστε! Η ανατροπή τού παρασιτικού κατεστημένου ίσως γίνει μετά από άλλη μεγάλη καταστροφή: προβοκάτσια λαθρομεταναστών, σεισμό, εκτεταμένες πλημμύρες, ηφαιστειακό χειμώνα.

Ο δικηγόρος Π. ΑΛΤΙΝΗΣ κατά του «πρωθυπουργού» τής χώρας και του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Δεν ελέγχονται τα πόθεν έσχες πολιτικών, καταγγέλλουν οι υπάλληλοι του ΚΕΠΥΟ

Τρεις πρώην υπουργοί Εθνικής Άμυνας στο σκάνδαλο με τις μίζες των υποβρυχίων!

Στη Βουλή εντός των ημερών η δικογραφία. Διαβάστε εδώ.

Καταχρεωμένες επιχειρήσεις τα δύο μεγάλα κόμματα…

.fullpost { display: none; }

Οι τράπεζες κρατούν στη ζωή ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.

Snow has fallen in Lahore, apparently for the first time ever!

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τις «528 ΜΚΟ στο τραπέζι» περιλαμβάνουν μόνο τους τίτλους των ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν και είναι ήδη αρκετά αποκαλυπτικά, αφού είναι μάλλον απίθανο να συνεισέφεραν στην αναπτυξιακή συνεργασία κάποιες θεατρικές ομάδες ή «κέντρα μελισσοθεραπείας» που αναφέρονται. Όμως οι πραγματικές διαστάσεις του θέματος αποκαλύπτονται όταν δει κανείς τα πρόσωπα πίσω από τις «σφραγίδες», που δεν φαίνονται στα πρόσφατα δημοσιεύματα. Το 2005 η εφημερίδα «Το Παρόν» είχε δημοσιεύσει έναν κατάλογο που αποκάλυπτε με κάθε λεπτομέρεια τις ΜΚΟ που έλαβαν χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών ως το 2004, και (το σημαντικότερο) τα πρόσωπα που τις αποτελούσαν. Στον κατάλογο αυτό διαβάζουμε ότι χρηματοδοτήθηκαν για «δράσεις ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής βοήθειας σε αναπτυσσόμενες χώρες» κλπ., μεταξύ άλλων και οι ακόλουθες ΜΚΟ:

– Πολίτες σε Δράση, (250.000 Ευρώ) με ιδρυτικό μέλος τη Μαρία Δαμανάκη

– ΚΕΔΕ Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (399.694 Ευρώ) με ιδρυτικό μέλος την κα Μαργαρίτα Παπανδρέου

– Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, με ιδρυτικό μέλος τον κ. Ν. Χρυσόγελο

– Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών – Ανδρέας Παπανδρέου, (420.500 Ευρώ)

– Ένωση Πολιτών Θεσσαλονίκης για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό, με ιδρυτικά μέλη τους κκ. Γιάννη Μπουτάρη και Σπύρο Βούγια

– Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, με ιδρυτικό μέλος τον κ. Μιχάλη Τρεμόπουλο

– ΕΤΕΠΕ Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Έρευνας, (30.000 Ευρώ), με υπευθύνους τους κκ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

Επίσης στις χρηματοδοτηθείσες ΜΚΟ περιλαμβάνεται το γνωστό «Συμβούλιο Ελληνοτουρκικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας» (178.372 Ευρώ), αλλά και άλλοι ενδιαφέροντες τίτλοι όπως «Όμιλος Παγκόσμιας Διακυβέρνησης», «Κύκλος της Πάτμου», κλπ.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:

1. Ασχέτως του ποιές δράσεις υλοποίησε το «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη» (ποιές άραγε;), δεν τίθεται ζήτημα ηθικής τάξεως όταν ένας υπουργός χρηματοδοτεί την πολιτική δράση της μητέρας του με 399.694 Ευρώ από δημόσιο χρήμα;

2. Ποιές ακριβώς «δράσεις αναπτυξιακής βοήθειας σε αναπτυσσόμενες χώρες» προσέφεραν οι «Πολίτες σε Δράση» της κας Δαμανάκη, που όλως τυχαίως την εποχή της χρηματοδότησης (2003-2004) μεταπήδησε από το Συνασπισμό στο ΠΑΣΟΚ;

3. Ποιές ακριβώς «δράσεις αναπτυξιακής βοήθειας σε αναπτυσσόμενες χώρες» προσέφεραν ο κ. Μπουτάρης και ο κ. Βούγιας με την Ένωση Πολιτών Θεσσαλονίκης; Περιλαμβάνεται σε αυτές τις δράσεις η γνωστή πρόταση του κ. Μπουτάρη να μετονομασθεί κεντρική λεωφόρος της Θεσσαλονίκης προς τιμήν του Κεμάλ Ατατούρκ;

4. Από πού κι ως πού το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών χρηματοδότησε άτομα όπως ο κ. Βαλλιανάτος που θεωρεί ότι τα Σκόπια δικαιούνται να ονομάζονται «Μακεδονία», ο κ. Τρεμόπουλος με τις επίσης γνωστές απόψεις περί Μακεδονικού ή ο κ. Δημητράς που ζητάει «να πιεστεί η Ελλάδα να επιστρέψει τις περιουσίες των εθνικά Μακεδόνων»; Με ποιά λογική το ελληνικό ΥπΕξ επί υπουργίας Γ. Παπανδρέου χρηματοδότησε τους κύριους προπαγανδιστές των σκοπιανών θέσεων εντός Ελλάδος;

5. Το ΙΣΤΑΜΕ Ανδρέας Παπανδρέου ποιά ακριβώς «δράση αναπτυξιακής βοήθειας» οργάνωσε, ώστε να δικαιούται 420.500 Ευρώ από δημόσιο χρήμα;

6. Αλήθεια, η Επιτροπή Αξιολόγησης των ΜΚΟ που προβλέπεται από το άρθρο 11 του ν. 2731/1999, λειτούργησε ποτέ; Και αν λειτούργησε, πώς έκρινε τις παραπάνω ΜΚΟ και πώς αξιολόγησε άραγε το έργο της μητέρας του υπουργού; (εδώ γελάνε…)

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: ο Γ. Παπανδρέου, ως τότε υπουργός Εξωτερικών, είναι υπόλογος για αυτό το «φαγοπότι». Σίγουρα πολιτικά υπόλογος, ενδεχομένως και ποινικά υπόλογος.

Όχι μόνο διαχειρίστηκε αυτό το όργιο σπατάλης μεταξύ 1999 και 2004, αλλά ήταν και εκείνος που το ξεκίνησε, ιδρύοντας την ΥΔΑΣ του ΥΠΕΞ το 1999. Και επιπλέον, το 2002 πήρε και τις αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις του ΥΠΕΘΟ στη δική του αρμοδιότητα. Δηλαδή υπήρξε ο απόλυτος κυρίαρχος της διαχείρισης αυτών των κονδυλίων. Και αντί να τα χρησιμοποιήσει προς το εθνικό συμφέρον, τα χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει την προσωπική του αυλή, να χρηματοδοτήσει συγγενικά του πρόσωπα και να ενισχύσει ανθρώπους και απόψεις που ίσως είναι συμπαθείς στον ίδιο, αλλά σίγουρα αντιστρατεύονται το ελληνικό εθνικό συμφέρον.

Μήπως λοιπόν ο τότε υπουργός Εξωτερικών και σημερινός πρωθυπουργός διέπραξε τα αδικήματα της απιστίας κατά του Δημοσίου και της παράβασης καθήκοντος, έστω ως ηθικός αυτουργός, όταν χρηματοδοτούσε από τα κονδύλια του Υπουργείου του οργανώσεις και πρόσωπα που (α) δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις του νόμου και (β) στρέφονταν κατά των εθνικών συμφερόντων;

Ο κύριος εισαγγελέας, που ξεκίνησε την έρευνα για τις ΜΚΟ, έχει τα «κότσια» να την πάει μέχρι τέλους;  Το ελπίζουμε.

Green vs. Green in California: «No blood for solar!»

Volcanic eruptions driving prices higher!

«Since late November, Kizimen, Sheveluch, Karymsky, and Kliuchevskoi have been erupting almost constantly.”

«Volcanoes on the country’s eastern seaboard of Kamchatka have been unusually active for the last six months,» says Aris. «The dust they threw up diverted winds in the Arctic, pushing cold air over Europe and North America and causing the unusually cold winter, say scientists.»

«This string of volcanoes, 29 of which are active, could cause more problems this year, depressing harvests around the globe just as food prices soar, and culminating in a second freezing winter.

.

Νέα παρέμβαση Μίκη Θεοδωράκη

«Οι αντιδράσεις των Ελλήνων απέναντι στα μέτρα που προωθεί η τρόϊκα, θα πρέπει να έχουν τα χαρακτηριστικά παλαϊκού – απελευθερωτικού αγώνα», είπε ο μουσικοσυνθέτης και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης.Κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα ότι ευθύνονται για τη δεινή, όπως είπε, κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν και να επιδείξουν ανυπακοή.

900% περισσότερες πιθανότητες για πρόκληση ναρκοληψίας με το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων!…

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξετάζει αυτό τον καιρό εκθέσεις από 12 διαφορετικές χώρες, οι οποίες αναφέρουν ο εμβολιασμός για την γρίπη H1N1 (γρίπη των χοίρων) είναι υπεύθυνη για την πρόκληση ναρκοληψίας, μιας διαταραχής που περιλαμβάνει ακραία χρόνια κόπωση και τάση να κοιμάσαι ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση.

Λαμβάνοντας υπόψη τον ηγετικό ρόλο του ΠΟΥ στην προώθηση της «πανδημίας» της γρίπης των χοίρων που οδήγησε στις εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού κατά πρώτο λόγο, είναι εξαιρετικά απίθανο αυτός ο φαύλος οργανισμός να μπορέσει ποτέ να βγει και να καταδικάσει τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων, άσχετα με το πόσες εκθέσεις και μελέτες θα δημοσιευθούν. Άλλωστε, η παραδοχή ότι τα εμβόλια δεν ήταν όλα έτσι όπως ισχυρίστηκαν ότι είναι, εκθέτει τον οργανισμό ως διακινητή ψεμάτων. Στις αρχές του 2010, αποδείχθηκε η αλήθεια ότι η ‘πανδημία’ του ΠΟΥ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία οργανωμένη φάρσα για να διασπείρουν τον φόβο και να δρέψουν αισχρά κέρδη. Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν εκτεθεί για την άσκηση πίεσης προς την ΠΟΥ να κηρύξει πανδημία, προκειμένου να πιέσει για τα εμβόλιά τους. Τα κέρδη για το Pandemix της GlaxoSmithKline εκτοξεύθηκαν σε πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ως αποτέλεσμα της εκστρατείας του εκφοβισμού.

. Alaska’s coordinator for endangered species: ‘Polar bears are at an all-time high of abundance level’.

«Είμαι αποφασισμένος να επιτύχω την εκτέλεσιν των σκοπών οι οποίοι μου ανατέθηκαν απο την κυβέρνησίν μου, και αν αυτό δεν γίνει, το νόμισμα δεν θα κρατηθεί σταθερόν και ο λαός δεν θα τραφεί»: Νοέμβριος 1944 – Άγγλος στρατιωτικός διοικητής Σκόμπυ…

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από  την προδοσία τού παππού παπατζή και των λοιπών γενίτσαρων, κατ΄εντολή των μισανθρώπων Τσώρτσιλ-Στάλιν, που συμφώνησαν στη Μόσχα τον Οκτώβριο του 1944 τη γενοκτονία των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ Ελλήνων. ΤΙ κέρδισαν; ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ από τα έξοδα η βρετανική «αυτοκρατορία»,  ΚΑΝΕΝΑΣ σταλινικός δεν ηρέμησε ποτέ, ενώ οι μυρμηγκοάμυαλοι δολαριανοί τοκογλύφοι τυραννιούνται από τότε με τους λαούς που ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ για ΑΦΟΒΗ ΖΩΗ, όπως αξίζει στους ανθρώπους!

Conventional wisdom tells us that if the next election really is about the cost of living, Gillard is already dead.

The carbon price is on track to kill a fourth political leader.

Η υπουργός Περιβάλλοντος δεκανίκι στα χρηματιστηριακά παιχνίδια της European Goldfields;

Στις 23 Φεβρουαρίου το Reuters δημοσίευσε δηλώσεις της Υπουργού Περιβάλλοντος κας Μπιρμπίλη, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση δεν είναι ακόμα έτοιμη να δώσει στην Ελληνικός Χρυσός, που ανήκει κατά πλειοψηφία στην European Goldfields, άδεια για την εκμετάλλευση χρυσοφόρων κοιτασμάτων στην Χαλκιδική, λόγω των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας.

-15. Οι κάτοικοι των ορεινών πομάκικων οικισμών ανέφεραν συχνά την παρουσία ξένων στοιχείων στην περιοχή τους που δραστηριοποιούνταν πολιτικά προσπαθώντας να παρέμβουν στο ζήτημα της ταυτότητάς τους. Ανέφερε χαρακτηριστικά κάποιος πληροφορητής: «Στα χωριά μας υπάρχουν 30-35 άτομα που χαλάνε την κατάσταση. Κάποιοι από αυτούς είναι από την Τουρκία. Κάθε βράδυ μαλώνουμε με αυτό το θέμα». Πληροφορητής από το χωριό Χρυσό (περιοχή Σμίνθης) 65 ετών (16/10/2007).

16. Στις 1/6/2008 η Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου, πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου των Ρομά Γυναικών του Δροσερού έπεσε θύμα ξυλοδραμού από άνδρες στον οικισμό του Άβαντα στην Αλεξανδρούπολη βλ. εφ. Εμπρός 3/6/2008 σ. 13Q «Τη χτύπησαν γιατί είπε ότι είναι Ελληνίδα Ρομά», Αντιφωνητής «Στο κράτος της οδού Άβαντος» 11/6/2008 σ. 4.

17. Eίναι η παράδοση της ομαδικής αυτοκτονίας των κοριτσιών (Ν.Κόκκας, Ν.Κωνσταντινίδης, Ρ.Μεχμεταλή, Τα Πομακοχώρια της Θράκης. Ιστορία, γλώσσα, περιήγηση, λαϊκός πολιτισμός. Οδυσσέας, Αθήνα 2003, σ. 130) Σύμφωνα με αυτή, νέες Πομακοπούλες προτίμησαν να γκρεμιστούν από ένα βράχο για να αποφύγουν τη σύλληψη από τους Τούρκους.

Οι απελευθερωτκές απόψεις για ασθένειες – εμβόλια – αυτισμό που  ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να συζητήσουν τα ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΑ ψοφο-ιερατεία:

Mε τη σημείωση ότι οι παρακάτω διασώστες μάλλον θεωρούν αυτονόητο και δεν αναφέρονται στις ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ συνήθειες των αιωνόβιων.

Dr. Michael A. Gruttadauria is the father of two children diagnosed with Autistic Spectrum Disorders.

Over 6 years ago, after being told of his first child’s’ diagnosis, he set out to find a way to increase brain functionality in children on the spectrum. He spent literally thousands of hours researching the research and what he found was truly startling.

http://www.scribd.com/doc/21531088/Dr-Michael-Gruttadauria-s-Presentation.

Απόσπασμα από συνέντευξη του μοριακού βιολόγου Dr. Stefan Lanka:

Επιδοτούμενη τρομολαγνεία:

Δηλαδή δεν υπάρχει γρίπη των πτηνών;

Από τον 19ο αιώνα παρατηρήθηκαν κάποιες αρρώστιες σε πτηνοτροφεία όπως κυάνωση, μειωμένη παραγωγή αυγών, ατσούμπαλο φτέρωμα, και σημειώθηκαν ακόμα και κάποιοι θάνατοι πτηνών. Αυτές οι αρρώστιες ονομάστηκαν «πανούκλα των πτηνών». Στα σημερινά πτηνοτροφεία, κυρίως εκεί που κρατάνε τα κοτόπουλα σε κλουβιά, πολλά απ’ αυτά πεθαίνουν κάθε μέρα σαν συνέπεια της φυλάκισής τους. Οι συνέπειες αυτού του μαζικού σταβλίσματος μετονομάστηκαν απλά από «πανούκλα των πτηνών» σε «γρίπη των πτηνών». Εδώ και δεκαετίες παρακολουθούμε το πώς αποδίδουν αυτή την καταστροφή στην ύπαρξη κάποιου υποτιθέμενου ιού, ώστε να αποσπαστεί η προσοχή μας από τις πραγματικές αιτίες.

Τα εκατομμύρια κοτόπουλα, τότε, που φέρονται να έχουν πεθάνει από τη γρίπη των πτηνών, πέθαναν ουσιαστικά από άγχος και διάφορες ελλείψεις ή δηλητηριάσεις;

Όχι! Αν ένα κοτόπουλο κάνει λιγότερα αυγά ή πάθει κυάνωση και επιπλέον διαγνωστεί σαν Η5Ν1-θετικό, τότε εξολοθρεύουν και όλα τα υπόλοιπα κοτόπουλα. Κάπως έτσι προκύπτει ο αριθμός των εκατομμυρίων κοτόπουλων που «αποδεκατίστηκαν από τον ιό Η5Ν1».

Αν κοιτάξουμε προσεκτικότερα, τότε θα διακρίνουμε μια στρατηγική δεκαετιών πίσω από όλα αυτά: πρόκειται για έναν τρόπο που εφαρμόζεται στη Δύση ώστε να πλουτίζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, αφού τα ζώα που εξολοθρεύονται σαν υποτιθέμενα θύματα της επιδημίας, αποζημιώνονται δημοσία δαπάνη με την υψηλότερη τιμή του εμπορίου. Στην Ασία, πάλι, και σε άλλα μέρη όπου τα πουλερικά εκτρέφονται με επιτυχία, τορπιλίζεται η αγορά τους συστηματικά και εμπαθώς από τον FAO (Food and Acricultural Organisation) υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Έτσι, οι μεγάλοι πτηνοτρόφοι στη Δύση δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν και όταν οι τιμές πέσουν, φροντίζουν να πάρουν από τους κτηνιάτρους τους μια διάγνωση επιδημίας, ώστε με αυτόματη διάθεση όλων των πουλερικών τους στη χωματερή, να κερδίσουν πολύ περισσότερα χρήματα από το κράτος, από όσα θα κέρδιζαν με την κανονική διάθεσή των πτηνών τους στην αγορά.

Με δυο λόγια: είναι μια σύγχρονη επιδοτούμενη απάτη με πρόκληση καταλυτικού φόβου, η οποία ταυτόχρονα εγγυάται ότι κανείς δε θα ζητήσει αποδείξεις.

Από τι πέθαναν οι άνθρωποι, στους οποίους βρέθηκε ο ιός Η5Ν1;

Υπάρχουν ελάχιστες μόνο αναφορές διαθέσιμες στο κοινό για τα συμπτώματα που παρατηρήθηκαν και για το πώς αντιμετωπίστηκαν, ενώ οι συγκεκριμένες περιπτώσεις ήταν σαφείς: άνθρωποι με συμπτώματα κρυολογήματος που είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια κυνηγών του «ιού» Η5Ν1, θανατώθηκαν με τρελές ποσότητες χημειοθεραπείας που θα αναχαίτιζε, υποτίθεται, τον ιό-φάντασμα. Απομονωμένοι σε θαλάμους από νάιλον, και περιτριγυρισμένοι από τρελούς με διαστημικές στολές, αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν μέσα σε τρομώδη φόβο από πολλαπλές οργανικές ανεπάρκειες.

Τελικά δεν υπάρχει πουθενά αυτός ο ιός της γρίπης των πτηνών;

Στον άνθρωπο, στο αίμα και σε άλλα υγρά του σώματος, στα ζώα ή σε φυτά, κανείς δεν είδε και δεν απέδειξε δομές που να μπορούν να χαρακτηριστούν σαν ιοί της γρίπης των πτηνών, της κοινής γρίπης, ή σαν οποιοιδήποτε άλλο παθογόνο ιό. Τα αίτια των ασθενειών που αποδίδονται σε ιούς, όταν εμφανίζονται γρήγορα, διαδοχικά, ή ταυτοχρόνως σε πολλά άτομα όπως και στα ζώα, είναι από καιρό γνωστά.

Και το κυριότερο: για τους ιούς, ως υπαίτιους για πρόκληση ασθενειών, πολύ απλά δεν υπάρχει καμιά θέση στην Βιολογία.

Θα πρέπει να αγνοήσω

* τις αντιλήψεις της Νέας Ιατρικής του Dr. Hamer, σύμφωνα με τις οποίες τα αίτια των ασθενειών οφείλονται σε τραυματικά γεγονότα (σοκ),

* να αγνοήσω τις αντιλήψεις της Χημείας σχετικά με τις συνέπειες των δηλητηριάσεων και των ελλείψεων, καθώς και

* τις αντιλήψεις της Φυσικής για τις συνέπειες των ακτινοβολιών,

* για να βρω χώρο για φαντασιώσεις όπως είναι οι ιοί που προκαλούν ασθένειες.

Τότε γιατί υπάρχουν ακόμα ισχυρισμοί περί παθογόνων ιών;

Οι συμβατικοί γιατροί έχουν ανάγκη από τον καταλυτικό, αποβλακωτικό και ολέθριο φόβο για παθογόνους ιούς-φαντάσματα, σαν κεντρική βάση της ύπαρξής τους:

* Πρώτον, για να ρημάζουν μαζικά τους ανθρώπους με τα εμβόλια ώστε να οικοδομήσουν έναν πελατειακό κύκλο χρονίως άρρωστων και ευπαθών ατόμων, που θα τους επιτρέπουν οποιοδήποτε πειραματισμό πάνω τους.

* Δεύτερον, για να μη χρειαστεί να παραδεχτούν ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς στη θεραπεία των χρόνιων ασθενειών και ότι σκότωσαν και συνεχίζουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους απ’ όσους κατάφεραν όλοι οι πόλεμοι μαζί μέχρι σήμερα. Κάθε συμβατικός γιατρός έχει επίγνωση αυτής της πραγματικότητας, αλλά πολύ λίγοι μόνο τολμούν να την αναφέρουν. Δεν είναι να απορεί κανείς που οι συμβατικοί γιατροί έχουν μακράν το υψηλότερο ποσοστό περιπτώσεων αυτοκτονίας σε σχέση με άλλες επαγγελματικές ομάδες.

* Τρίτον, οι συμβατικοί γιατροί έχουν ανάγκη τον καταλυτικό και αποβλακωτικό φόβο περί διαβολικών ιών, ώστε να καλύψουν τη δική τους προέλευση σαν καταπιεστές και θανατηφόρα όργανα του επιβλητικού Βατικανού, με τα «λευκά άμφια» του πρώιμου Μεσαίωνα, που αποτελούσαν ένα ολοφάνερο όργανο θανάτωσης και βασανισμού της Ιεράς Εξέτασης.

Η συμβατική Ιατρική ήταν και είναι ο πιο σημαντικός στυλοβάτης όλων των δικτατοριών και των κυβερνήσεων που δε θέλησαν να υπακούσουν στο γραπτό νόμο, στους θεσμούς και στα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλαδή στο δημοκρατικά θεσμοθετημένο κοινωνικό συμβόλαιο. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η συμβατική ιατρική μπορεί και της επιτρέπεται πραγματικά να κάνει τα πάντα, χωρίς να υπόκειται σε κανέναν έλεγχο. Αν δεν υπερνικήσουμε αυτό το εμπόδιο, θα αφανιστούμε όλοι από την συμβατική Ιατρική.

Καθένας που έχει τα μάτια του ανοικτά, έτσι θα το δει. Ο Ivan Illich προειδοποιούσε γι’ αυτόν τον κίνδυνο ήδη από το 1975, στην ανάλυσή του «Η απαλλοτρίωση της υγείας» (Die Enteignung der Gesundheit). Αυτό το βιβλίο υπάρχει και σήμερα με τον τίτλο «Η Ιατρική Νέμεση» («Die Medizinische Nemesis», και στα αγγλικά «Medical Nemesis»).

Ο Γκαίτε περιέγραψε πολύ εύστοχα τη φύση της συμβατικής Ιατρικής στον «Φάουστ»:

Ο Γκαίτε, τους συμβατικούς γιατρούς, αυτούς που δίνουν «ματζούνια της Κόλασης», δηλαδή δηλητηριώδεις ουσίες, τους ονομάζει «θρασείς φονιάδες», οι οποίοι ακόμα και σήμερα επαινούνται.

4,985 earthquakes strike Christchurch areasince September.

Is Christchurch headed for a volcanic eruption?. Global warming in the Gulf of Finland – Russia sends nuclear icebreaker

According to the Russian Ministry of Transport, 67 ships were waiting for the help of icebreakers in the eastern Gulf of Finland on Monday.

Twelve icebreakers were trying to assist them, but the ice conditions were too difficult.

The ice situation off St. Petersburg has been severe from the beginning of February, with pack ice up to a metre thick.

Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει Γιωργάκη, πέσε απ’ το μπαλκόνι!

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: Η διοίκηση του σταθμού ζήτησε την απολογία της κ. Δέσποινας Μηλιάδου, δημοσιογράφου του δημοτικού ραδιοσταθμού Θεσσαλονίκης, επειδή κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο FM-100 ανέφερε τη φράση «Βόρειος Ήπειρος»! Το «έγκλημα» αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον άγρυπνο φρουρό των δικαιωμάτων των Τούρκων, Εβραίων και ομοφυλόφιλων και διαμέσου της αντιπροέδρου της ΔΕΠΘΕ, Σοφίας Ασλανίδου, κλήθηκε η εν λόγω δημοσιογράφος σε απολογία με την αιτιολογία ότι η ατυχής φράση που επιλέχθηκε …προκαλεί!

Καλά διαβάσατε, «προκαλεί» το «Βόρειος Ήπειρος», ενώ τα τζαμιά και οι μουφτήδες του Μπουτάρη δεν είναι πρόκληση, αλλά βαθιά κατανόηση και κίνηση αγάπης στους παρεξηγημένους γείτονες Τούρκους.

 

Huge quake hits Christchurch, NZΤουλάχιστον 65 νεκροί από ισχυρή σεισμική δόνηση στη Νέα Ζηλανδία.

Nov 20 1869 : A Low CO2 Tornado Destroyed Georgetown, Colorado

NOAA Rebukes Gore’s (& Other Warmists’) Snowstorm Claims! NOAA Finds ‘Record-setting snowstorms were the result of natural causes’ — not man-made global warming!

Would they “save” the planet like this if it was their own cash?

One sign that you’re dealing with a faith rather than a rational belief is that reason – in the form of a cost-benefit analyses – goes out the window:

TAXPAYERS will soon be spending several hundred thousand dollars on rooftop solar at Parliament House in Canberra to save just $9500 a year in electricity costs.

«Green» America burns food for fuel while poor people go hungry

«Ψοφήστε από την πείνα!»

Ο Ρόμπερτ Ζέλικ, πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι οι ακολουθούμενες πολιτικές έχουν επιφέρει αύξηση της φτώχειας, «σπρώχνοντας» 44.000.000 επιπλέον ανθρώπους κάτω από τα όρια της επονομαζόμενης «ακραίας φτώχειας» (δηλαδή κάτω από 1.25 $/μέρα).

Τα πράγματα είναι απλά: Οι άνθρωποι αυτοί, η ολιγαρχία που μας κυβερνά, με πρώτες και καλύτερες τις τράπεζες μας παίρνουν και τα σώβρακα, και δε σταματάνε αν εμείς δεν τους σταματήσουμε.

Φιλιππίνες: Εξερράγη ηφαίστειο, στα τρία χλμ. η στάχτη

Europe should return to goat-based economy

Saturday 19th February 2011

Mt Etna Volcano, Italy

Mt Etna’s second eruption of the year occurred at SE crater on 18th February, 36 days after the previous eruption. The eruption lasted 11 hours and produced strombolian activity, fountains, and a lava flow.

.“Our scientific Solar-lunar forecasting can improve on standard warmist Meteorology on all time scales from years to half a day ahead” said Piers Corbyn as auroral displays vaulted the skies and extreme weather events struck in both hemispheres in line with his predictions. Our SLAT (Solar Lunar Action Technique) predicts weather years ahead of standard meteorology and improves on standard forecasts in the important periods of extreme weather – even half a day ahead.

“CO2 warmism can predict nothing and is disproved by observations irrespective of other ideas. However politicians refuse to listen to our scientific solar-driven forecasts or apply our predictions because that entails admitting that CO2 drives nothing and their con & plunder CO2 warmism would be exposed as a self-interested desperate cult ideology with no purpose other than to propagate itself. It is build on tricks and fraud and will not go quietly. It must be destroyed.

. Again, if warmist Michelle Obama can choose to take all of these unnecessary fossil-fueled trips, why shouldn’t I have the right to buy a single 60-watt incandescent light bulb?

. Unfunded Bloggers  Defeating Multibillion Dollar International Climate Scam !

. European Union faces legal action over fraudulent carbon emissions trading | Busine The Guardian

. «Kerry apologized to a woman who said he called her a Neanderthal for not believing in global warming.»

Angry constituents confront John Kerry in Northampton.

Να σε χαιρόμαστε «γίγαντα» «πρωθυπουργέ»! Μέχρι και κορίτσια έσφαζαν οι κοσσοβάροι για να πουλήσουν τα όργανα τους. Bravo Yiorgos!

Πιστός στην προώθηση των τουρκικών συμφερόντων ο ΓΑΠ…

Η τιμή του καλαμποκιού έχει βρεθεί σε δυσθεώρητα ύψη, αγγίζοντας τα 290 δολ. ανά τόνο, ενώ το πετρέλαιο έχει επιστρέψει πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι. Η εκτίναξη στις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας αποτελεί πλέον σημαντικό οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό κίνδυνο για τις αναδυόμενες οικονομίες. Οι υπουργοί Οικονομικών των 20 ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη συναντώνται στο Παρίσι για να συζητήσουν την κρίση τροφίμων, ενόσω κλιμακώνεται η ένταση από την πείνα και την πολιτική αστάθεια σε χώρες με έλλειμμα τροφίμων στην Αφρική, στη Μέση Ανατολή και ακόμη παραπέρα. Ο Sarkozy έχει θέσει το θέμα της ασφάλειας τροφίμων στην κορυφή της ατζέντας της γαλλικής προεδρίας στην G20.

Επιστροφή στη φύση λόγω κρίσης

Ολοένα και περισσότεροι νέοι επιστρέφουν στις ρίζες τους αφού η ανεργία τους έχει γονατίσει. Μέχρι και κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων προτιμούν την καλλιέργεια της γης και την εκτροφή ζώων.

http://news247.gr/ellada/oi_ellhnes_strefontai_sthn_eparxia_kai_sta_paradosiaka_epaggelmata.782287.html.

Σημειώνουμε ότι ακόμα προκαλεί σύγχυση ο μακραίωνος εθισμός στην ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗ-ΕΥΑΛΩΤΗ στις κακοκαιρίες γεωργία/αγροτική δουλεία, αντί για την ΕΥΕΛΙΚΤΗ αιγοτροφική ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ που μας ελευθέρωσε το 1821-1940.

Άγριο ξύλο για θέση σε φανάρι

Συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ αλλοδαπών μικροπωλητών για την καλύτερη θέση σε φανάρι. Δέκα αλλοδαποί επιτέθηκαν με ρόπαλα σε νεαρό, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο http://news247.gr/ellada/me_enan_traymatia.782417.html

Με έκθεση για τον Ρήγα Φεραίο εγκαινιάζεται ο ιστορικός πύργος Νεμπόισα.

Ποιόν ρώτησε ο Κολοκοτρώνης αν πρέπει να παραδοθεί;

Μεγάλη ιστορική αποκάλυψη:

Κι ΑΛΛΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ πώς θα καταλήξουν οι εγωμανείς και όσα αθώα θύματά τους παρασύρουν μακριά από ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ:

Is Germany’s West Eifel volcanic field awakening?

Swarm of earthquakes in the area

Last erupted in sync with the ice-age cycle…

KOBLENZ, Germany – Beneath the calm waters of Germany’s famous Laacher See lake lies a potential killer that could devastate a good portion of Europe, says this article on The Extinction Protocol.

«Today the region near Koblenz was shaken by a swarm of 7 earthquakes beginning with a 4.5 magnitude quake which erupted at a depth of 6 km.»

We think this is an indication, the article warns, that Germany’s super-volcano is awakening.

Άρθρο του Στάθη με τίτλο «Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης»

Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 ευρώ.

Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.

Τι τρόμος είναι αυτός;!

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα.

Τι οργουελικός εφιάλτης!

Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ’ τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης να αρπάξουν απ’ το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να τη δαγκώσουν να τη διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να τη φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει – και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.

Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος Ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά

με όλην τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται – είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;

Όχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός, είναι φασισμός,

είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό.

Τίποτα απ’ όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους.

Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.

Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ’ τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ’ αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα του πρασινοφρουρισμού.

Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα.

Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό τη δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ’ το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις, αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ’ όσον έβλαψε η μαύρη πανώλη το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.

Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.

Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό, δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.

Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα, οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χειρ και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων – είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.

Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας – με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες…

Ντροπή!

South Korea chaos – Heaviest snowfall in a century –

More on the way

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν εχθές πως θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο “ανοιχτόμυαλος” και πάντα φίλος των μεταναστών γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας [ο οποίος τώρα «τα γυρίζει»…] στην περιοχή τής πλατείας Βικτωρίας. Φυσικά το γεγονός δε μας εξέπληξε καθώς οι επιθέσεις από λαθρομετανάστες στη συγκεκριμένη περιοχή όπως και σε πολλές άλλες που υποφέρουν από την παρουσία εκατοντάδων λαθραίων εγκληματιών είναι συχνότατη. Ναι, από αυτούς που κόβουν χέρια και λαιμούς για να κλέψουν χρυσές καδένες, σταυρούς ή ρολόγια.

Όλα αυτά αποτελούν προκατάληψη ενάντια στους κακόμοιρους αυτούς ανθρώπους που η μοίρα τους πέταξε στην Ελλάδα κι εμείς οι ρατσιστές παραπονιόμαστε που μας κλέβουν και μας σκοτώνουν. Είμαστε τελείως αναίσθητοι!

. Chinese companies mass producing fake rice out of plastic

. Winter storm: Map shows most of Northern Hemisphere covered in snow and ice!!!…

. The Nazi Origins of Apocalyptic Global Warming Theory.

. Russian Winter: severe cold to invade Moscow and Eastern Europe…

. NASA : Climate Models Can’t Forecast Arctic Ice!…

.TOO HOT : Ecofascist Hansen Global Warming Event Cancelled Due To Snow!!!…

. Exposing The Fake Scientists.

. The Citizens Commission on Human Rights (CCHR) is a nonprofit mental health watchdog, responsible for helping to enact more than 150 laws protecting individuals from abusive or coercive practices. http://www.cchr.org

The Central England Temperature record is one of the longest continuous temperature record in the world extending back to the Little Ice age in 1659. December 2010 was the coldest December in 120 years and the Second Coldest December Temperature in the entire record (352 years).

. Cold Weather Brings New Agro-Crises to Mexico

. Get Ready… Junk Scientist Al Gore Predicted North Pole Will Be Completely Ice Free By Next Year…

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ…

Σερβάς Ντερούζ (ΤΡΟΪΚΑ) «H Ελλάδα θα πρέπει να αντλήσει έσοδα 50 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έως το 2015»

Η κυβέρνηση έσπευσε να αντιδράσει και να χαρακτηρίσει «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της τρόικας…

Ωστόσο, την ίδια στιγμή που οι εκπρόσωποι της τρόικας προκαλούσαν πανικό και αντιδράσεις στην κυβέρνηση με το «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας που πρότειναν, το υπουργείο Οικονομικών, με ανακοίνωσή έδινε στη δημοσιότητα το «επικαιροποιήμενο μνημόνιο», όπως αυτό προέκυψε από τις συζητήσεις και τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα. Στην ανακοίνωση του υπουργείου λοιπόν αναφέρεται ότι στο «επικαιροποιήμενο μνημόνιο» προβλέπονται έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις ύψους 50 δις ευρώ την περίοδο 2011- 2015, εκ των οποίων τα 15 δισ. ευρώ έως το 2012. Επιπλέον από τις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, επισημαίνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων ύψους 50 δις.

Τελικά μπορεί να θεωρείτε εμάς, αλλά εσείς είστε οι ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

Τα σκουλήκια, οι «ξεπουλητάδες», οι εθνοπροδότες, οι Νενέκοι, οι Εφιάλτες, τα «τσόκαρα» της πολιτικής…

Ακούστε κι εσείς κότες 156άρηδες του «ναι σε όλα» Τα ίδια σκατά είστε κι εσείς, ίδιοι κι όμοιοι με τον αρχιηλίθιο υπάλληλο του αιματοβαμμένου διεθνούς κεφαλαίου…

Ρε τσογλάνια του κερατά, ξεπουλάτε την Πατρίδα μας γιατί έτσι σας γουστάρει; Ρε βρομερά πολιτικά ψοφίμια, στην Ευρώπη στήνουν δημοψηφίσματα για τα «τζαμιά» και τις «μπούρκες» κι εσείς «στη ζούλα» πάτε να ξεπουλήσετε την Ελλάδα; Τα ποτάμια του αίματος που έχυσαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας;

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ…

Χάρρυ Κλυνν

.  ΟΛΗ η ΓΗ είναι ένα ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ που ΚΑΙΕΙ ΣΥΧΝΑ τους εγωμανείς και όσους άλλους παρασέρνουν κατά της ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ και της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ.

Με την κατατρομοκράτηση εγκύων-εμβρύων-νηπίων τις τελευταίες χιλιάδες χρόνια, οι πρώτοι εγωμανείς φοβικοί στη Μ. Ανατολή σταδιακά έθισαν αυτο/καταστροφικά στο φόβο μεγάλο μέρος τής ανθρωπότητας… Με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, πρέπει να σταματήσουμε την κατρακύλα!

ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ = λιγότερος φόβος = περισσότερη ασφάλεια για ΟΛΟΥΣ!

«Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι τα βασανιστήρια και ο ακρωτηριασμός των παιδιών [βλ. περιτομή, σκιάχτρα κ.ά τρομοκρατήσεις…]. Η κακοποίηση και η παραμέληση των παιδιών, ιδιαίτερα στις ακραίες μορφές της, αποτελεί μια μορφή βασανιστηρίων και ακρωτηριασμού»: dr James Prescott, Ph.D.

Developmental Neuropsychologist, Cross-Cultural Psychologist

Σε νεογνά και βρέφη η περιτομή για φυσιολογική φίμωση αποτελεί βίαιη και ακρωτηριαστική πράξη χωρίς ιατρική ένδειξη. Επιπρόσθετα, η επέμβαση σε μωρό χωρίς χρήση αναισθησίας αποτελεί, πέρα από εντελώς αχρείαστη, και βάρβαρη πρακτική που έχει τραυματικές συνέπειες στον ψυχισμό του ευαίσθητου βρέφους. Έρευνα στο Λίβερπουλ της Αγγλίας έδειξε ότι η υπάρχει υπερδιάγνωση της παθολογικής φίμωσης και ότι η εγχείρηση γίνεται 8 φορές πιο συχνά από όσο θα έπρεπε:

Στέλιος Παπαβέντσης, M.R.C.P.C.H., D.C.H. I.B.C.L.C.

Παιδίατρος – Σύμβουλος Γαλουχίας

Circumcision Trauma

Ο εβραίος ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ καθηγητής Ντομέργκ (R. Dommergue) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ότι η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΗ βρεφική περιτομή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την ορμονική ισορροπία, δημιουργώντας ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ…:

Roger Dommergue – Interview 2-4 / βλ. 3′ 30».

DOCTORS OPPOSING CIRCUMCISION (D.O.C.)

D.O.C. is an organization of physicians, and others who are opposed to non-therapeutic neonatal circumcision. D.O.C. has members in 50 States, 12 Canadian Provinces and Territories, and in nations on six continents. These doctors recognize that no one has the right to forcibly remove sexual body parts from another individual. http://www.doctorsopposingcircumcision.org

End circumcision: http://NoCirc.org

Circumcision mythology rebutted: http://Circumstitions.com

.  ΟΛΗ η ΓΗ είναι ένα ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ που ΚΑΙΕΙ ΣΥΧΝΑ τους εγωμανείς και όσους άλλους παρασέρνουν κατά της ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ και της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ.

Με την κατατρομοκράτηση εγκύων-εμβρύων-νηπίων τις τελευταίες χιλιάδες χρόνια, οι πρώτοι εγωμανείς φοβικοί στη Μ. Ανατολή σταδιακά έθισαν αυτο/καταστροφικά στο φόβο μεγάλο μέρος τής ανθρωπότητας… Με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, πρέπει να σταματήσουμε την κατρακύλα!

ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ = λιγότερος φόβος = περισσότερη ασφάλεια για ΟΛΟΥΣ!

«Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι τα βασανιστήρια και ο ακρωτηριασμός των παιδιών [βλ. περιτομή, σκιάχτρα κ.ά τρομοκρατήσεις…]. Η κακοποίηση και η παραμέληση των παιδιών, ιδιαίτερα στις ακραίες μορφές της, αποτελεί μια μορφή βασανιστηρίων και ακρωτηριασμού»: dr James Prescott, Ph.D.

Developmental Neuropsychologist, Cross-Cultural Psychologist

Σε νεογνά και βρέφη η περιτομή για φυσιολογική φίμωση αποτελεί βίαιη και ακρωτηριαστική πράξη χωρίς ιατρική ένδειξη. Επιπρόσθετα, η επέμβαση σε μωρό χωρίς χρήση αναισθησίας αποτελεί, πέρα από εντελώς αχρείαστη, και βάρβαρη πρακτική που έχει τραυματικές συνέπειες στον ψυχισμό του ευαίσθητου βρέφους. Έρευνα στο Λίβερπουλ της Αγγλίας έδειξε ότι η υπάρχει υπερδιάγνωση της παθολογικής φίμωσης και ότι η εγχείρηση γίνεται 8 φορές πιο συχνά από όσο θα έπρεπε:

Στέλιος Παπαβέντσης, M.R.C.P.C.H., D.C.H. I.B.C.L.C.

Παιδίατρος – Σύμβουλος Γαλουχίας

Circumcision Trauma

Ο εβραίος ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ καθηγητής Ντομέργκ (R. Dommergue) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ότι η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΗ βρεφική περιτομή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την ορμονική ισορροπία, δημιουργώντας ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ…:

Roger Dommergue – Interview 2-4 / βλ. 3′ 30».

DOCTORS OPPOSING CIRCUMCISION (D.O.C.)

D.O.C. is an organization of physicians, and others who are opposed to non-therapeutic neonatal circumcision. D.O.C. has members in 50 States, 12 Canadian Provinces and Territories, and in nations on six continents. These doctors recognize that no one has the right to forcibly remove sexual body parts from another individual. http://www.doctorsopposingcircumcision.org

End circumcision: http://NoCirc.org

Circumcision mythology rebutted: http://Circumstitions.com

Το “δεν πληρώνω” έριξε τη …Θάτσερ!

ΚΑΛΟΥΜΕ σε ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – ΣΠΟΝΣΟΡΩΝ της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 1821 του γενιτσαρικού ΣΚΑΪ.

Ontario offshore windfarms blown away

. ΒΑΡΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ…

Παραπέμπουμε στο προπέρσινο ΦΙΑΣΚΟ των τρομοεμβολιαστών.

. 1974 : Global Cooling Causes Food Shortages

Now they tell us that global «warming» is causing food shortages.

.British Council spending millions recruiting 100,000 “international climate champions” | CLIMATEGATE.

. Ontario offshore windfarms blown away

.UK «Scientific» Projections of Global Warming Impact Found To Be Entirely Without Merit & Misleading…

U.S. Rep. Blaine Luetkemeyer (MO-9) today reintroduced legislation that would save taxpayers millions of dollars by prohibiting the United States from contributing to the United Nations Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), an organization fraught with waste and engaged in dubious science.

Η χθεσινή εμφάνιση των εκπροσώπων της τροίκας η οποία ουσιαστικά κυβερνάει τη χώρα ήταν τουλάχιστον εξοργιστική…Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση Παπανδρέου δεχόταν να κάνει πάλι δώρο στούς ντόπιους τραπεζίτες 30 δισ. ευρώ, από τα συνολικά 38 δισ.που έχουμε πάρει μέσω του μνημονίου…

Global Warming COOLING Destroys 80-100% Of Mexico Crops…

Ένας στους τρεις Ρώσους «πιστεύει ότι ο Ήλιος περιφέρεται γύρω από τη Γη»

Η ασχετοσύνη όμως δεν είναι αποκλειστικό ρωσικό προνόμιο: Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Gallup το 1999, ο Ήλιος περιφέρεται γύρω από τη Γη για το 21% των Αμερικανών.Και η κατάσταση δεν δείχνει να βελτιώνεται: Το ποσοστό που κατέγραψε η Gallup το 1999 είναι ίδιο με αυτό που καταγράφηκε σε αντίστοιχη έρευνα που διενήργησε το 1988 το Πανεπιστήμιο του Βόρειου Ίλινοϊ.

. Το Κακουργιοδικείο 10 της Κωνσταντινούπολης, που δικάζει την υπόθεση της απόπειρας πραξικοπήματος που έγινε γνωστή με την κωδική ονομασία «βαριοπούλα», αποφάσισε χθες την προφυλάκιση 163 κατηγορουμένων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται αρχηγοί όπλων και αρκετοί αντιστράτηγοι …τεσσάρων αστέρων!

. Δώστε λογαριασμό πού πάνε τα διόδια

• Πόσα χρεώνουν οι «νταβατζήδες», πόσα μπαίνουν στην τσέπη τους και πόσα καταλήγουν στο δημόσιο ταμείο και μετά απειλείτε τον κόσμο που αρνείται να πληρώσει;

• Τι απέγινε η έρευνα που είχε διατάξει ο Σανιδάς;

• Γιατί κανένα κόμμα, κανένας βουλευτής, δεν έχει καταθέσει ερώτηση γι’ αυτό το μεγάλο φαγοπότι;

ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΧΙΟΝΟΚΑΛΥΨΗΣ, ενώ τοκογλυφικά ΜΜΕ και ΠΑΡΑΣΙΤΟΙ οικοφασίστες γενίτσαροι ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά.

Record Hemispheric snow

December and January have seen the greatest snowcover for the Northern Hemisphere in the record (back to 1966).

. Το συγκλονιστικό πορτρέτο της νεαρής Αφγανής που κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της είναι αυτό που κέρδισε σήμερα το βραβείο World Press Photo.

. Πληρώνουμε το τεράστιο ποσό των 75 και άνω δις ευρώ, τις επί πλέον απαιτήσεις της ΕΚΤ για τα ενεχυριασμένα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, ενώ την ίδια ώρα οι τράπεζες αισχροκερδούν έναντι του Ελληνικού Δημοσίου από την διαφορά των επιτοκίων δανεισμού προς το Κράτος και δανεισμού από την ΕΚΤ.

Ταυτόχρονα, η κάλυψη των επί πλέον εγγυήσεων που ζητά η ΕΚΤ, για τα ήδη ενεχυριασμένα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα από το Ελληνικό Δημόσιο, αποτελεί κάλυψη του επιχειρηματικού ρίσκου, γεγονός που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.

His new hostile, and to the point, short film, entitled Robert Redford: Hypocrite, accuses the Hollywood legend of failing to practise the environmentalism he so passionately preaches.

Scientists in Iceland are warning that Bárdarbunga, the island’s second largest volcano, looks set to erupt.

Pall Einarsson, a professor of geophysics at the University of Iceland, says the area around Bárdarbunga is showing signs of increased activity.

Bárdarbunga last erupted in 1910. However, volcanologists believe its last major eruption occurred in 1477 when it produced the largest known lava flow on earth of the past 10,000 years, along with a large ash and pumice fallout.

December and January have seen the greatest snowcover for the Northern Hemisphere in the record (back to 1966).

His new hostile, and to the point, short film, entitled Robert Redford: Hypocrite, accuses the Hollywood legend of failing to practise the environmentalism he so passionately preaches.

Temperatures have dropped to -13 Celsius in Mexico, the coldest weather in 60 years.

ΝΕΑ ΕΚΡΗΞΗ ηφαιστείου, τώρα στην Ιαπωνία, παράλληλα με το ντόμινο των εξεγέρσεων.

Dramatic pictures of Japanese volcano erupting.

. Με επιστολή της στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, η γνωστή ηθοποιός Άννα Βαγενά τον καλεί να μετακομίσει ο ίδιος στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να έχει άμεση εμπειρία της κατάστασης που επικρατεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η ηθοποιός θεωρεί ότι οι πολιτικοί πρέπει να δουν από κοντά την εξαθλίωση της Αθήνας και όχι να ζουν σε πολυτελείς συνοικίες στα βόρεια και νότια προάστια. Η ίδια το έκανε πράξη, φεύγοντας από το Π. Ψυχικό για το Μεταξουργείο, όπου στεγάζεται και το θέατρο της.

Η ηθοποιός δεν έχει λάβει απάντηση από τον πρωθυπουργό, ενώ η επιστολή της  έχει αποσταλεί από τις 7 Ιανουαρίου…

. Alarmist website, Grist.org has criticized American democracy for it’s inability to enact legislation on global warming, and asks if the Chinese are better placed in the 21st century because of what it calls their “quasi-dictatorship”.

. Yet Another Warmist Group Says Communist Dictatorship “Looks Very Attractive”…

. But this time it was worse than usual: Just 28 percent of respondents listed global warming as a top priority, down from 35 percent in 2008.

. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ;

Ευτυχώς που μερικοί άνθρωποι ακόμα παλεύουν με τα θεριά μιας καμμένης χώρας.

ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ!

http://mnodaros.blogspot.com/2011/01/blog-post_21.html

1) ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ , συνταξιούχος του ΟΓΑ

2) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΦΥΡΑΣ, πρώην νομάρχης / νυν αντιπεριφερειάρχης

3) ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, δήμαρχος Ζαχάρως σε αργία

4) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, προιστάμενος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων

5) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΡΑΣ, εποχικός πυροφύλακας

6) ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, πρώην υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος

. Ο αντεισαγγελέας ζητεί επικύρωση της ποινής στον δήμαρχο Ζαχάρως.

. Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβουτόγλου, στην Μπάνια Λούκα, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στη Σερβία.

Ο προεδρεύων του συλλογικού προεδρείου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Νεμπόισα Ραντμάνοβιτς (εκπροσωπεί τη σερβική εθνότητα) αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, διότι η τουρκική αντιπροσωπεία ζήτησε να μην υπάρχει, στο χώρο όπου έπρεπε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, σημαία της Σερβικής Δημοκρατίας (Republika Srpska).

. East Coast snow storm leaves 300,000 without power and travel chaos (Video).

. Η αλματώδης αύξηση των τιμών ειδών διατροφής με όλες τις επιπτώσεις τους στο «τραπέζι» του Νταβός .

Ενώ ξεκίνησε παγκόσμιο ντόμινο ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΝ τυράννων, με ΜΑΝΙΑ καταστροφής οι παράσιτοι εγωμανείς, για να μην τους αφοπλίσουμε, λυσσάνε εναντίον κάθε μαρτυρίας και ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, από τους ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΕΣ Αρχανθρώπους ως τις μέρες μας, τώρα που η αλληλεγγύη είναι απολύτως απαραίτητη για να επιβιώσουμε στις εξαιρετικές αντιξοότητες:

Τα σπήλαια Αλιστράτης [1] και Διρού έχουν υποστεί ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ (μεταξύ πολλών άλλων, στο πρώτο έφτιαξαν ΑΧΡΗΣΤΟ ασανσέρ που έφερε μίζες, στο δεύτερο έφτιαξαν δεύτερη είσοδο που με τα ρεύματα αέρος στεγνώνει την ατμόσφαιρα και κυριολεκτικά το κονιορτοποιεί…) από άπληστους δημάρχους με ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ στήριξη [2] από τον Ευ. Βενιζέλο και τις κυβερνήσεις που συμμετέχει.

Ο συνιδρυτής τής Ευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ένωσης και πολλαπλά τιμημένος από μεγάλους διεθνείς επιστημονικούς φορείς δρ Άρης Πουλιανός [3], σύμφωνα και με κρατική ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΗ έκθεση, ξόδεψε, με ελάχιστη συμβολή από το κράτος, την πατρική του περιουσία για να κατασκευάσει προς όφελος της χώρας και της ανθρωπότητας το Ανθρωπολογικό Μουσείο και τα μοναδικά έργα διαρρύθμισης στο σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής.

Καθοδηγούμενοι, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ με ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ δικαστικές αποφάσεις συκοφάντες γενίτσαροι ανυπομονούν να καταλάβουν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ το Σπήλαιο Πετραλώνων, και το ΣτΕ,το οποίο ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ έργο τής Ανθρωπολογικής, για πρώτη φορά σιγοντάρει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ διάταξη για την εθνική καταστροφή, αντί να ελέγξει τους πλιατσικολόγους:

Καταγγελία του δρα Άρη Ν. Πουλιανού στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» 28-9-1994, παρουσία της Μάρως Κοντού, σχετικά με τα ευρήματα του σπηλαίου Πετραλώνων που «δωρίστηκαν» σε Γερμανούς από καθηγητές του ΑΠΘ με την πλήρη μέχρι σήμερα συγκάλυψη των «αρμοδίων» του ΥΠΠΟΤ.

http://www.youtube.com/watch?v=m-Fe9Prhfgk
1. http://www.aee.gr/hellenic/1st%20month/070601/%D3%FD%ED%F4%EF%EC%E7%20%E5%E9%F3%E1%E3%F9%E3%DE.htm
2. http://www.aee.gr/hellenic/1st%20month/11/110201/February%202011.htm
3. http://aee.gr/hellenic/2apoulianos_biogr/apoul_biogr.html

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ: ΕΤΣΙ θα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ η φοβική τοκογλυφική πυραμίδα χωρίς καύσιμα:

Ακόμα και αν οι αρχιτοκογλύφοι υποκινούν την ανατροπή τής ως τώρα μαριονέτας τους στην Αίγυπτο, για να τον αντικαταστήσουν με τη φασιστική οργάνωση «αδερφοί μουσουλμάνοι», ώστε να αρπάξουν πιο φτηνά το τελευταίο πετρέλαιο από τους άραβες, ακόμα και έτσι παίρνουμε μια ιδέα πόσο χειρότερη θα είναι η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των ίδιων των τοκογλύφων …

. Βερολίνο: «Εξεγέρσεις πεινασμένων»…

. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η τελευταία σκηνή της τραγωδίας που βιώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών με τον πρύτανη κ. Πελεγρίνη να τελεί υπο παραίτηση σύμφωνα και με δηλώσεις του ίδιου.

Το θέατρο παρωδίας ξεκίνησε με τους λαθρομετανάστες που επρόκειτο να καταλάβουν το ιστορικό κτίριο της Νομικής Σχολής και ο ίδιος o πρύτανης ένω γνώριζε τι επτόκειτο να συμβεί αδιαφορούσε κάνοντας πρόβες για την καινούρια του θεατρική παράσταση και κόβοντας πίτες σε διπλανό κτήριο.

. Η αλματώδης αύξηση των τιμών ειδών διατροφής με όλες τις επιπτώσεις τους στο «τραπέζι» του Νταβός .

. Alarmist website, Grist.org has criticized American establishment for it’s inability to enact legislation on global warming, and asks if the Chinese are better placed in the 21st century because of what it calls their “quasi-dictatorship”.

. East Coast snow storm leaves 300,000 without power and travel chaos (Video).

. Himalayan glaciers are actually advancing rather than retreating, claims the first major study since a controversial UN report said they would be melted within quarter of a century.

. 14 million households went without heating this winter as the cost of gas and electricity soared and the UK experienced the coldest winter for 100 years.

. Flawed ‘Climategate’ Inquiries Failed to Restore Confidence in UK Climate Science

. Παγκόσμια κοινωνική αναταραχή «βλέπει» ο Σαρκοζί: Φόβους κοινωνικής αναταραχής και διαδηλώσεις ανά τον κόσμο από τις αυξανόμενες τιμές των εμπορευμάτων και των τροφίμων εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας…

. Should ecofascist parasite Al Gore Open His 10,000 Square Foot Home To Freezing Poor People?…

. North Korea: «first time since 1945 that the maximum daytime temperature has remained below zero for nearly a month». Historic cold could hamper N. Korea’s food production…

. Ύστερα από τις αυτοκτονίες αγροτών λόγω έλλειψης σπόρων, αφού σταδιακά τους ελέγχουν οι τοκογλύφοι των μεταλλαγμένων: Three farmers committed suicide following damage to their crop due to frost and extreme cold wave conditions in Chhatarpur and Vidisha districts of Madhya Pradesh, India..

. TAXPAYERS are spending millions of dollars to subsidise the electricity bills of Cate Blanchett’s Sydney Theatre Company…

.UK To Move Fish To Colder Locations – To Escape The Record Cold!…

. Another Big Money Group Pushing The Scam:

The first thing we do, let’s kill all the lawyer.”

– Shakespeare –  Henry VI

. NEO Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων…

. Ανοιχτό κάλεσμα συντονισμού για τις συγκοινωνίες…

. Να θυμίσω στον πρωθυπουργό ότι μόλις πρόσφατα ο ίδιος ήταν μέλος των πορειών διαμαρτυρίας με σηκωμένες γροθιές. Τότε οι πορείες ήταν θεμιτές, σήμερα καταστέλλονται με ξύλο και δακρυγόνα.

. Παγοθραυστικά αγωνίζονται να σώσουν …παγοθραυστικά, από τους ‘υπερθερμασμένους’ ΠΑΓΟΥΣ των οικοφασιστών γενιτσάρων (αφού η ανθρωπότητα «φταίει» για τη ζέστη του τσιμέντου…). 3η εβδομάδα ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ απεγκλωβισμού!

«Ice-free» arctic update: Icebreaker sent to save icebreaker that was sent to rescue non-ice-breakers!…

. ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ τα ΥΠΕΡΤΟΞΙΚΑ-ΑΣΥΜΦΟΡΑ οικοφασιστικά φωτοβολταϊκά ! Το ΧΙΟΝΙ, η ΣΚΟΝΗ και τα ΥΠΕΡΤΟΞΙΚΑ υλικά κατασκευής, πρέπει να είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ απάντηση στα δολώματα για τις ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ –  ΑΝΤΙΑΥΤΑΡΚΙΣΤΙΚΕΣ μανίες στους ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΣ οικοφασίστες γενίτσαρους των τοκογλύφων.

ΠΟΥ είναι η ‘υπερθέρμανση’, οέο;;; Οικοφασίστας αρχιλαμόγιο των γκόρηδων ΤΡΕΜΕΙ τους επερχόμενους ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ, και μιλά για ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των Ρωμαίων από ΠΑΓΩΝΙΕΣ! From AD 250 to 550, the climate flipped, from one decade to the next, between dry and cool, and warm and wet. Periods of unusually cold weather in China during the last millennium preceded 12 of the 15 major bouts of warfare. Αυτά λέει τώρα ο Michael Mann, ο διεθνώς ξεφωνημένος γενίτσαρος που έφτιαξε το διαβόητο hockey-stick, όπου κρύβει τη ΘΕΡΜΟΤΕΡΗ από τη σημερινή περίοδο πριν από χίλια χρόνια, όσο και την ΨΥΧΡΟΤΕΡΗ ΜΙΚΡΗ ΠΑΓΕΤΩΔΗ (1300-1900)…

http://www.sbs.com.au/news/article/1466002/Fall-of-Roman-Empire-linked-to-climate

Νομοσχέδιο για τα μέσα ενημέρωσης ετοιμάζει ο κ. Χυτήρης. Για να σωθούν παρηκμασμένες εφημερίδες και χρεοκοπημένα εκδοτικά συγκροτήματα. Το αλισβερίσι του Τύπου με την εξουσία καλά κρατεί. Τη δύσκολη ώρα, όταν τα ψέματα τελειώνουν, έρχεται το «ιππικό», δηλαδή ο κ. Χυτήρης. Μία ιστορία διαπλοκής που έρχεται από τα πολύ παλιά χρόνια. Για να μην νομίζετε ότι το έγκλημα της χρεοκοπίας δεν είχε συνενόχους…

. Εκστρατεία για καταγγελία των γενοκτόνων από την Τουρκία. Πρωτοβουλία τού προσφυγικού σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ!!!

ΨΟΦΗΣΑΜΕ τους Χόλμπρουκ-Σκιόπα: σειρά έχουν οι υπόλοιποι – ούτε παντοδύναμοι, ούτε «αθάνατοι» είναι!

Οι τοκογλύφοι μαζεύουν χρυσό για να κάνουν τον πόλεμο που θα τους αφανίσει:

Οι χώρες της ζώνης τού ευρώ θα μπορούν να προσφεύγουν στο ταμείο των τοκογλύφων εάν καταβάλουν εγγυήσεις, όπως αποθέματα χρυσού ή μερίδια κρατικών επιχειρήσεων. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=48000949. ΕΝΑΣ ακόμα λόγος ώστε να διαδοθεί παντού η ανάγκη ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά με ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!

Βάρβαροι=μοναρχικοί, άμα λιγοστέψουν οι συμφιλιωτικοί Έλληνες και άλλοι, θα αλληλοφαγωθείτε, όπως αφανίστηκαν φαραώ, Μυκηναίοι,  Ρωμαίοι, Μάγιας, Μογγόλοι, Αζτέκοι, Ίνκας κλπ.

ΔΕΚΑΔΕΣ καθηγητές ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ από τις ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ

ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς είναι επικεφαλής μεγάλων οργανισμών διεθνούς εμβέλειας. Πάντως κανένας τους δε φαίνεται να καταλαβαίνει την κατεπείγουσα ανάγκη αποκέντρωσης και αναδασώσεων ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και ΟΛΩΝ των πεδιάδων.

. Global Cooling Consensus Is Heating Up – Cooling Over The Next 1 To 3 Decades…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ – «ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ «μεγάλοι» ΜΟΝΟ σε όσους είναι ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ. ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ!»

Οι ανισόρροπες μυρμηγκόμυαλες κλίκες θέλουν υπερπληθυσμό υπάκουων υπηκόων για να αφανίζουν τους ανυπάκοους, και έτσι 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ να αλληλοφαγωθούν. Θα τους αφήσουμε;;; ΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ!

– Ένα νέο κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», που σκοπό έχει να προτρέψει τους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς να μην πληρώνουν εισιτήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση της τιμής έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

. Εγκατέλειψε την Τυνησία ο πρόεδρος Μπεν Άλι μετά τις αιματηρές ταραχές.

. Για άλλη μια φορά στην ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ Ινδία των μισανθρωπικών καστών: Τουλάχιστον 64 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και άλλοι 75 τραυματίστηκαν στη νοτιοδυτική Ινδία κατά τη διάρκεια μιας θρησκευτικής γιορτής…

Australian ecofascists’ obsession with global warming contribute to the Brisbane floods

Aussie politicians’ and officials’ deeply held conviction that the main problem we face today is increased heat, droughts and a lack of rainfall caused them to take their eye off the ball in Brisbane, and to be unprepared for something as very heavy rainfall.

. Ανακαλούνται από τη κυκλοφορία στις ΗΠΑ οι καραμέλες… «Τοξικά πυρηνικά απόβλητα»:

Οι αναλύσεις έδειξαν πως η πακιστανικής προέλευσης καραμέλες «Toxic Waste Sludge Chew Bars» με γεύση κεράσι περιείχαν πολύ αυξημένα επίπεδα μολύβδου: 2,4 φορές υψηλότερα από τα επιτρεπτά όρια των αμερικανικών προδιαγραφών ασφαλείας…

. A grandmother in the UK has died from the swine flu. The shocker (at least for the mainstream) is that she was vaccinated against the swine flu just a couple of months earlier. So why didn’t the vaccine protect her?

. The Institute for Safe Medication Practices (ISMP) recently published a study in the journal PLoS One highlighting the worst prescription drug offenders that cause patients to become violent. Among the top-ten most dangerous are the antidepressants Pristiq (desvenlafaxine), Paxil (paroxetine) and Prozac (fluoxetine), but also included are an insomnia medication, an attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) drug, a malaria drug and an anti-smoking medication…

. ΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ η απάντηση στην αυξανόμενη εγκληματικότητα:

Χάος στην Ηπειρο με τους μετανάστες!

¨ Περιπολούν με τις καραμπίνες στα χέρια στις Θερμοπύλες – Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους…

«Έχουμε κάνει ομάδες περιφρούρισης και κάθε βράδυ περιπολούμε με τις καραμπίνες στα χέρια. Μόνο έτσι πλέον μπορούμε να προστατευθούμε, αφού δεν υπάρχει αστυνόμευση«, δηλώνει οργισμένος ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Θερμοπυλών, Ανδρέας Μακρής.

. «Periods of unusually *cold* weather in China during the last millennium preceded 12 of the 15 major bouts of warfare»

World News Australia – Fall of Roman Empire linked to climate

.Guardian Concerned That The UK Press Is No Longer Listening To «global warming» Nonsense…

Why can’t other papers be as stupid as we are?

. Environmentalists Start Forest Fire, Kill Dozens Of People, And Blame It On «Global Warming»!…

. Scientists Killing Penguins And Blaming It On «Global Warming»!…

. UVA has been resisting (spending about $500,000 on outside lawyers for the effort) a similar, previous request by Attorney General Kenneth Cuccinelli, who is investigating Mann under the Fraud Against Taxpayers Act.

. Green technology fails when needed the most – Solar panels powering Krakatau monitoring instruments covered with ash

11 Jan 11 – Officials lacked vital information in deciding to evacuate tens of thousands near Mount Anak Krakatau. Reminds me of the UK wind turbines that refuse to work in the cold.

. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Τυνησία

. The Australian cites covered up report of Brisbane flood danger.

.Nearly 71% of the USA is covered in snow, 49 of 50 states have snow on the ground

Κρακατόα-Αίτνα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ! Θα περιμένουμε τους κανίβαλους τοκογλύφους για ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ, ενόψει πιθανού ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ;;;

http://www.iceagenow.com/Etna-Sicily-Erupting.htm

Έκρηξη στην Αίτνα αναστατώνει τη Σικελία.

. Environmentalists Start Forest Fire, Kill Dozens Of People, And Blame It On «Global Warming»!…

. Scientists Killing Penguins And Blaming It On «Global Warming»!….ΕΚΚΕΝΩΣΗ γύρω από το Κρακατόα! Θα περιμένουμε τους μισάνθρωπους γενίτσαρους για ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ, ενόψει πιθανού ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ;;;

Krakatau erupting! Thousands evacuated!

Could Krakatoa drive us into an ice age?

US global warming hoax budget: Now $18 billion?

Almost DOUBLED  thick ice recovery now!

Snow present in 49 of the 50 U.S. states

. Guardian : Queensland Floods Are Not Caused By Global Warming

. And they didn’t see the rain coming?

More than 400 public servants work in Canberra in the Department of Climate Change.

61 of them are senior executives paid up to $300 grand. More than 400 staff in total.

They cost us $90 million per year just to keep them.

$8 million in rent for their offices.

And they do nothing!!!

. Μια μεγάλη μέρα του πανελλαδικού κινήματος «Δεν πληρώνουμε»

Χθες, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011, το ανεξάρτητο πανελλαδικό κίνημα «Δεν πληρώνουμε» γνώρισε ίσως τη μεγαλύτερη του ημέρα. Χιλιάδες ενεργοί πολίτες, σε όλους τους σταθμούς διοδίων των εθνικών οδών της χώρας, από την Ξάνθη έως την Καλαμάτα και τα Ιωάννινα, σήκωσαν τις μπάρες και άφησαν τους διερχόμενους οδηγούς να περνούν χωρίς να πληρώσουν τα διόδια τέλη.

ΔΙΟΔΙΑ: Οι συμβάσεις είναι TOP SECRET!…

. Η ΔΕΗ το 2009 είχε κέρδη 1 δισ. ευρώ και το 2010 πιθανώς να ξεπεράσει το 1,5 δισ,ευρώ. Τίποτε δεν δικαιολογεί τις αυξήσεις των τιμολογίων ειδικά σε τούτες τις τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες.  Ολη η πιάτσα βοά ότι πίσω από τον Αρθούρο και την Τίνα βρίσκεται ο Νικος Παπανδρέου και πίσω από αυτόν πολυποίκιλα συμφέροντα…

. Άλλο  ένα περιστατικό απαγωγής και άγριου βασανισμού με δράστες και θύματα Πακιστανούς αποκαλύφθηκε στην Βοιωτία, όπου είναι ανεξέλεγκτη η δράση συμμοριών αλλοδαπών που κρατούν αιχμάλωτους ομοεθνείς τους για να εισπράξουν λύτρα από τους συγγενείς τους.

. UN’s eco war on humanity

. Snow In Hawaii.

. Σοκ από το αιματοκύλισμα στην Τυνησία

. «Τιμήθηκε» το μνημείο τού διεστραμμένου Σφαγέα των Λαών τής Ανατολίας

. Things are becoming serious, says Russian Ministry of Transport. Whatever happened to the dreaded ice-free Arctic? Russian ships still trapped in thick ice

. Britain’s wind farms almost ground to a halt during the coldest spells in December. Of 3,153 working wind turbines, only 30 were actually working. Wind farms don’t work in the cold!

. Οι τοκογλύφοι και οι γενίτσαροί τους ΤΡΕΜΟΥΝ τις κρεμάλες:

Last year, Army Major Nidal Malik Hasan shot 43 people at Fort Hood while shouting “Allahu Akbar!” The janissary press immediately came to the defense of misanthropic islam – saying he was a troubled individual acting alone.

In October, James Lee took hostages at gunpoint at the Discovery Communications to protest global warming. He planned to blow everybody up, and the ecofascist press chose to simply bury this story.

Now, a mentally ill, pot smoking kid went on a shooting rampage in Tucson, and the janissary press immediately blamed it on the Tea Party.

. The EU is to spend more than £1bn on helping Britain capture and get rid of carbon dioxide – a move which could extend the productive life of North Sea oilfields to 50 years and raise £60bn in tax revenues.

. UN’s eco war on humanity

. Rival plays on climate change go head to head on London stage!

Leading theatres to show contrasting views of global warming in major new productions

. Kizimen Volcano, Kamchatka

Eruptions continue at Kizimen volcano, Kamchatka with explosions and pyroclastic flows.

. Τα αποτελέσματα του «πολυπολιτισμικού» υπερπληθυσμού:

Μεξικό: Εντοπίστηκαν αποκεφαλισμένα πτώματα 15 ανδρών…

. Προεόρτια «πολέμου» στα τρόφιμα διεθνώς…

.Since so many Americans have figured out his scam, Al Gore is increasingly afraid to make public appearances in his own country…

. Even as the global warming swindle dies, the US government continues to squander truly vast amounts of money on it…

. It’s no use waiting for turbines to keep us warm as the snow returns…

Britain’s wind farms almost ground to a halt during the coldest spells in December, it has emerged.

As temperatures plunged below zero and demand for electricity soared, figures reveal that most of the country’s 3,000 wind turbines were virtually still, energy experts say.

Μεταλλαγμένο καλαμπόκι προωθούσαν εκβιαστικά οι ΗΠΑ στην ΕΕ!…

. ScienceDaily (Jan. 7, 2011) — Most college students in the United States do not grasp the scientific basis of the carbon cycle – an essential skill in understanding the causes and consequences of climate change, according to research published in the January issue of BioScience.

Most students also incorrectly believe plants obtain their mass from the soil rather than primarily from carbon dioxide in the atmosphere.

Για τις διεκδικήσεις οφειλών τής Γερμανίας…

.fullpost { display: none; }

Από ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

. Στέλεχος της JP Morgan ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου

. UN IPCC Green Doctor Calls for ‘elite warrior leadership’ to ‘battle for future of the earth’…

. James Hansen 1986: Within 15 Years Temps Will be Hotter Than Past 100,000 Years!…

25 metre rises in sea level, tropical temperatures in England, and widespread crop failures are only some of the predictions from Dr James Hansen. Here’s a selection of his predictions from the archives.

University Of Virginia Doesn’t Want To Release Their Robust Publicly Funded Research…

The «quality» of the hockey stick=hoax data is too high to let the public get their hands on it.

. Four volcanoes in Colombia have been placed on raised yellow alert. The volcanoes are Machin, Galeras, Huila, andl Ruiz.

. The coming hunger: Record food prices put world ‘in danger’, says UN

. Did UK Government Keep Cold Winter Warning Secret In Run-Up To UN Climate Conference?

. Antarctic Sea Ice Continues To Grow!!!

. Διαμαρτυρία για τις αποζημιώσεις έξω από τη γερμανική πρεσβεία:

Είμαστε εδώ για να σας θυμίσουμε οτι «η θυσία του ανθρώπου» είναι η δική μας λαμπερή ιστορία και οτι «η σκληρότητα του ανθρώπου» είναι η μαύρη σελίδα στη δική σας ιστορία.

Είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε πως δεν μπορείτε να έχετε μόνο απαιτήσεις απο τους Έλληνες. Έχετε και ανεκπλήρωτα χρέη.

Μας χρωστάτε το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, το Κομμένο, την Κάντανο, το Χορτιάτη και άλλα 45 μαρτυρικά χωριά.

. UN IPCC Green Doctor Calls for ‘elite warrior leadership’ to ‘battle for future of the earth’…

. James Hansen 1986: Within 15 Years Temps Will be Hotter Than Past 100,000 Years!…

25 metre rises in sea level, tropical temperatures in England, and widespread crop failures are only some of the predictions from Dr James Hansen. Here’s a selection of his predictions from the archives.

University Of Virginia Doesn’t Want To Release Their Robust Publicly Funded Research…

The «quality» of the hockey stick=hoax data is too high to let the public get their hands on it.

Οι παρασιτικές αρπαχτές των κοτζαμπάσηδων γενίτσαρων στο χαρέμι των τοκογλύφων, λίγο πριν από το νέο Γουδί.

.Ερζερούμ 1921… Ερζερούμ 2011: Συνάντηση γενοκτόνων…

. The coming hunger: Record food prices put world ‘in danger’, says UN

. Antarctic Sea Ice Continues To Grow!!!

. ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ;;;

Worst of winter not over yet

. Global Warming ecofascist Advocates Should Turn The Heat Off In Their Homes

. Keeping roads, trains open cost extra £22m

. Frigid weather in south and central China has forced the emergency evacuation of about 58,000 people and caused 1.35 billion yuan (204 million dollars) in economic losses, the government said Wednesday.

. Η Λαϊκή οργή δεν θα είναι σαν αυτή της Αργεντινής…

Κατάντια… ο μεγαλύτερος επενδυτής του καπιταλιστικού συστήματος, να κατηγορεί την ελλαδική κυβέρνηση μαριονετών για αντιλαϊκή πολιτική κι εσείς σφυρίζετε αδιάφορα, βασιζόμενοι στα αργυρώνητα κανάλια!

«Η Pimco πιστεύει ότι οι Έλληνες, Ιρλανδοί και Πορτογάλοι δεν θα δεχτούν να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο αντίτιμο για να παραμείνουν στο ευρώ, όπως επιδιώκουν τα εφαρμοζόμενα σήμερα προγράμματα εξυγίανσης, γιατί με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούνται κυρίως οι τράπεζες που… πήραν στο παρελθόν λάθος επενδυτικές αποφάσεις και όχι οι πολίτες σε αυτές τις υπερχρεωμένες χώρες».

. Shock. Shivering Britain realises wind power needs wind to work!….

. After Seeing That Wind Isn’t Reliable, ecofascist Huhne Promises More Reliance On Wind!…

. 39 Albuquerque schools hit with broken pipes

. Μέχρι προχθες οι …Κλουζώ του ΔΟΛ τους αντιμετώπιζαν ως περίεργα όντα, τώρα ‘ανακάλυψαν’ ότι μιλούν αρχαία ελληνικά. Αιδώς, ξέρουν τί θα πει στα αρχαία ελληνικά;

. Απειλή το ισλάμ για το 40% των Γάλλων και Γερμανών.

. Εξοφλούν το ανύπαρκτο C4I με δόσεις δήθεν για συντήρηση!

. Δήμαρχος Σουφλίου: «Πρόχειρη λύση» ο φράχτης τού Εβρου.

. Hypocrite George Monbiot Condemns Large, Expensive Homes – Except His Own!…

. Obama Increases The National Debt By 40% In Two Years…

. Ισχυρός σεισμός 7,1 βαθμών στη Χιλή (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ένδειξη σοβαρής αναστάτωσης του μάγματος που φέρνει και μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις, άρα και πολύ πιθανό ηφαιστειακό χειμώνα)…

. The Oceans Are LOSING Heat…

. «Ένα πράγμα φοβάμαι ως τραπεζίτης-τοκογλύφος: μην καταλάβετε ότι τόσα χρόνια σας πουλάω αέρα κοπανιστό για να σας έχω σκλάβους μου, και επαναστατήσετε.

Σας έχω βάλει να τρωγόσαστε μεταξύ σας, γιατί έμαθα να κυβερνώ τον κόσμο με το »διαίρει και βασίλευε».

Ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην κυβέρνηση της Τρόϊκας στην Ελλάδα φέρει το όνομα: Γιώργος Παπανδρέου

Αν εθελούσια δε γονατίσεις, ούτε νεκρό δεν μπορούν να σε γονατίσουν

. H ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των πληθυσμών των μελισσών, είναι άλλη μια προειδοποίηση για την ανάγκη απομάκρυνσης από τον καταστροφικό εθισμό στην ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗ γεωργία.. Ευχές χορτάσαμε. Και λόγια χορτάσαμε. Και το “περιμένετε” το χορτάσαμε κι αυτό. Κι όμως έχουμε ελληνικές οικογένειες νηστικές, που καταφεύγουν στα συσσίτια της εκκλησίας και στον Ερυθρό Σταυρό και στον εξευτελισμό της “φιλανθρωπίας” και της λύπησης του οικονομικά ισχυρού. Είμαστε μια παραλλαγή της κουβέντας του Καραγκιόζη “θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε”.

Δεν σας ευχαριστούμε καθόλου για τις ευχές σας κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας. Και αυτό που μας λέτε: “Συναισθάνομαι την οργή για την κοινωνική αδικία, το συλλογικό αίτημα για παραδειγματική τιμωρία όσων πλούτισαν παράνομα και για σύλληψη της γκρίζας οικονομίας” δεν είναι ακριβές. Το συλλογικό αίτημα για παραδειγματική τιμωρία δεν είναι μόνο για αυτούς που πλούτισαν παράνομα. Αλλά το συλλογικό αίτημα για παραδειγματική τιμωρία στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων οι οποίοι επέτρεψαν σε αυτούς τους βρωμιάρηδες να πλουτίσουν παράνομα. Στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων που τους έχουμε ως λαός δώσει ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να μην αφήνουν βρωμιάρηδες να πλουτίζουν παράνομα. Στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων που τους έχουμε ως λαός δώσει ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να εγκαθιδρύσουν κράτος δικαίου και ισονομίας. Στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων που τους έχουμε ως λαός δώσει ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να μας κάνουν ανάπτυξη οικονομική για να βρίσκουμε δουλειές εμεις και τα παιδιά μας και να μην τρέχουμε να χάνουμε την λεβεντιά μας στα γραφεία τους με παρακλήσεις διορισμών. Στρέφεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ εναντίον εκείνων που τους έχουμε ως λαός δώσει ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ να εφαρμόσουν διαφάνεια και αξιοκρατία σε κάθε πτυχή του δημόσιου βίου και όχι οικογενειοκρατία και ευνοιοκρατία.

Και τι κάναν αυτοί που τους δώσαμε ως λαός ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ για όλα αυτά κ. Πρόεδρε; Μας γράψαν στους όρχεις τους κ. Πρόεδρε. Και μας στέλνουν και ευχές από πάνω. Ε, δεν νομίζω ότι συναισθάνεστε τίποτε κ. Πρόεδρε. Εγώ σαν έλληνας πολίτης και φορολογούμενος σας λέω κ. Πρόεδρε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. Και θεωρώ ύψιστη προσβολή προς το άτομό μου, την οικογένειά μου και τις άλλες οικογένειες των ελλήνων που ξέρω τι ζόρια περνάνε αυτές τις γιορτινές μέρες, τις ευχές σας κ. Πρόεδρε. Ευχές την ίδια στιγμή που αναγγέλλονται νέες φοροεπιδρομές και αυξήσεις σε μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ η ελληνική οικογένεια. Εσείς μας στέλνετε ευχές. Μεγάλη προσβολή.

Και εύχομαι κ. Πρόεδρε, από τα βάθη της ψυχής μου, ο θεός να σας το ξεπληρώσει. Και σε σας και στην οικογένειά σας.

Και στους έλληνες συμπολίτες μου δεν έχω να πω Καλή Χρονιά. Στους έλληνες συμπολίτες μου έχω να πω πως την χρονιά που μας έρχεται πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να μονοιάσουμε από τις διχόνοιες που προωθεί το πολιτικό σύστημα στου οποίου την κορυφή βρίσκεστε κ. Πρόεδρε, για να μας χειραγωγεί. Να μονοιάσουμε και μονοιασμένοι όλοι οι έλληνες, αριστεροί και δεξιοί, να σας στείλουμε όλους από κει που ‘ρθατε κ. Πρόεδρε. Και που ‘χετε στρογγυλοκαθήσει στον σβέρκο μας εδώ και 40 χρόνια, εσείς και οι οικογένειές σας, κ. Πρόεδρε, των πολιτικών μας.

Οι οικογένειες σας που δεν πρόκειται ούτε να απελπιστούν, ούτε να πεινάσουν από αυτή την κρίση στην οποία μας οδηγήσατε όλοι σας, που τώρα μας στέλνετε και ευχές. Μόνο ευχές. Οικογένειες όπως η δική σας κ. Πρόεδρε που ο παππούς, όπως εσείς κ. Πρόεδρε, έχει να πάρει ένα δώρο στα εγγόνια του. Οικογένειες όπως η δική σας κ. Πρόεδρε που ο πατέρας δεν χρειάζεται να κρύψει το δάκρυ και τον πανικό του, από την γυναίκα του και τα παιδιά του. Οικογένειες ασφαλείς που στέλνουν ευχές στις οικογένειες εκείνων που κατέστησαν δυστυχείς και ανασφαλείς. Δύο κατηγορίες ελληνικών οικογενειών είναι το πολιτικό έργο 40 ετών πολιτικής ζωής, ενός πολιτικού συστήματος στου οποίου την κορυφή βρίσκεστε κ. Πρόεδρε. Δυο κατηγορίες ελληνικών οικογενειών είναι το έργο σας και το αποτέλεσμά σας. Και ευχές.

Μας μιλάτε για “αμαρτίες δεκαετιών” αλλά δεν μας κατονομάσατε ούτε έναν αμαρτωλό κ. Πρόεδρε. Αμαρτίες δεκαετιών και ευχές. Ευχές θα φάμε κ. Πρόεδρε;

40 χρόνια είσαστε πολιτικός κ. Πρόεδρε, και υπάρχουν και άλλοι σαν κι εσάς που έχουν κλείσει 4 δεκαετίες στην πολιτική ζωή. Αλήθεια το θεωρείτε αυτό πολιτική υγεία; Μήπως το θεωρείτε συμβατό με την Δημοκρατία κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας;

Γι’ αυτό, αυτό που λέω και ξαναλέω στους συμπολίτες μου, και θα συνεχίσω να το λέω όσο το επιτρέπουν οι μικρές δυνάμεις μου, είναι πως πρέπει να αναγκάσουμε αυτή την κυβέρνηση να παραιτηθεί και μαζί της να εξαφανιστεί από προσώπου γής, εί δυνατόν να κλειστεί αιωνίως στην φυλακή, όλη αυτή η ομάδα ανθρώπων, που εσείς κ. Πρόεδρε καλείτε συναδέλφους σας πολιτικούς, κι εγώ και πολλοί άλλοι έλληνες σαν και μένα ισχυριζόμαστε ότι φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την σημερινή εθνική μας καταστροφή.

Καλή Λευτεριά από την βρωμιά και την σαπίλα πατριώτες συνέλληνες.

Κουράγιο κι αντοχή σε όλους μας.

Τις οικογένειές μας και τα μάτια μας.

Θραξ Αναρμόδιος

Kαι μόνον η ὕπαρξή του στη θέση αὐτή εἶναι προσβολή για τὀ ἔθνος μας. Ἐπαιξε στα ζάρια τῶν ἐκλογῶν την παραμονή του ἐκεῖ, σιωπᾶ διαρκῶς και ἀσυστόλως στα μικρά και μεγαλύτερα πραξικοπήματα της πλειοψηφίας της Βουλῆς, καλύπτει με την παρουσία του ἐθνοκτόνες πρακτικές ο σημερινός, συμπαθής κατά τα ἄλλα σε προσωπικό ἐπίπεδο, πρόεδρος της Δημοκρατίας μας. Τι να τον κάνουμε; Ἐχει ἐκθέσει ἐαυτόν εἰς την μῆνιν της Ἰστορίας.Πάντως, η Λευτεριά θαρθεῖ.Καλή Χρονιά.

Ισχυρός σεισμός 7,1 βαθμών στη Χιλή (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ένδειξη σοβαρής αναστάτωσης του μάγματος που φέρνει και μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις)…

. Μ.Κ.Ο. θα… χορηγούν άσυλο σε λαθρομετανάστες!…

. Ten ships, 600 crew trapped in frozen Sea of Okhotsk

. How Many People Have Been Killed By Carbon Taxes So Far This Winter?

-70oC: Coldest Temperature Ever Recorded In The Northern Hemisphere!!!

. Οι δημοσιογράφοι και άλλοι εκλεκτοί τής μαριονέτας κυβέρνησης εξαιρούνται των μέτρων!…

. A third of 9-month-olds are already obese or overweight…

No comments yet»

Σχολιάστε