Προηγούμενες ενημερώσεις 1

[Για προηγούμενες ενημερώσεις δείτε τη στήλη Σελίδες στην αρχική σελίδα].

28-6-10

2. Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ για ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ και κατά δήλωση της  εκπροσώπου του «ουδέν σχόλιον», γενοκτόνος νομπελίστας-οικοφασίστας Γκορ προσπαθεί να σώσει ό,τι έκλεψε, ενόψει κατάρρευσης: Al and Tipper Gore made moves to protect their multimillion dollar assets following claims he sexually assaulted a masseuse.
The former Vice President and his now-estranged wife transferred nine of their Carthage, Tennessee properties from their names into a Limited Liability Company just months after the unnamed woman made the accusations, the New York Post is reporting.

1. Σε τροφική καραντίνα μπαίνει η περιοχή της Δράμας, μέχρι να ελεχθεί η διασπορά της τοξικής τέφρας σε όλη την τροφική αλυσίδα από την καύση 12.000 ελαστικών στην μονάδα αποθήκευσης. Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, εκτιμάται ότι οι επιστήμονες θα έχουν στα χέρια τους τα πρώτα στοιχεία των ερευνών που ξεκίνησαν τις προηγούμενες μέρες, από τα οποία θα φανεί το μέγεθος αλλά και η έκταση της ρύπανσης. Μέχρι τότε και πιθανότατα για πολύ καιρό ακόμη, οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να ξεχάσουν πολλές από τις παλιές τους συνήθειες σε ότι αφορά την κατανάλωση ειδών διατροφής. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για μεγάλη διασπορά του τοξικού κοκτέιλ που έχει φτάσει μέχρι τη Νότια Βουλγαρία.
Σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Ραψομανίκη, Διευθυντή Εργαστηρίου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας Ατμοσφαιρικών Ρύπων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το θέμα έχει πολύ σοβαρές προεκτάσεις στο περιβάλλον και την δημόσια υγεία καθώς επηρεάζει, τον αέρα που αναπνέουμε και ολόκληρη την τροφική αλυσίδα. «Φανταστείτε ένα τοξικό κοκτέιλ να καταπίπτει σε περιοχές με καλλιέργειες και βοσκοτόπια. Τα ζώα θα τραφούν με τα χόρτα που έχουν μολυνθεί, οι διοξίνες θα περάσουν στο κρέας και το γάλα και αυτά στη συνέχεια στον άνθρωπο που θα τα καταναλώσει». Θα πρέπει να ξεκινήσει μια εντατική παρακολούθηση της περιοχής για τα επόμενα δύο χρόνια.

27-6-10

2. Αποζημιώσεις 20.6 εκατ. δολαρίων- Καταδίκη της Goldman Sachs για απάτη

1. More of Europe’s glacier ski areas are opening, reports www.skiinfo.co.uk, and they, along with the centres already open, are benefitting from heavy snowfalls in recent days.

7. ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του ΔΝΤ!!!!

6. Μεταξύ «εκλεκτών»: Psychiatrists now say global warmists have a tendency for obsessive compulsions

3. Η Βαρκελώνη θα είναι η πρώτη μεγάλη πόλη της Ισπανίας που θα απαγορεύσει την χρήση της μαντίλας πλήρους κάλυψης του προσώπου στους δημόσιους χώρους, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Τζόρντι Χερέου.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/#ixzz0qv511vjx

2. Συνεργάτες φαρμακοβιομηχανιών συνέταξαν τις οδηγίες του ΠΟΥ για τη γρίπη των χοίρων

29-5-10
2.
Rebel scientists force Royal Society to accept climate change scepticism – Times Online
1. Inuit call global warmers liars

No comments yet»

Σχολιάστε