ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ αντιμετώπιση του κλίματος !

Η πιο πρόσφατη  περίληψη για την ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών, όπως οι ενδεχόμενοι ηφαιστειακοί χειμώνες, εδώ.

Δείτε το νέο βίντεο για την κατάρρευση των φοβικών-επιθετικών Μάγια από αδυναμία προσαρμογής στην ξηρασία, που έγινε μετά από ΨΥΞΗ των ωκεανών και λιγότερες βροχές, όπως ακριβώς συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ:

Το σχολιασμένο ντοκιμαντέρ στα ελληνικά που έδειξε ως και ο …Σκάι για την ΑΠΑΤΗ των εγωμανών  ψευτοοικολόγων  τής «υπερθέρμανσης»:

1ο  μέρος2ο μέρος3ο μέρος,   4ο μέρος.

ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ και όχι φόβο – WITH COURAGE, not fear

Οι εκλογές με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ συμφιλιώνουν!

UNIFIED LIST for elections reconciliate !

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επίσκεψή σας !

We thank you very much for your visit !

http://www.youtube.com/v/mbtONDLMMBY

Για μια κλιματική περίληψη και συλλογική, φιλειρηνική προετοιμασία, κλικ εδώ

εδώ:

http://canadafreepress.com/index.php/article/3850 και στο τέλος τής σελίδας

εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΔΩ

(Στο τέλος τής σελίδας τα περιεχόμενα του ιστοχώρου

CONTENTS at the end of this page)

Ρωτήστε κάθε παρέα ή ψευτοοικολόγο ή ΜΜΕ τι κάνουν για να είναι ασφαλή τα παιδιά σε ενδεχόμενο 5ετούς ηφαιστειακού χειμώνα;

O ήλιος από το 2005 έχει «κρυώσει» ανησυχητικά… Θα περιμένουμε τους εγωμανείς που μας ενοχοποιούν συλλογικά να υπερασπιστούν την επιβίωση των παιδιών;

“Τhe magnetic field emanating from the sun’s poles is much weaker than previously observed. This could mean the upcoming solar maximum period will be less intense than in recent history“.

http://www.jpl.nasa.gov/news/news.cfm?release=2008-106.

COSMIC RAYS AND CLIMATE – CERN:

http://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/0804/0804.1938v1.pdf

Danish National Space Center

http://nzclimatescience.net/images/PDFs/cosmoclimatology.svensmark.pdf

Κοσμικές ακτίνες – ήλιος – κλίμα

Οι κοσμικές ακτίνες από τον γαλαξία μας παίζουν σπουδαίο ρόλο στον έλεγχο της συνολικής κάλυψης από νέφη πάνω από την Γη, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες ερευνητών στο Δανικό Διαστημικό Ινστιτούτο της Κοπενχάγης.

Σύμφωνα με τον Henrik Svensmark του ανωτέρω Ινστιτούτου, οι διεργασίες στο βάθος τού διαστήματος επηρεάζουν το γήινο κλίμα και κατά τον τελευταίο ενδεκαετή κύκλο δραστηριότητας του ήλιου, η κάλυψη της γης με νέφη ήταν συσχετισμένη περισσότερο με τη ροή κοσμικών ακτίνων προερχομένων από τον υπόλοιπο γαλαξία παρά από την ακτινοβολία του ηλίου.

Οι κοσμικές γαλακτικές ακτίνες (galactic cosmic rays-GCR) περιέχουν κυρίως ενεργητικά πρωτόνια που εκπέμπονται από τα άστρα του γαλαξία μας, και αποτελούν την κύρια πηγή τής ιονόσφαιρας που επιδρά στον σχηματισμό των νεφών. Επειδή το στρώμα των νεφών έχει μια αλληλεπίδραση και με την ηλιακή ακτινοβολία και με την θερμότητα της ατμόσφαιρας, ο συσχετισμός των κοσμικών γαλαξιακών ακτίνων και των νεφών χαμηλής στάθμης δηλώνει μια σύνδεση μεταξύ των κλιματικών αλλαγών του πλανήτη μας και της ροής των κοσμικών ακτίνων.

Προφανώς το ηλιακό μαγνητικό πεδίο αλληλεπιδρά με τις κοσμικές ακτίνες: όταν είναι ισχυρό, το πεδίο του ήλιου δεσμεύει περισσότερες κοσμικές ακτίνες, οι οποίες ιονίζουν μόρια του αέρα στη χαμηλότερη ατμόσφαιρα και κατ’ αυτό τον τρόπο πιστεύεται ότι συμβάλλουν στην κάλυψη της γης με νέφη καθώς και σε άλλα φαινόμενα σχετικά με τον καιρό. Δηλαδή οι έντονες ηλιακές δραστηριότητες, οδηγούν σε ισχυρούς ηλιακούς ανέμους που προστατεύουν την ατμόσφαιρα από συσσώρευση νεφών που δημιουργούνται λόγω των κοσμικών ακτίνων. Αντίθετα, ένας ‘αδύναμος’ ήλιος, οδηγεί σε αύξηση των εισερχόμενων κοσμικών ακτίνων, αύξηση της νεφοκάλυψης και της αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας, άρα ΨΥΞΗ τής Γης.

Από την άλλη μεριά, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Leeds (Μεγάλη Βρεττανία), παρατήρησαν μια άμεση και ταχύτατη σύνδεση μεταξύ της ατμοσφαιρικής χημείας και της υπεριώδους ακτινοβολίας από τον ήλιο. Κατά τη διάρκεια του 97% ηλιακών εκλείψεων πάνω από το Ascot της Αγγλίας, η τοπική συγκέντρωση του όζοντος έπεσε έως και 60% των συνηθισμένων ημερήσιων επιπέδων, και γρήγορα επέστρεψαν στα συνηθισμένα επίπεδα μετά το τέλος των γεγονότων (εκλείψεων). Η μελέτη έδειξε τη δυναμική σύνδεση μεταξύ ηλιακού φωτός και της φωτοχημείας των αερίων της ατμόσφαιρας που μπορεί να συνεισφέρει στην συνολική θέρμανση του πλανήτη μας, τον σχηματισμό του smog (αιθαλομίχλης) και την όξινη βροχή.

Συμπερασματικά: αδύναμος ήλιος > γήινη ψύξη και περισσότερες κοσμικές ακτίνες > περισσότερη νεφοκάλυψη/αντανάκλαση ηλιακής ακτινοβολίας > μεγαλύτερη ψύξη.

Ελπίζουμε να γίνεται κατανοητό γιατί είναι παραπλανητική φράση «η [τρέχουσα, μεγάλη] εξασθένιση της ηλιακής δραστηριότητας δεν απειλεί τους κατοίκους της Γης», όταν συγκριθεί με τις πρόσφατες σχετικές προειδοποιητικές δημοσιεύσεις του CERN ή του Svensmark. Γι΄αυτό επιμένουμε στην ερώτηση προς όλους τους ψευτοοικολόγους: γιατί αποσιωπούν και καταπολεμούν αποκέντρωση-αυτάρκεια;

ΩΣ ΤΙΣ 8-12-07

ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

11. Νέες αποδείξεις ότι ο ήλιος είναι ο κύριος υπεύθυνος για τις κλιματικές αλλαγές.

Δέστε αμέσως πιο κάτω την αποκάλυψη της τρομοκρατικής απάτης για πλημμύρες από δήθεν λιώσιμο πάγων, στο σχετικό ταινιάκι. Έτσι πάνε να δικαιολογήσουν τις ευθύνες τους οι αρχομανείς για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα και κάθε προηγούμενης και επόμενης εγκατάλειψης…

[ΑΛΛΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: 5-12-07

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ: 7-12-07

http://www.handsoffvenezuela.org/venezuela_dvd_no_volveran.htm

Μια ματιά ίσως σας δείξει πολλά

10-10-07 : Όμορφες στιγμές από τους φιλειρηνικούς Σαν τής Καλαχάρι !

Ευρετήριο ξεκουρασοθεραπευόμενων ασθενειών στο τέλος τής σελίδας «Ξεκούραση για αισιοδοξία«

Αντιπλημμυρικές Σπορές, 9-10-07: Απόσπασμα από την εκπομπή στον Σκάι για τις σπορές.

Οι προτάσεις για κατεπείγουσες αντιπλημμυρικές ΣΠΟΡΕΣ από το Αριστοτέλειο Παν. Θεσ. και τους γεωπόνους τής Ηλείας. Επίσης ο δημοσιευμένος ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ !]

Τονίζουμε εκ των προτέρων ότι δεν συμφωνούμε με την κατευθυνόμενη προπαγάνδα υποταγής στους φοβισμένους εγωιστές «εκλεκτούς» ούτε για ενδεχόμενη υπερθέρμανση, ούτε επειδή ορισμένοι αμφισβητούν τα σενάρια υπερθέρμανσης μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να σπαταλούν ανθρώπινο δυναμικό και ενέργεια.

Ύστερα από 2 συνεχόμενες βαρυχειμωνιές στη Β. Αμερική (το 2005-6 και στην Ευρώπη),

μήπως υπάρχει πουθενά φορέας που να προετοιμάζει προσαρμογή κοινοτήτων (με ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ) στο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΨΥΧΟΥΣ, όχι μόνο επειδή επιθετικές βόρειες κυβερνήσεις έχουν ανακοινώσει ότι περιμένουν μεγάλες παγωνιές (βλ. παρακάτω- έτσι εξηγείται και γιατί το ρωμαιο-δολαριανό κράτος που χειραγωγεί την ενοχοποιητική προπαγάνδα υποταγής λόγω δήθεν «συλλογικής ευθύνης» για το κλίμα, το ίδιο δεν ακολουθεί καμία οδηγία των προπαγανδιστών του, ενώ ετοιμάζεται να εισβάλει ανά πάσα στιγμή στο Μεξικό!), αλλά έστω ύστερα από ξαφνική πολύ μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη – νεφοκάλυψη όλης της Γης – αντανάκλαση ηλιακής ακτινοβολίας; Πώς, λοιπόν, να εμπιστευόμαστε τις εγωιστικές, ψεύτικες και επιθετικές κατηγορίες ότι η κατευθυνόμενα υπερπληθυσμιακή και εξουθενωμένη ανθρωπότητα έχει δήθεν «συλλογική ευθύνη» για τη μη υποταγή της στα ιερατεία και για τις κλιματικές αλλαγές, που συμβαίνουν αποδεδειγμένα από τη δημιουργία τού πλανήτη, πριν καν εμφανιστούν οι άνθρωποι, και τώρα πρόσφατα, οι αρχομανείς (http://klimatika.blogspot.com/2007/07/blog-post_6276.html);

Με δεύτερη συνεχόμενη βαρυχειμωνιά που πέρασε η Β. Αμερική, χρήσιμο είναι να έχουμε υπόψη μας και την αποσιωπημένη από τα ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ κι εκφοβιστικά ΜΜΕ, άλλη στάση ζωής, τη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ και όχι σε καθεστώς αυτο-καταστροφικής τυραννίας !

Ως πότε θα αντέξουν τα αυταρχικά ιερατεία να εμποδίζουν τις συζητήσεις για διαφανείς συλλογικές αποφάσεις, αποκέντρωση, αυτάρκη αγροκτήματα, αντί για κατευθυνόμενο υπερπληθυσμό-υπερκαταναλωτισμό-διαίρει και βασίλευε ;

Οι έντονοι τελευταίοι ηλιακοί κύκλοι προκάλεσαν την πρόσκαιρη υπερθέρμανση (και όχι «οι μάζες με συλλογική ευθύνη» – μήπως οι άνθρωποι προκαλούσαν τις μεσοπαγετώδεις και προκαλούν τα αντίστοιχα περιοδικά φαινόμενα σε άλλους πλανήτες; – βλ. προσθήκη αρ, 6), η οποία αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες τις φοβικές «μεγάλες δυνάμεις»-σκιάχτρα να δώσει τη θέση της σε 5-10 χρόνια σε ψύξη άγνωστης έντασης και διάρκειας (βλ. τα παρακάτω διαγράμματα)- www.friendsofscience.org:

Η άμεση σχέση ηλιακής ακτινοβολίας – γήινης θερμοκρασίας.

Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), έχει υπερτονιστεί από τους οπαδούς τής υπερθέρμανσης, παρότι το μεγαλύτερο ποσοστό από τα λεγόμενα αέρια του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα είναι οι υδρατμοί (90%, γι΄ αυτό με την πρόσκαιρη υπερθέρμανση, άρα αυξημένη υγρασία, βροχές και νεφοκάλυψη, πέφτει αρχικά πιο πολύ χιόνι στους πόλους και στη συνέχεια αυτό κάνει μεγαλύτερη αντανάκλαση ηλιακής ακτινοβολίας, περισσότερη ψύξη…), για να ρίξουν την ευθύνη σε μας τα 6,5 δις και να απαιτούν να μας διατάζουν να τους σώσουμε…

Οι βόρειες φοβικές χώρες μάς υπνωτίζουν «υπερθερμαντικά» για να μας υποδουλώσουν στη Μεσόγειο… Μήπως θα περιμένουμε μοιρολατρικά, αντί για βαλκανική απαίτηση να σωθούν πρώτα τα παιδιά όλων;

Μόνο άνθρωποι που υποστηρίζουν τις συλλογικές αποφάσεις θέλουν να είναι όλοι πλήρως ενημερωμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να αλληλοβοηθιούνται στην εκπαίδευση των παιδιών.

ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΜΕ !

NO FEAR, NO FRIGHTENING !

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ αρχική σελίδα

ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ – AUTARKY

ΚΛΗΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ Lot-teams and players’changes

1. Ιερή εγκυμοσύνη – εμβρυοσύνη και επούλωση

Sacred Pregnancy – embryoncy and curing

2. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ για ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ από κάθε εθισμό και φόβο!

Rest for purgation from any fear and addiction !

3. ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΒΙΑ

Fear and fearlessness

4. Ο ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !

Altruism is good for health !

5. Η προέλευση, η εξάπλωση και το τέλος της τρομοκρατίας των πολέμων

The origin, expansion and the end of war terror

6. 99,98% ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !

99.98% Peaceful Human History !

7. Αίτια, διάγνωση και θεραπεία τής καταστροφικής εγωμανίας

The origin, diagnosis and healing of the destructive egoism

8. ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ

Present Peaceful Peoples

9.Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ !

Peaceable Direct Democracy Makes People Happy !

10. Ελβετικό σύστημα Συλλογικών Αποφάσεων και ΕΚΛΟΓΕΣ με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Collective Decisions and Unified List Elections Swiss System

11. Αντιπλημμυρική αναδάσωση με σβώλους

Reforestation with seed-balls

12. ΕΥΔΙΑΘΕΣΙΑ ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ !

Good Mood with Rest and Mutual-Aid !

13. Προτεινόμενα σύντομα βίντεο

ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΜΕ !

NO FEAR, NO FRIGHTENING !

Οι αποσιωπημένες αιτίες και η συλλογική αντιμετώπιση των επιδεινούμενων ΞΗΡΑΣΙΩΝ

Αν και τις τελευταίες δεκαετίες οι ξηρασίες στη χώρα μας [1] και αλλού, προκαλούν λειψυδρία και σοβαρά προβλήματα στις καλλιέργειες, δε φαίνεται να υπάρχει από κάποιο φορέα μελέτη για οργάνωση της κοινωνίας ενόψει επιδείνωσης, όπως έχει ανακοινωθεί, της κατάστασης. Κάνοντας μια πολύ σύντομη αναφορά σε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν, θα δείξουμε λάθη, εγκλήματα αλλά και επιτυχημένους τρόπους προσαρμογής, χρήσιμους για το παρόν και το μέλλον ιδιαίτερα των νέων γενιών.

Πώς η ερημοποίηση που …κατάφεραν οι «ειδικοί» δολαριανοί στα εδάφη τους το 1920-34, έγινε το πρότυπό τους για να υποτάξουν την ανθρωπότητα με αποδάσωση, μονοκαλλιέργειες, μεταλλαγμένα…: http://www.youtube.com/watch?v=x2CiDaUYr90

A segment from Discovery Channel’s Making of a Continent about the dust bowl wind erosion of the 1930’s … soil erosion …

Έρημος κινδυνεύουν να γίνουν περί τα 400.000 στρέμματα στα καμένα Ηλείας και Ευβοίας από τη διάβρωση…

Στο παρατιθέμενο ταινιάκι παραπάνω, βλέπουμε πώς η κερδομανία για υπερπληθυσμό-υπερκαταναλωτισμό και μονοκαλλιέργειες [βλ. και 6, 6α], οδήγησε κατά την από συνδυασμό κλίματος και απληστείας ερημοποιητική ξηρασία τής δεκαετίας τού 1930, σε εξάντληση του ακάλυπτου εδάφους, τεράστια σύννεφα σκόνης, καταστροφή σοδειών και λιμό εκατομμυρίων βορειοαμερικανών… Αυτό το έγκλημα χρησιμοποίησε από τότε το ιερατείο τους ως μοντέλο για την υποταγή τής ανθρωπότητας, με τον ύπουλο «επιστημονικό» ρόλο γεωκτόνων-οπαδών βιοκτόνων/μεταλλαγμένων/λιπασμάτων, ψευτοοικολόγων και λοιπών εχθρών τής Αυτάρκειας

Σημειώνουμε ότι στο τέλος τού αποσπάσματος, αντί για αποκέντρωση σε αυτάρκη περιβόλια, προβάλλεται παραπλανητικά ως λύση το διαφορετικό …όργωμα, ώστε να αποφεύγονται σκέψεις για φιλειρηνική, ξεκούραστη αυτάρκεια…

Δεν είναι, δυστυχώς, ιδιαίτερα γνωστό ότι η Σαχάρα και άλλες ερημικές περιοχές, έχασαν τη βλάστησή τους σε περιόδους που μια ΨΥΞΗ ωκεανών-ατμόσφαιρας (σε μικρές ή μεγάλες παγετώδεις περιόδους), ελάττωνε τους υδρατμούς, έφερνε λιγότερες βροχές και μεγάλες ξηρασίες… [2]

Ο μηχανισμός ψύξη-ξηρασίες-ερημοποίηση εξηγείται συνοπτικά πιο κάτω [3]. Έτσι, για παράδειγμα, όταν από το 600 ως το 900 συνέβη μικρή ψύξη τού πλανήτη που ελάττωσε πολύ τις βροχοπτώσεις, κατέρρευσε η γεωργική παραγωγή και οι φοβικοί-επιθετικοί και ανθρωποθυσιάζοντες Μάγια στη χερσόνησο Γιουκατάν το 980 μ.Χ. … [4, 4α]

Ανάλογη κατάσταση παρατηρούμε τις τελευταίες δεκαετίες στην υποσαχάρια Αφρική, όπου η έρημος προελαύνει 50 χλμ νότια το χρόνο … [5]

Τα στοιχεία που δείχνουν σταδιακή ελάττωση των υδρατμών στη Γη είναι γνωστά από δεκαετίες [7] και την Πρωτομαγιά η ΝΑΣΑ, ως τότε οπαδός των αποτυχημένων κλιματικών μοντέλων τής υπερθέρμανσης του πλανήτη (που απέτυχαν να προβλέψουν τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από το 2002 ως σήμερα, και τα οποία αμφισβητούνται πια ανοιχτά από Ρωσία, Κίνα [8, 9] κ.ά ως κερδοσκοπικά, για συγχωροχάρτια διοξειδίου του άνθρακα-τροφής των φυτών και όχι ως δήθεν “ρύπου”, για να ενοχοποιούμαστε συλλογικά ακόμα και για την αναπνοή μας), η ΝΑΣΑ, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι ο πλανήτης μπήκε σε περίοδο ψύξης [10], άρα και περαιτέρω ελάττωσης των υδρατμών και αύξησης των ξηρασιών…

Αντί να επικεντρώσουν στο σοβαρότατο πρόβλημα του κατευθυνόμενου υπερπληθυσμού (μας έφτασαν 7 δις για μισθοφόρους και υπερκαναλατωτισμό, αλλά προγράφουν όποτε κατατρομάξουν, νομίζοντας ότι οι ίδιοι είναι …αθάνατοι), της αυξανόμενης πείνας (με αποκέντρωση σε αυτάρκη αγροκτήματα με πολυκαλλιέργειες ανθεκτικών ΜΗ μεταλλαγμένων φυτών και αναδασώσεις των ερημοποιημένων περιοχών, με ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ από παιδιά και μεγάλους), ΟΗΕ, ΕΕ και άλλες γραφειοκρατίες, στα χνάρια των εγωμανών, ανθρωποθυσιαζώντων Μάγια, έσπρωξαν φτωχούς παραγωγούς στην καλλιέργεια φυτών όχι για τροφή αλλά για βιοκαύσιμα και έτσι πρόσφατα ξέσπασαν ταραχές με νεκρούς σε 33 χώρες, ενώ ο ΟΗΕ ομολογούσε ότι είχε διαπράξει “ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ”… [11]

Παράλληλα, οι αδιάφοροι για τα μεταλλαγμένα, τη μόλυνση, τη διαφθορά, τον υπερπληθυσμό (που χιλιάδες χρόνια κατηύθυναν για μισθοφόρους και δούλους, ενώ τώρα μας έχουν προγράψει, με την αυταπάτη ότι θα γλιτώσουν οι κανίβαλοι σε περίπτωση παγετώνων…), την εγκληματικότητά τους και με τα ναρκωτικά τους κοκ, με το ίδιο πρόσχημα για την αναγκαία δήθεν μείωση του θρεπτικού για τα φυτά CO2, πιέζουν μέσω παρασιτικών ψευτοοικολόγων για περισσότερα ραδιενεργά εργοστάσια, όταν ακόμα συνεχίζουν να μας δηλητηριάζουν τον πλανήτη με τα απόβλητα των υπαρχόντων… [11α]

Μάλιστα, στη μεν Δολαρία έγινε πρόταση να αποθηκεύει καλού-κακού ο πληθυσμός τρόφιμα [12], ενώ στη συνάντηση των μαριονετοηγεμόνων της “ομάδας των 8” στο Τόκιο δεν πέρασε αντίστοιχη πρόταση για αποθήκευση σπόρων [13], αφού αυτό θα έδινε το σύνθημα για απαλλαγή από τα μεταλλαγμένα και παγκόσμια στροφή στην ευεργετική για όλους Αυτάρκεια, που τόσο μισούν τα φοβικά, παρασιτικά ιερατεία…

Καθώς αναμένεται παγκόσμιο κραχ ανικανότητας [14], η ηλιακή ακτινοβολία συνεχίζει να μειώνεται [15, 16], εκτός από τους περσινούς χιονιάδες και στα 2 ημισφαίρια, τα χιόνια κατακαλόκαιρο πέφτουν ακόμα στην Ευρώπη (όπου έχουμε και νεκρούς… [17]), και τα απανταχού ιερατεία συνεχίζουν την αλαζονική Πομπηιο-Τιτανική αυτο-καταστροφή τους, στην οποία θέλουν να μας παρασύρουν.

Οι επί χιλιάδες χρόνια δοκιμασμένες λύσεις τής Αυτάρκειας δείχνουν ότι η αρχή για την επίτευξή της είναι η ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ !

Και αυτό προτείνουμε σταθερά σε όλους όσο είναι καιρός !

Σημ.: Οι βασικές αρχές για ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ. ΑΥΤΑΡΚΗ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ, χωρίς βιοκτόνα, λιπάσματα, οργώματα:

1. Ψηλά δέντρα στην περίμετρο, που σκιάζουν, είναι ανεμοφράχτες, κρατούν και ανεβάζουν νερό για τα άλλα φυτά.

2. Οπωροφόρα κι οπωροκηπευτικά ανάμεσα, με αμειψισπορά για συνεχή εδαφοκάλυψη, φυσική λίπανση, μικρότερη ανάγκη για νερό.

3. Δεν ξεριζώνουμε, απλά κόβουμε τα αγριόχορτα που δε θέλουμε, και τα αφήνουμε για φυσική λίπανση.

http://www.youtube.com/watch?v=RQX9WgL7jQc

Για αναλυτικότερη ερμηνεία παγκόσμιας ψύξης-ξηρασίας, βλ.:

http://canadafreepress.com/index.php/article/3850

Για τη συνεχιζόμενη ΨΥΞΗ τής Ανταρκτικής:

Antarctica overall has cooled measurably during the last 35 years, according to a paper published today in the online version of Nature. http://www.scienceagogo.com/news/20020015034521data_trunc_sys.shtml

(http://www.nature.com/nature/journal/v415/n6871/abs/nature710.html)

Κι άμα ψάχνεστε πολύ:

http://www.emediawire.com/releases/2008/7/prweb1081014.htm

ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ.

Οι παραπομπές τού κυρίως κειμένου:

[1] (http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13138&m=A62&aa=1)

[2] (http://www.sciencedaily.com/releases/1999/07/990712080500.htm)

[3] http://canadafreepress.com/index.php/article/3850

[4] (http://news.nationalgeographic.com/news/2003/03/0313_030313_mayadrought.html)

[4α] http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk

[5] (http://www.csmonitor.com/2005/0801/p01s02-woaf.html)

[6] (http://climatesci.org/2008/07/14/my-position-on-climate-change-by-hendrik-tennekes)

[6a] http://climatesci.org/2008/07/22/integrated-land-use-approach-an-example-of-applying-the-vulnerability-paradigm

[7] (http://www.env.leeds.ac.uk/envi2150/oldnotes/lecture7/lecture7.html)

[8] http://www.hindu.com/2008/07/10/stories/2008071055521000.htm

[9] http://epw.senate.gov/public/index.cfm?FuseAction=Minority.Facts&ContentRecord_id=09df614e-802a-23ad-46c9-8a90fcb5569a

[10] (http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/NewImages/images.php3?img_id=1801)

[11] (http://www.enet.gr/online/online_obj?pid=203&tp=T&id=98278440)

[12] (http://finance.yahoo.com/banking-budgeting/article/104914/Load-Up-the-Pantry)

[13] (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=917093&lngDtrID=245)

[14] (http://www.express.gr/news/agores2/41942oz_2008061941942.php3)

[15] (http://wattsupwiththat.wordpress.com/2008/06/28/astronomical-society-of-australia-publishes-new-paper-warning-of-solar-quieting-and-global-cooling,

[16] http://wattsupwiththat.wordpress.com/2008/06/28/sun-still-quiet-over-two-months-since-a-cycle-24-spot-seen

[17] http://whispering-planet.blogspot.com/2008/07/blog-post_17.html

http://www.emediawire.com/releases/2008/7/prweb1081014.htm
Πώς η Θάτσερ, με τη μανία της για ραδιενεργά όπλα, έφτιαξε το σκιάχτρο «υπερθέρμανση», που εκμεταλλεύονται πολιτικάντηδες και ψευτοοικολόγοι, ενοχοποιώντας μας για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα κι αδιαφορώντας για αποκέντρωση-Αυτάρκεια

Ο αμάχητα συντριπτικά σημαντικότερος παράγοντας διαμόρφωσης του κλίματος από την εποχή που εμφανίστηκε η Γη, είναι ο ήλιος, πράγμα που φαίνεται τόσο από τις διαφορές στη θερμοκρασία ανάμεσα στις εποχές και μέσα στο24ωρο, όσο και σε όλα τα γεωλογικά αρχεία.

Παρακάτω θα δούμε πώς εμπλέκονται οι φορομπήχτες πολιτικάντηδες, η συλλογική ενοχοποίηση της ανθρωπότητας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, οι παρασιτικές ψευτοοικολογικές κλίκες, η αθώα τροφή των φυτών – το γνωστό από τη φωτοσύνθεση διοξείδιο τού άνθρακα, τα ραδιενεργά εργοστάσια και όπλα, στην κατατρομοκράτηση των απλών ανθρώπων για να διαιωνιστούν οι αρχομανείς, όμοιοι με όλους τους προηγούμενους φαραώ, Ρωμαίους, Μάγια κοκ, που ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ από αλαζονεία, με την ιδέα ότι ήταν …αθάνατοι…

Όταν η επιθετική Μ. Θάτσερ έγινε πρωθυπουργός τής βρετανικής μοναρχίας το 1979, ζήτησε από συμβούλους της να της προτείνουν πώς θα ανεβάσει το κύρος της. Ένας πρεσβευτής, ο Τίνκελ, της είπε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα πτυχίο χημείας που είχε (για να εντυπωσιάζει ηγέτες που δεν είχαν σπουδάσει ανάλογα αντικείμενα), και πρότεινε σε κάθε συνάντησή της μαζί τους να κινδυνολογεί και να ενοχοποιεί με πρόσχημα την «ανθρωπογενή υπερθέρμανση», κάτι που χιλιοειπώθηκε, αλλά ποτέ δεν αποδείχθηκε, ενώ μας κατηγορούν αντιφατικά για μόλυνση που παράγεται εξαιτίας των δικών τους απαιτήσεων για όπλα, λοιπά βιοκτόνα, μέγαρα, ακριβά βίτσια, συχνά διηπειρωτικά ταξίδια κοκ !

Έτσι σταδιακά διάφοροι ηγέτες άρχισαν να κινδυνολογούν μαζί της, άλλος με στόχο να φορολογεί πιο βαριά, άλλος με την ιδέα ότι έτσι θα χτυπηθεί ο ανταγωνισμός από τις βιομηχανοποιημένες χώρες, άλλος επειδή νόμιζε ότι θα το ψηφίζουν για πιο ευαίσθητο κοκ… Η ίδια η Θάτσερ, μαζί με την αυτοπροβολή είχε κι άλλον ένα λόγο, δηλαδή να αυξήσει το ραδιενεργό οπλοστάσιό της με το εξής κόλπο:

Μισούσε τους ανθρακωρύχους που πίστευε ότι αυτοί και όχι η ανικανότητα είχαν ρίξει την προηγούμενη από το κόμμα της κυβέρνηση το 1974, ενοχοποίησε την τροφή των φυτών, το διοξείδιο τού άνθρακα που παράγεται (κυρίως από τους ωκεανούς!) από την αναπνοή μας και τα καύσιμα και επέβαλε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ «ΚΑΘΑΡΑ» ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ… Δεν την ενδιέφεραν τα προβλήματα που θα προκαλούσε η ραδιενεργός εγωμανία της στις επόμενες γενιές… Ούτε τα εγκεφαλικά που έπαθε από όλη αυτή την αρχομανία…

Έφτιαξε μάλιστα ένα «επιστημονικό» κέντρο που να προωθεί την τρομοκρατία τής υπερθέρμανσης, το Χάντλεϊ, πράγμα που κάνει ως σήμερα.

Ενδεικτικό των κερδομανών κλικών που φτιάχτηκαν σε πολλά μέρη τότε, συμπεριλαμβανόμενων των τρομοΜΜΕ, είναι το γεγονός ότι μια πολυδιαφημισμένη αυταρχική οργάνωση που ήθελε να τρομοκρατήσει και να ενοχοποιήσει με την «υπερθέρμανση» στη διάσκεψη του Ρίο, το 1992, ενώ είχε παραγγείλει μια έρευνα για τις απόψεις 400 κλιματολόγων από τρομολαγνικά κρατικά ιερατεία, ΜΟΝΟ 15 απάντησαν ότι πίστευαν στην «υπερθέρμανση»… Οι συνδρομητάκηδες ψευτοοικόλογοι αποσιώπησαν τα αποτελέσματα… Το 1995 μάλιστα 1500 επιστήμονες από όλον τον κόσμο απέρριψαν την τρομολαγνεία με τη διακήρυξη της Λειψίας. Κάτι ανάλογο έγινε την άνοιξη του 2008 στη Ν.Υόρκη.

Εδώ πρέπει να διευκρινιστεί ότι η κλίκα τής γραφειοκρατίας τού ΟΗΕ που μας ενοχοποιεί για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, η λεγόμενη IPCC, εκδίδει ανακοινώσεις ΑΦΟΥ πάρει τις εντολές των φασιστικών κυβερνήσεων, και έχει ελάχιστους σχετικούς με το αντικείμενο «επιστήμονες», οι οποίοι ποτέ δε διαβουλεύονται με αλτρουϊστές επιστήμονες που ούτε για ροκάνισμα κονδυλίων ούτε για δόξα ενδιαφέρονται.

Οι τελευταίες έντονες αμφισβητήσεις από Ρωσία, Ινδία, ακόμα και στις ίδιες τις ΗΠΑ, δείχνουν ότι, καθώς το πετρέλαιο τελειώνει, για τα 7 εξουθενωμένα δισεκατομμύρια ανθρώπων δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική (αφού οι διαφημιζόμενες ανεμογεννήτριες, πάνελ κοκ στηρίζονται στο πετρέλαιο που ολοένα ακριβαίνει…), εκτός από τον ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων στις υπερπληθυσμιακές χώρες, τις εκτεταμένες αναδασώσεις και την αποκέντρωση σε αυτάρκη χωριά με πολυκαλλιέργειες, αντί για τις ερημοποιητικές μονοκαλλιέργειες. Μακάρι κάθε μέρα περισσότεροι αλτρουϊστές να διαδίδουν τις δοκιμασμένες φιλειρηνικές λύσεις!

http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk.

(βλ. και http://www.john-daly.com/history.htm)

Κοσμικές ακτίνες – ήλιος – κλίμα

Οι κοσμικές ακτίνες από τον γαλαξία μας παίζουν σπουδαίο ρόλο στον έλεγχο της συνολικής κάλυψης από νέφη πάνω από την Γη, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες ερευνητών στο Δανικό Διαστημικό Κέντρο της Κοπενχάγης, που αποτελούν πια θέση και του CERN.

Σύμφωνα με τον Henrik Svensmark του ανωτέρω ιδρύματος, οι διεργασίες στο βάθος τού διαστήματος επηρεάζουν το γήινο κλίμα και κατά τον περίπου ενδεκαετή κύκλο δραστηριότητας του ήλιου, η κάλυψη της γης με νέφη συσχετίζεται περισσότερο με τη ροή κοσμικών ακτίνων προερχομένων από τον υπόλοιπο γαλαξία παρά με την ακτινοβολία του ηλίου.

Οι κοσμικές γαλαξιακές ακτίνες (galactic cosmic rays-GCR) περιέχουν κυρίως ενεργητικά πρωτόνια που εκπέμπονται από τα άστρα του γαλαξία μας, και αποτελούν την κύρια πηγή τής ιονόσφαιρας που επιδρά στον σχηματισμό των νεφών.

Το ηλιακό μαγνητικό πεδίο αλληλεπιδρά με τις κοσμικές ακτίνες: όταν είναι ισχυρό, το πεδίο του ήλιου δεσμεύει περισσότερες κοσμικές ακτίνες, αυτές που απομένουν ιονίζουν λιγότερα μόρια του αέρα στη χαμηλότερη ατμόσφαιρα και κατ’ αυτόν τον τρόπο ελαττώνεται η κάλυψη της γης με νέφη. Δηλαδή οι έντονες ηλιακές δραστηριότητες, οδηγούν σε ισχυρούς ηλιακούς ανέμους που αραιώνουν την ατμόσφαιρα από νέφη που δημιουργούνται λόγω των κοσμικών ακτίνων.

Αντίθετα, ένας ‘αδύναμος’ ήλιος, οδηγεί σε αύξηση των εισερχόμενων κοσμικών ακτίνων, μεγαλύτερο ιονισμό τής ατμόσφαιρας, αύξηση της νεφοκάλυψης και της αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας, άρα ΨΥΞΗ τής Γης.

Από την άλλη μεριά, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Leeds (Βρεττανία), παρατήρησαν μια άμεση και ταχύτατη σύνδεση μεταξύ της ατμοσφαιρικής χημείας και της υπεριώδους ακτινοβολίας από τον ήλιο. Κατά τη διάρκεια του 97% ηλιακών εκλείψεων πάνω από το Ascot της Αγγλίας, η τοπική συγκέντρωση του όζοντος έπεσε έως και 60% των συνηθισμένων ημερήσιων επιπέδων, και γρήγορα επέστρεψαν στα συνηθισμένα επίπεδα μετά το τέλος των γεγονότων (εκλείψεων).

Συμπερασματικά: αδύναμος ήλιος > περισσότερες κοσμικές ακτίνες > περισσότερη νεφοκάλυψη/αντανάκλαση ηλιακής ακτινοβολίας > μεγαλύτερη ψύξη, περισσότερα χιόνια-χαλάζι-ψυχρές νεροποντές, λιγότερες ήπιες βροχές, μεγαλύτερη ξηρασία.

Ελπίζουμε να γίνεται κατανοητό γιατί είναι παραπλανητική φράση «η [τρέχουσα, μεγάλη] εξασθένιση της ηλιακής δραστηριότητας δεν απειλεί τους κατοίκους της Γης», όταν συγκριθεί με τις πρόσφατες σχετικές προειδοποιητικές δημοσιεύσεις του CERN ή του Svensmark. Γι΄αυτό επιμένουμε στην ερώτηση προς όλους τους ψευτοοικολόγους: γιατί αποσιωπούν και καταπολεμούν αποκέντρωση-αυτάρκεια;

Σε αυτή τη διεύθυνση εδώ μπορείτε να δείτε ταινιάκια Πρώτων Βοηθειών, όπως και άλλες ανάλογες συνδέσεις εδώ.

Παράλληλα με την αναγκαία ενημέρωση, προτείνουμε για διάδοση το παρακάτω ταινιάκι, για να ζητάμε από υπηρεσίες ή έστω τους συγκατοίκους μας σε πολυκατοικίες/γειτονιές να κάνουν ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ:

http://www.youtube.com/v/yN9D-QmIwko

Το σχολιασμένο ντοκιμαντέρ στα ελληνικά που έδειξε ως και ο …Σκάι για την ΑΠΑΤΗ των εγωμανών  ψευτοοικολόγων  τής «υπερθέρμανσης»:

1ο  μέρος: http://www.youtube.com/v/VWpq92JV2og

2ο μέρος http://www.youtube.com/v/QwTZ8d5XjnM

3ο μέρος:  http://www.youtube.com/v/pMmT32rSFCs

4ο μέρος: http://www.youtube.com/v/CzXGXB2xIJE

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: